Gość: nieznajomy IP: *.flash-net.pl 06.02.11, 21:54 witam czy ktoś może wie jak ma na imię ta śliczna dziewczyna ze stoiska z biżuterią przy kantorze w KAUFLANDZIE ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: najprawdziwszapraw Re: dziewczyna IP: *.centertel.pl 06.02.11, 22:11 Józefa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 22:20 o matko!Podejdź i zapytaj,nie ma się co wstydzić.Do odważnych świat należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbg Re: dziewczyna IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.02.11, 23:09 hehe masz stary u mnie plusa bo temat nieskazitelnie ciekawy hehe, jak ladna laska to zapytam chetnie o imie.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dziewczyna IP: *.smsiarkowiec.pl 07.02.11, 14:59 zalezy ktora bo jest ich dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: dziewczyna IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.02.11, 15:37 ta czarna ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: dziewczyna IP: *.flash-net.pl 07.02.11, 18:22 chyba tak ale nie wiem czy nie dwie są czarne bo tą co widziałem w niedziele to wydaję mi się ze ona jest nowa tzn żadna a tych dwóch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: dziewczyna IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.02.11, 09:30 jak chodzi o tą czarna to Magda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RA Re: dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 12:14 Na SATANA jak chcesz "skonsumować" ;) znajomość jak boisz się z laską zagadać.. Dzięki stary za cyne :) podjade tam dzisiaj i będę pierwszy - przed Tobą. Haha. Pozdro Jak nie wiesz jak się zabrać do rzeczy to polecam serial "dwóch i pół" patrz na mistrza i ucz się! Buchacha.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikary Re: dziewczyna IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 08.02.11, 15:52 czym podjedziesz ? rowerem z komunii czy składakiem proboszcza ? napewno sporw wrażenie byś zrobił podjeżdżając żukiem blaszakiem na amerykańskich tablicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RA Re: dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 10:13 "czym podjedziesz ? rowerem z komunii czy składakiem proboszcza ? napewno sporw wrażenie byś zrobił podjeżdżając żukiem blaszakiem na amerykańskich tablicach" A CO MA PIERNIK DO WIATRAKA. NIE BREDŹ CHŁOPKU ROZTROPKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikary Re: dziewczyna IP: *.lunariffic.com 09.02.11, 13:07 hulajnogą podjedź do niej i kup sobie pierścionek z plastiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: dziewczyna IP: *.flash-net.pl 08.02.11, 16:22 a czy ona jest z tbg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uff Re: dziewczyna IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.02.11, 16:30 nie, z księżyca, czyli własnie stamtąd, skąd Ty spadłeś !!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uff Re: dziewczyna IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.02.11, 16:31 gdzie Ci mężczyźni.... orły, sokoły, herosy??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: dziewczyna IP: *.lunariffic.com 08.02.11, 20:42 herosy to grają w gry komputerowe bo tam są herosami, albo ładują koksu na siłowni, szkoda żę nie podaliście konta na nk tej dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
ania.345 Re: dziewczyna 08.02.11, 21:27 Spiesz się, bo długo tam nie popracuje. Co wchodzę do sklepu to ta przez telefon gada, człowiek nie wie czy może podejść, bo nie chce przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexsolog Re: dziewczyna IP: *.lunariffic.com 09.02.11, 09:31 jak już tak macie po niej jechać to po co owijać, od razu adres, numer tel. konto na nk, facebooku, kolor bielizny, rozmiar stanika, wzrost, waga wymiary itp napewno wiele osob by się wkurzyło jakby pisali o nich na forum, dajcie jej fote i niech se chłopak robi WuKa (walenie k..) przy jej foci i po problemie Odpowiedz Link Zgłoś
barbaraunt Re: dziewczyna 09.02.11, 14:14 Zgadzam sie najlepiej zacząć jakiś durny temat i obsmarować kogoś na forum. Widać jaki z kolesia wielki gieroj skoro brak mu odwagi zapytać o imie , ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: dziewczyna IP: *.flash-net.pl 09.02.11, 16:33 po prostu kulturalnie poprosiłem o pomoc a jak widać tutaj same chamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: dziewczyna IP: *.play-internet.pl 10.02.11, 18:21 Oj, lepiej o nic nie pytać....nieznajomy chciał się dowiedzieć jak ma na imię owa dziewczyna...a dowiedział się wszystkiego co najgorsze o sobie i o niej. Każdy się przedstawia pseudonimem, nickiem (jak by tego nie nazywać anonimowo) a to nie znaczy, że można być przy tym chamskim i niekulturalnym. Ot, takie moje przemyślenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: dziewczyna IP: *.flash-net.pl 10.02.11, 20:42 przynajmniej jedna porządna dziewczyna oby więcej