IP: *.one.pl / 192.168.3.* 15.12.10, 12:32
Czy są już wybrani zastępcy Pana Mastalerza?
Jeśli tak to kto?
Jeśli nie to dlaczego ten wybór się tak przedłuża?
Obserwuj wątek
    • Gość: proboszcz Re: v- ce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 16:40
      Mastalerz waha się czy przy takiej zagrywce "koalicji" w sprawie Banaszaka nie zaproponować na vice Dziubińskiego zamiast jednego z dwóch kandydatów z peło.
      • Gość: proboszcz2 Re: v- ce IP: 94.125.27.* 15.12.10, 17:16
        Dziubiński nigdy nie zgodzi się na firmowanie swoim nazwiskiem takiej miernoty
        • Gość: Władysław Re: v- ce IP: 178.159.168.* 15.12.10, 17:57
          Banaszak jako vice byłby w sam raz nagrodą dla PO za odwrócenie się odbytem w kierunku uzgodnień.
    • Gość: gość Re: v- ce IP: 178.159.173.* 15.12.10, 19:39
      Najpierw trzeba pozamykać działalność i przepisać na męża i żonę?
      • Gość: zara Re: v- ce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 19:49
        Iwona Kołek i Niedbałowski
        • Gość: zniesmaczony Re: v- ce IP: 217.153.134.* 15.12.10, 23:10
          Kolek viceprezydentem - interpretacja dowolna
          • Gość: mini Re: v- ce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 16:32
            Nasi fachowcy sa poza krajem ...a wieje śnieg wiec troche to trwa. Z Irlandi odwołali lot. Pomału- nie gorączkowćc sie proszę. Myśle że ten wybryk PO dał do myslenia i władzy nie powinno sie oddać całkowicie w ręce radnych platformy. Lepiej jeszcze troche sie zastanowić...
            • Gość: tak jak myslalem Re: v- ce IP: 80.48.35.* 16.12.10, 17:06
              kołek i niedbałowski
              twojregion24.pl/wydarzenia/tarnobrzeg-wiceprezydenci-z-platformy/
              • Gość: ; Re: v- ce IP: 80.48.35.* 16.12.10, 17:49
                No to się zawiodłam. Liczyłam, że to będą jednak prawdziwi fachowcy, a tu...
              • Gość: guru Re: v- ce IP: *.flash-net.pl 16.12.10, 17:51
                Norbert dałeś cała, jeżeli to jest ta ekipa fachowców to już pakuj walizki bo na takach cię wywiozą wyborcy. Zamiast pchać miasto do przodu to cofniecie nas wstecz...Jaki ja naiwny byłem że dałem ci głos na wyborach. Królowa Paróweczka i Kapitan Śpik.....Już lepiej jakaś sprzątaczka z urzędu by się nadała bo jakieś już kompetencje ma.
                • Gość: o rany Re: v- ce IP: 178.159.167.* 16.12.10, 17:56
                  masakra. To zakrawa na kiepski żart; Kołek i Niedbałowski. sprzedałeś się Mastalerz. Wstyd. Nigdy więcej nie dostaniesz mojego głosu!!!!!!
                  • Gość: zenek Re: v- ce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.12.10, 18:24
                    Jeszcze tylko umieści w Urzędzie swego przydupasa Wałcerza i będzie git...
    • Gość: urwis Re: v- ce IP: 178.159.167.* 16.12.10, 18:23
      wstyd; wjechałeś na plecach lewicy; wydymałeś pana Banaszaka i całą lewicę i siedzisz w kieszeni u Kołków i Niedbałowskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: che che ! Re: v- ce IP: *.pppoe.sistbg.net 16.12.10, 18:32
        ;Nic nie może wiecznie trwać: za cztery lata trzeba spie...ć. NAIWNIACY ?
        • Gość: ... Re: v- ce IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.10, 18:41
          A MÓWIŁAM , ZE CI CO ZAGŁOSUJĄ NA NIEGO BĘDĄ SOBIE W GĘBY PLUĆ !! I PLUJCIE SOBIE .

LUDZIE SĄ TĘPI !! NIE ZDAJĄ SOBIE SPRAWY, ŻE PREZYDENT TO NIE TYLKO JEDNA OSOBA TO CAŁY ZESPÓŁ LUDZI !!!!!

TERAZ PLUJCIE SOBIE W GĘBY ... NAJLEPIEJ SOBIE NAWZAJEM .
          • e-ftalo Re: v- ce 16.12.10, 19:21
            A kogo miał wsadzić na urząd?Jakiś komuchów,starych zgredów z PiS-u? Miastem będą rządzić młodzi,o świeżych umysłach z nowymi pomysłami.Bardzo dobrze się stało,spodziewam się rychłych zmian
            • Gość: naiwni ludzie Re: v- ce IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.10, 19:38
              .." miastem będą rządzić młodzi..." widzisz co Ty piszesz ???? ...naiwność - rzecz ludzka.

