Gość: sebo IP: 178.159.163.* 16.01.11, 16:22 Zawiozłem dzisiaj znajomych do Dzikowa i najadłem się wstydu - po prostu jeden wielki śmietnik butelki,puszki,papier,psie g... Koszmar i porazka kto tam odpowiada za sprzatanie ???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: porażka !!!!!!! IP: 178.159.169.* 16.01.11, 16:34 A co tam się stało,pożar,powódż,tręsienie ziemi?Bo chyba nie tak powinien wyglądać remont. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvb Re: porażka !!!!!!! IP: *.smsiarkowiec.pl 16.01.11, 17:07 Ten syf jest w całym mieście, śnieg stopniał i odsłonił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: porażka !!!!!!! IP: 178.159.167.* 16.01.11, 19:04 Za ten cały syf odpowiadamy, niestety my, wszyscy. Samo się przecież nie śmieci. A wystarczyłoby, żeby każdy z nas śmieci wrzucał tam, gdzie jest na nie miejsce. Niestety, ale dla większości jest to za trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: porażka !!!!!!! IP: *.tktelekom.pl 16.01.11, 22:28 Miasto zaśmiecone, jakby żyli tu sami brudasy! Do mnie to nie pasuje,ja wyrzucam śmieci do śmietnika,a nawet w smietniku mam porządek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak porażka Re: porażka !!!!!!! IP: 83.1.112.* 19.01.11, 12:14 To my mieszkańcy miasta Tarnobrzega jesteśmy niestety wstyd powiedzieć brudasami. Właśnie na Dzikowie widok codzienny psie kupy wszędzie koło sklepów na tzw. białym bloku, a już nie mówiąc na chodnikach bo trawniki można przeżyć. Na parkingu wokół sklepu delikatesy centrum porozrzucane buty których używa się w szpitalach no to mi nikt nie powie że wiatr je podrzucił chociaż lekkie są, łupy z mandarynek wyrzucił kierowca z samochodu . no chamstwo totalne . Ja rozumiem coś się wysypie , ale wyrzucić bo niech tam ktoś sprzątnie . To za każdego tyłkiem nie będzie chodzić osoba do sprzątania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: porażka !!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 09:36 co by było jakby pozamykać śmietniki osiedlowe, to ci biedni mieszkańcy dzikowa popłyneli by teraz w śmieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: porażka !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.11, 10:59 Śmiecą na całym świecie po prostu trzeba sprzątać a nie zganiać na mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: porażka !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 12:31 Policja i straż miejska powinna mieć prawo zastrzelenia bez żadnego ostrzeżenia na miejscu osobników śmiecących oraz tych podrzucających swoje śmieci do cudzych śmietników. Społeczeństwo by się oczyściło ze śmiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: porażka !!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 09:18 jak by nie było to mieszkańcy są za to odpowiedzialni, ale dla nich to ujma by się schylić... ot takie prawdziwe polaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
straznik_prawdy Tarnobrzeg jak Neapol 19.01.11, 09:38 Za wszystko odpowiedzialni są mieszkańcy. Ale mieszkańcy też płacą podatki i wymagają aby odpowiednie służby raz na jakiś czas posprzątały. Jeśli w Tarnobrzegu nasilą się rabunki to też Policja powie, że odpowiedzialni są za to mieszkańcy i Policja nic nie musi robić ? W kwestii syfu na osiedlach - ciała na całej linii daje prezydent i jego służby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Tarnobrzeg jak Neapol IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 09:42 to nie z podatków mają sprzątać na osiedlu i wywozić śmieci, tylko z opłat jakie powinni mieszkańcy płacić firmie za porządek i wywóz śmieci. czy taka firma jest wynajeta i opłacona tego nie wiem, jeżeli tak to do niej jakiekolwiek wnosić skargi Odpowiedz Link Zgłoś
straznik_prawdy Re: porażka !!!!!!! 19.01.11, 08:51 Po sylwestrze jeszcze nie posprzątane. Syf jakiego jeszcze to miasto nie widziało. Odpowiedz Link Zgłoś
republika_polska Re: porażka !!!!!!! 19.01.11, 12:39 Chcieliście zmian? Chcieliście żeby było lepiej? Od 1989 chcecie żeby było lepiej. A kilka milionów Polaków nie potrafi postawić krzyżyka w kratce w czasie głosowania i mamy kilka milionów nieważnych głosów w jakże wykształconym społeczeństwie. Już raz po AWS zagłosowalicie na SLD bo miało być lepiej. W efekcie ilość afer jeszcze wzrosła. Po Dzibińskim głoswaliście na Mastalerza, bo "dobry gospodarz potrzebny od zaraz". Wymagajcie teraz od tego gospodarza. Wymagajcie również od siebie nawet gdy inni od was nie wymagają. Pamiętacie te słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: porażka !!!!!!! IP: *.tktelekom.pl 20.01.11, 21:27 "Wymagaj od siebie nawet gdy inni od ciebie nie wymagają" Jan Paweł II Jakie proste i mądre słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: porażka !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 22:05 Pewnie, że pamiętam! Pozdrawiam. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś