Gość: asd123 IP: *.chello.pl 30.05.09, 10:52 poprawka: zglosilo sie 5 nowych zespolow (jako ostatni swoje zgloszenie wyslal Litespeed) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skalpel Lola także chce startować w Formule IP: *.e-wro.net.pl 30.05.09, 11:46 fajnei ze beda nowe teamy. w koncu bmw nei ebdzie ostatnie :P. Jestem pewien ze wroca czasy w ktorych roznica miedzy pierwszym a ostatnim kierowca bedzie wynosila kilka sekund okrazenie. Do tego dodajmy niedokonca pewnych kierowcow. Efektowne wypadki gwarantowane :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawrega Re: Lola także chce startować w Formule IP: *.ronus.pl 30.05.09, 12:21 jest 10 zgłoszeń warunkowych starych teamow i 6 ! nowych : Campos Lola USF1 Litespeed March Prodrive - 3 drużyny z 6 nowych ktore sie starają o miejsce odpadną bo jest tylko 13 miejsc dla teamow na przyszly sezon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Re: Lola także chce startować w Formule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 15:27 9 warunkowych, 1 bezwarunkowe i 6 nowych, ale osobiscie mam nadzieje ze jednak Toyota i bmw sie wycofają a Briatore odkupi Renault, wtedy mielibysmy stawke: Ferrari, Mclaren, Williams, Brawn, FI, Benetton, March, Lola, Prodrive, Usgp no i niedobitki koncernow typu red bull i str. Jak dla mnie stawka marzeń, wróciłyby piękne czasy, ehhh Odpowiedz Link Zgłoś