to co ,że młodzi i z pomysłami .... na takim stanowisu jednka wymaga się więcej ..no powinno.
              • e-ftalo Re: v- ce 16.12.10, 20:04
                no tak,oni mają ponadto DOŚWIADCZENIE w biznesie i ekonomii oraz pracy z ludźmi
          • Gość: igor Re: v- ce IP: *.tktelekom.pl 16.12.10, 20:09
            Marzy ci się poprzednia merytoryczna ekipa,niestety szybko nie wróci bo jeszcze nie wytrzeżwiała, a tak na poważnie pożyjemy zobaczymy!
            • Gość: emu Re: v- ce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 20:24
              Dlaczego kłamiecie- tu pisze dokładnie -Taki żarcik-ale zrobiłam Prt Scr na pamiątkę
              www.tarnobrzeg.eobip.pl/bip_tarnobrzeg/index.jsp?place=Menu02&news_cat_id=73&layout=1&page=0
              • Gość: mieszkanka Re: v- ce IP: 178.159.173.* 16.12.10, 20:50
                Panie Prezydencie głosowałam na Pana i teraz się tego wstydzę.Nigdy więcej na Pana nie zagłosuję.Dziękuję za takich fachowców.
                • Gość: gbur Re: v- ce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 21:00
                  z wiarygodnych zrodel wiem, ze prezydent przeczytal komentarze i zmienil zdanie;
                  otoz... eksponowane stanowiska w urzedzie obejma /kolejnosc przypadkowa/:
                  ;(srednik), guru, o rany, zenek, urwis, che che!, ...(3 kropki), naiwny ludz i mieszkanka;

wyzej wymienieni sa proszeni o @ lub osobiste przybycie do UM w sprawie rozdzielenia stolkow dla wyzej wymienionych;
    • Gość: xxx Re: v- ce IP: 178.159.161.* 16.12.10, 21:11
      Miały być zmiany, fachowcy, nowa jakość a wyszło kolesiostwo i układy. Nie tak miało być oj nie tak o hu.. to rozbic wszystko nie pójde juz na żadne wybory :(
      Nawet przy okazji orędzia mówił że wymieni sekretarz i rzecznika a tu co Antończykowi dal nowy stołek a boyen zostawił na stanowisku bo bał się że przy niekompetencji i braku przygotowania kołkowej i niedbałowskiego zapanuje chaos w urzedzie i sobie nie da rady.
      Nie bedzie dobrze mówie wam. Chcieliśmy zmian w TBG(również w UM !!) i nowej jakości dlatego głosowaliśmy na ciebie a ty już pierwszymi decyzjami odebrałeś nam nadzieje.
      To jeden ze smutniejszych dni dla tarnobrzega. Rodacy nie wracajcie do tego miasta !!!
      • Gość: zosia Re: v- ce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 22:47
        Również mówiłam że się obudzicie z rękami w nocniku!
        No to macie fachowców.
        Dopiero teraz zobaczycie jak można zmarnować czas!
        A Prezydent będzie bańki malował..
        • skunaskun Re: v- ce 16.12.10, 22:57
          Kogo byście malkontenci i defetyści chcieli widzieć we władzach UM?
          Śmiało, podawać kandydatury.
          Marudzić łatwo, trudniej o konstruktywną krytykę.
          Przoszę... to może byc ciekawe.

Na pierwszy ogień 'zosia', która głosowała na byłego prezydenta. Chetnie poznam twoich fachowców:)
          • Gość: zosia Re: v- ce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.10, 11:59
            zosia nie widzi powodu aby podawać konkretne nazwiska na forum.
            Wyborcy wybrali więc niech wybrani sobie radzą.
            A zosia sobie poradzi niezależnie od "elit"
    • e-ftalo Re: v- ce 17.12.10, 01:17
      dopiero zostali wybrani a już stek narzekań,oto ludzie którzy umieją tylko narzekać,a nie mają pojęcia o tym jak działa samorząd i w życiu nic nie zrobili dla miasta
      • Gość: on Re: v- ce IP: 178.159.169.* 17.12.10, 12:57
        "Wiem też, że wieluz Was oddało na mnie głos, bo też chcecie zmian.

Również w sposobiezarządzania miastem i jego instytucjami. Bo chcecie
        wprowadzenia jasnych,czytelnych reguł. Chcecie, aby o rozwoju i awansie zawodowym decydowały wyłącznie przesłanki merytoryczne. A nie polityczne, czy towarzyskie. I
        ja to Wamzagwarantowałem. Także na piśmie, w formie przyrzeczenia
        publicznego.

I tak się stanie, jeśli zwyciężę w wyborach prezydenckich."

Cytat: norbertmastalerz.blog.onet.p 23 listopada Czarny pijar

Proszę mi przedstawić przesłanki merytoryczne tego wyboru, bo ja tu widzę tylko te drugie.
        • Gość: JA Re: v- ce IP: *.tktelekom.pl 17.12.10, 13:09
          A JAuważam że się stało bardzo dobrze ,zamiast kolejnych skostniałych urzędników, przedsiębiorczy ludzie którzy,będą mieli całkiem nowe spojżenie na rozwój miasta i tworzenie miejsc pracy bo robią to w praktyce a nie w teorii jak wszyscy urzędnicy na etacie!
          • Gość: on Re: v- ce IP: 178.159.169.* 17.12.10, 13:18
            To jeszcze jeden cytat z blogu:

"Wyborcy już wkrótce wypowiedzą się, co sądzą o tych przedziwnych gierkach i
            kombinacjach. Ja trzymam się od nich z daleka, bo wolę czytelne,
            klarowne sytuacje.
            Dlatego nie tworzyłem żadnych komitetów honorowych, ani nie zabiegałem o
            poparcie lokalnych, regionalnych, czy krajowych VIP-ów."

Dla mnie ta sytuacja nie jest czytelna tym bardziej klarowna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka