IP: *.smsiarkowiec.pl 23.12.10, 22:58
Czy można nazwać zdradą jedynie pocałunek z kobietą i nic poza nim?Przyznałem się dzisiaj żonie i wielką aferę z tego zrobiła.Przecież nic więcej nie było.Mam święta z głowy...Gdybym wiedział to bym jej nic nie mówił.
Obserwuj wątek
    • Gość: x__x Re: Zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 00:54
      Jako facet naucz się empatii i pomyśl co Ty byś zrobił, gdyby żona Ci dziś powiedziała, że całowała się z innym mężczyzną... Twoje przemyślenia doprowadzą Cię do tego, że sam stwierdzisz czy to zdrada czy nie. Forumowicze Ci nie powiedzą, bo każdy ma inna definicję zdrady. Pytanie jaka jest Twoja? Jak już przemyślisz napisz w tym wątku, bo ciekawa jestem do czego owe refleksje Cię skłoniły...
      • Gość: Kama Re: Zdrada IP: 80.48.35.* 24.12.10, 09:27
        żona ma rację, zdradziłeś ją bez dwóch zdań
        • Gość: yyy Re: Zdrada IP: *.flash-net.pl 24.12.10, 10:20
          kurczę, czasem spotykam się z kolegą, z którym mam ochotę się pocałować, ale do tej pory uważałam ,ze to byłaby zdrada. Jak dla męzczyzny to nie problem, to chyba zaszaleję! ale meżowi o tym i tak nie powiem...
          • Gość: maniek Re: Zdrada IP: *.tktelekom.pl 24.12.10, 10:35
            Jeżeli uważacie że pocałunek to zdrada ! a może to już początek zdrady ! trudno zdefiniować kto i co rozumie przez słowo pocałunek. A ja Was wszystkich razem i z osobna całuję i to mocno i jeszcze na przekór życzę Wam wesołych świąt i dużo pocałunków nie tylko w święta, ale przez cały rok......
            • Gość: versace Re: Zdrada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.10, 11:57
              :) Większość facetów to kundle. Każda kobieta musi być dobrze wyoglądana od dołu do góry, oczywiście zaczepki , podjazdy. Porażka. A w domu potulny jak baran. heh. Ciekawe, czy jak żona by ci powiedziała, że całowała się z innym facetem czy uważałbyś czy to zdrada czy nie. Sorry chłopaki , że pojechałem po was pomimo, że sam jestem facetem, ale taka prawda. Większość kundli przez małe k
              • Gość: gość Re: Zdrada IP: 83.238.199.* 25.12.10, 15:18
                "Każda kobieta musi być dobrze wyoglądana od dołu do góry....."
                Nie oceniaj ludzi według siebie!
    • Gość: he Re: Zdrada IP: 178.159.167.* 24.12.10, 12:06
      niepotrzebnie jej mowiles, kobiety zawsze wszystko wyolbrzymiają i z jednego pocalunku zrobilo sie nie wiadomo co. Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal.

P.S. Jak bys nie mial z kim świat spedzic to słyszalem ze w Tbg jest facet z którym możesz obejrzec mecz, tylko nie zasypiaj!!!
      • Gość: wścibski Re: Zdrada IP: *.tktelekom.pl 24.12.10, 12:11
        " P.S. Jak bys nie mial z kim świat spedzic to słyszalem ze w Tbg jest facet z kt
        > órym możesz obejrzec mecz, tylko nie zasypiaj!!! " czy to Lechowski
        • Gość: hehe Re: Zdrada IP: 84.38.95.* 24.12.10, 12:47
          ano wlasnie dla kazdego zdrada to co innego,

ale faktycznie nie badz nadgorliwy-nie mozna wszsytkiego mowic nawet najblizszej osobie,gdyby tak kazdy znal mysli kazdego ludzie by sie pozabijali chyba
      • Gość: gość Re: Zdrada IP: 83.238.199.* 25.12.10, 15:23
        "kobiety zawsze wszystko wyolbrzymiają ..."
        I tu masz rację. Wystarczy raz przejść się z siostrą gdy jakaś wśćibska istota nie wie że to twoja rodzina i już możesz znaleźć się na jęzorach. Znam takie i podobne przypadki.
    • Gość: znajoma Re: Zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 20:17
      Wesołych Świąt !
      www.youtube.com/watch?v=OeTJ31yK3gY
    • Gość: Zbyszek Re: Zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 01:07
      Ja Kułem kolezanke zony, pod nieobecnosc kolezanki... 3 lata temu no i potem zona sie dowiedziala.. Od 2,5 roku jestem po rozwodzie. Sa + i - moge teraz kuc do woli :) nawet kolezanki. Zony juz nie mam ale to i moze dobrze bo w lozku slaba byla i zadko mi stawał i musialem czesto walic konia
    • Gość: Do Mirka Re: Zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 15:36
      Bardzo mi przykro, że miałeś taki problem. Nie bedę na forum rozwijać tego tematu. Myślę, że pomału się dogadacie, przecież kochasz swoją żonę i córkę i świata poza nimi nie widzisz. Pozdrawiam Cię i Twoją Rodzinkę .Wesołych Świąt.
      Ps. Nie dziw się żonie, że tak zareagowała.
      lady in red :)
      • Gość: Mirek Re: Zdrada IP: *.smsiarkowiec.pl 25.12.10, 18:23
        Nie mam córki.
        • Gość: Do Mirka Re: Zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 19:19
          Dziękuję za odpowiedź. lady in red
    • Gość: Lili Re: Zdrada IP: 178.159.170.* 25.12.10, 15:41
      Całując tę kobietę czułeś na pewno przyjemnosc . Nawet jeśli tak nie było ,to tak Sobie Twoja żona pomyślała. Jeśli z Twojej strony nie było to nic szczególnego to trzeba było o tym nie wspominac żonie.
      Coś Cię do takiego kroku popchnęło i pewnie żona poczuła się przez to zagrożona. Ja zawsze staram się postawic na miejscu drugiej osoby,wtedy doskonale rozumiem jak się czuje. Spróbuj to zrobic a będzie Ci łatwiej pojąc jej zachowanie. Mam jednak nadzieję że nie popsuło to Twoich Świąt. Pozdrawiam.
    • e-ftalo Re: Zdrada 25.12.10, 16:26
      To ty nie wiesz ,że kobiety/dziewczyny robią ze wszystkiego aferę i nie myślą po swojemu,więc nie warto gadać o takich sprawach? Wygadałeś się ,to teraz masz
      • Gość: be Re: Zdrada IP: 80.48.174.* 26.12.10, 19:50
        porozmawiaj z żoną co w Waszym związku jest nie tak, widocznie nie dostajesz tego od niej co uczyniłoby ją tylko jedyną. każdy związek przechodzi wzloty i upadki, skoro stać Cię było na szczerość to teraz postaraj się o kolejny kredyt zaufania, ale pamiętaj, że kto szczerze kocha, ten nie szuka wrażeń. pozdrawiam,
      • Gość: Do E-ftalo Re: Zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 20:59
        Co to znaczy, że kobiety "nie myślą po swojemu". Jaśniej, proszę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka