Dodaj do ulubionych

UNIQA OPINIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 15:46
Witam!
Proszę o opinię na temat towarzystwa ubezpieczeniowego UNIQA- od strony ubezpieczeń komunikacyjnych. Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • majdan79 Re: UNIQA OPINIE 07.01.11, 16:18
      uniqa to jest to samo co Compensa, prowadzi ta sama osoba, niejaki Pan Rejniak. No coz, rewelacyjnymi cenami to nie powalaja nie wiem jak jest z odszkodowaniem. Po 3 latach zdzierania ode mnie kasy przesiadelm sie na Generali Direct-place ponad 100zl mniej za ten samochod OC i NNW
      Cos jeszcze?
    • Gość: viano Re: UNIQA OPINIE IP: 178.159.168.* 07.01.11, 19:27
      drogo... taniej ma generali albo interisk.
      • Gość: strzałka Re: UNIQA OPINIE IP: 178.159.167.* 07.01.11, 20:53
        Sprawdź sobie ile w MTU na poczcie.
        • Gość: jacek Re: UNIQA OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 15:56
          w Empiku na parterze mają ciekawe oferty
    • Gość: Marta Re: UNIQA OPINIE IP: 217.98.8.* 11.01.11, 11:26
      Jak sama nazwa wskazuje unika od płacenia. Stojac na stopie wjechał w moje auto inny uzytkownik drogi , ktory na moje nieszczęscie był ubezpieczony w tej firmie . 1,5 roku walczyłam o zwrot odszkodowania ktore mi sie należało , odsyłano mnie od jednego do drugiego i tak dalej , samochod moj marki Volvo części drogie , orzecznik firmy uniqa zaprpoponował serwisowi volvo zamienniki , wycenił szkode na 2500, a faktycznie zapłaciłam za napraweę 12 tysięcy. Ta firma wogóle niepowinna istnieć jak ci sie coś stanie trudno sie nawet do nich dodzwonić , rozmowa z slepym o kolorach. Powodzenia.
    • Gość: jakkot Re: UNIQA OPINIE IP: *.jmdi.pl 13.01.11, 20:21
      sorry ale ja po przykrych przejściach (problemy z odszkodowaniem za zdemolowany na parkingu samochód, w końcu wygrana sprawa po kilku miesiącach w sądzie) z różnymi "tanimi" i nieznanymi szerzej firmami ubezpieczeniowymi (tu akurat inna firma niż UNIQA) ale powiedziałem sobie dość: tylko renomowane firmy! Jest drożej, ale tylko na pozór, bo ile zdrowia straciłem poprzednio to...! teraz od 2009 samochód w PZU, mieszkanie w Warcie!
      • Gość: wwwwwww Re: UNIQA OPINIE IP: *.dynamic.mm.pl 18.12.13, 19:48
        ja też mam przykre doświadczenia z tą firmą....NIGDY WIĘCEJ...NIGDY WRRRRRRRRRRRRRRRR
    • Gość: prezes Kozłowski Re: UNIQA OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 20:37
      UNIQAĆ tyle na temat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka