Gość: Mcihał IP: *.flash-net.pl 27.01.11, 18:01 gdzie w tarnobrzegu lub okolicy podpiąć centalny zamek do auta (kupiłem caly komplet na allego ) i w jakij cenie sie to kształtuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Z Re: centalny zamek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.01.11, 20:55 Jakie auto i jaki zamek.Czy chodzi tylko o dołożenie pilota czy w grę wchodzi też montaż siłowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: centalny zamek IP: *.flash-net.pl 28.01.11, 17:06 chodzi o Fiat Bravo rok produkcji 1996 , chodzi o to że jest to auto dwudrzwiowe i gdy zamykam drzwi kluczykiem tzn przekręcam kluczyk w drzwiach to jednocześnie mi się zamykają obydwie drzwi i nie wiem co trzeba bo nie bardzo się na tym znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: centalny zamek IP: *.flash-net.pl 28.01.11, 17:28 no to wygląda na to że masz juz centralny zamek skoro oba drzwi sie zamykają i otwierają. a teraz chcesz mieć na pilota? pewnie kupiłeś centralke z pilotami. podpięcie to nie problem oczywiście zależy czy centralka w aucie do której podepniesz tą jest sterowana plusem czy minusem. ale mysle że podejdzie bo teraz centralki którę są na allegro są sterowane albo plusem albo minusem wystarczy zworkę przelutować.. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: centalny zamek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.01.11, 21:25 O widzisz.Masz Bravo a ja lubię Fiaty,Moja to Marea więc podobne hehe.Sterowanie jest masą.Jak chcesz można się styknąć i zobaczyć co i jak.Tylko na razie zimno ale jak troszkę cieplej się zrobi to nie ma problemu.Się zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centralny Re: centalny zamek IP: *.lunariffic.com 29.01.11, 12:50 a między nogami nie masz zamka centralnego? siłownik zwalnia blokadę i co leci ....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: centalny zamek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.01.11, 22:26 O to smak całego forum.Typowy BURsztyn i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: centalny zamek IP: *.smsiarkowiec.pl 29.01.11, 22:51 tak jak by się można było spodziewać czegoś innego...skomentuję krótko FACEPALM Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: centralny zamek na dzikowie 30.01.11, 00:09 tam nie możesz wjechać autem,tylko na piechotę można zwiedzać ten zamek Odpowiedz Link Zgłoś