takich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaa Re: dziewczyna IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.02.11, 21:40 nieznajomy podaj maila być może potrafię odpowiedziec na twoje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niznajomy Re: dziewczyna IP: *.flash-net.pl 12.02.11, 14:28 ok michask1990@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: dziewczyna IP: *.lunariffic.com 12.02.11, 14:48 spuściłeś się jak dowiedziałęś się jak ma na imię ? masakra, obore jej tym tematem zrobiłeś i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexi plastik Re: dziewczyna IP: *.psychz.net 27.02.11, 09:09 może z innego stoiska ci się podoba laska ? a te brunetki to są dwie bo się zmieniały popołudniu kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veto Re: dziewczyna IP: *.pppoe.sistbg.net 27.02.11, 10:25 Ma na imię ALDONA. I po co ta Dyskusja. To moja Bratanica, OK. ALe WARA..............! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: dziewczyna IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 27.02.11, 10:46 a konto na nk, fb, fotka czy innym takim ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: dziewczyna IP: *.flash-net.pl 06.03.11, 21:24 pomóżcie mi ułatwcie mi jakiś kontakt z tą dziewczyną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dziewczyna IP: *.dynamic.mm.pl 06.03.11, 22:06 "pomóżcie mi ułatwcie mi jakiś kontakt z tą dziewczyną.." Ta dziewczyna to za wysokie progi na twoje nogi. Widzę że jesteś zakochany i dupowaty skoro do tego czasu jeszcze nie nawiązałeś z nią rozmowy. Poza tym powiem ci tak po chłopsku: Związki partnerskie zakończone w urzędzie stanu cywilnego są w dzisiejszych czasach i przy twoim statusie materialnym nieciekawe. Daj sobie spokój. Nawet nie wiesz jak masz teraz dobrze. Jesteś wolny, bez zobowiązań. Czy może być coś piękniejszego? Miłość oślepia a sex ogłupia. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: dziewczyna 06.03.11, 21:53 ciekawe po co ktoś ciągle odświeża jakiś głupi temat o jakiejśtam dziewczynie.Ludzie nie mają chyba nic mądrzejszego na głowie tylko myśleć o pierdołach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1111111111 Re: dziewczyna IP: *.tktelekom.pl 06.03.11, 22:23 dziwnie się na nią teraz patrzę jak w kuflandzie jestem, kiedyś się zmieniały więc są dwie brunety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2222 Re: dziewczyna IP: *.lunariffic.com 07.03.11, 08:59 teraz to pewnie każdy się na nią dziwnie patrzy po tym jak ją jakiś napalony co sobie ręką nie umie zrobić obsmarował, na jej miejscu to bym się dowiedziała który to i mu nogi z d... i ręce w połowie poukręcała tak żeby sobie d... łokciem wycierał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dziewczyna IP: *.dynamic.mm.pl 07.03.11, 19:16 2222 masz rację absolutną. Żyła sobie raz dziewczyna spokojnie, bez zbędnej sławy a tu jakiś nieudacznik rozsławił ją na całe miasto. Niedługo będą jej przypisywać jakieś cechy, zachowania itp. Podrapie się po zadzie a tu usłyszysz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ciekawskiego Re: dziewczyna IP: *.tktelekom.pl 07.03.11, 19:44 też popiera 2222, kiedyś przechodziłem normalnie obok tego stoiska a teraz jak pewnie wielu dziwnie się na nią patrze przez tą "reklamę" na forum, ładna, szczupła, przyzwoicie i elegancko ubrana, zadbana, tylko przez tą "reklamę" jakoś bardziej zacząłem zwracać uwagę na to stoisko, czy to z tego czy z mięsnego ale "reklama" robi swoje, szkoda że autor tematu o tym wcześniej nie pomyślał że tym tematem jej "dogryza".......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: dziewczyna IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.03.11, 22:19 Brzydka ta dziewczyna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: dziewczyna 07.03.11, 23:16 Zacznijcie wrzucać foty,bo nie mam jak tam pójść,a chyba każdy ma prawo pooglądac sobie to cudo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2222 Re: dziewczyna IP: *.tktelekom.pl 08.03.11, 04:54 ty naprawdę taki głupi jesteś czy tylko udajesz ? niech ciebie tak opisza na forum, albo kogos z twojej najbliższej rodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: dziewczyna IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.03.11, 07:19 A czy nikt nie pomyślał że to może byc czysta prowokacja???Dziewczyna jest przeciętna i może chciała zwrócic na siebie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: dziewczyna 08.03.11, 07:21 już i tak opisane,to co za różnica.Albo dajcie chociaż jej FB czy NK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wersalka Re: dziewczyna IP: *.1and1.pl 19.03.11, 08:54 ciekawe czy dobra w łuszku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tragaz Re: dziewczyna na jarmaku IP: *.xantron.fastwebserver.de 01.04.11, 08:33 wczoraj jakaś preżyła swoje 4 litery wycierająć kurze, ale nie wiem czy to ta o którą wam chodzi Odpowiedz Link Zgłoś