Dodaj do ulubionych

Szukam "buta"

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.03.11, 19:17
Witam serdecznie, pilnie poszukuje odkupić lub wypożyczyć taki but spełniający funkcje gipsu, jestem po zabiegu nogi, nie mam gipsu ale chciała bym nie urażać sobie nogi, dlatego poszukuje takiego ochraniacza, w sklepach kosztuje to bardzo dużo, dlatego może ktoś kupił sobie coś takiego i nie jest mu to potrzebne, lub gdzie ewentualnie sa u nas lub w niedalekiej odległości wypożyczalni takiego sprzętu. Pozdrawiam i prosze o odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: ,, Re: Szukam "buta" IP: *.tktelekom.pl 05.03.11, 19:46
      prawy czy lewy ? na allegro poszukaj, taki jak poniżej ma być (ortopedyczny, stabilizacyjny, pooperacyjny takie ma to nazwy)
      allegro.pl/emo-walker-but-stabilizator-w110-l-dlugi-i1445219329.html nowy
      allegro.pl/orteza-stabilizator-but-ortopedyczny-st-skokowy-i1479645289.html używany

ceny 250 nowy używany 100
      • e-ftalo Re: Szukam "buta" 05.03.11, 23:20
        poszukaj pod hasłem "stopy z żelaza"
        • Gość: komarzyca Re: Szukam "buta" IP: *.tktelekom.pl 06.03.11, 02:08
          nie szukałeś przypadkiem czegoś w kategorii "oddam potrzebującym mózg po zdechłym komarze" ??
      • Gość: Laura Re: Szukam "buta" IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.03.11, 09:22
        Bardzo dziekuje za pomoc a tym, którzy każdą prośbę obracają w głupi żart....oby kiedyś każda z tych osób potrzebowała pomocy i oby zostałą tak samo potraktowana. pozdrawiam
        • Gość: ,, Re: Szukam "buta" IP: *.tktelekom.pl 06.03.11, 09:34
          e-ftalo masz już ten mózg ? to rozwiąż rebusik dla ciebie : kuter + noga ? jak masz mózg to prawidłowo rozwiążesz, może tobie się przyda kiedyś taka metalowa to zachowaj poradki dla siebie
    • e-ftalo Re: Szukam "buta" 06.03.11, 14:07
      ja tylko dodałem swoją propozycję do pozostałych,nic nie pisało że to żart
    • Gość: w Re: Szukam "buta" IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 14:47
      Mam taką ortezę stopowo-goleniową, Aircast Pneumatic Walker XP.Używaną, kupioną w tamtym roku.W razie zainteresowania proszę podać nr tel.
      • Gość: mariolka Re: Szukam "buta" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.11, 15:25
        Wypożyczalnia sprzętu rehabilitacyjnego jest przy parafii NMP na Serbinowie zapytaj może tam jest.
      • Gość: Laura Re: Szukam "buta" IP: *.tktelekom.pl 15.03.11, 10:38
        Witam i przepraszam, że dopiero teraz...mój nr tel w sprawie ortezy 603 510 802 Pozdrawiam serdecznie i dziękuję a zainteresowanie
        • Gość: ja Re: Szukam "buta" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 20:46
          ja też szukam buta
    • e-ftalo Re: Szukam "buta" 30.06.11, 23:58
      nie wiem czy jeszcze są te metalowe ,do których trzeba znać hasło z rebusu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka