Dodaj do ulubionych

do dziewczyn;)

IP: *.flash-net.pl 06.05.11, 14:39
od kilku dni zaczęłam chodzic na solarium po czterech wizytach na moich nogach pojawily sie brązowe plamki dodam,ze nie przesadzam z opalaniem bo tylko 7min.nie łykam pigułek a mimo to wyszło mi jakieś świństwo czy któraś z was miała z czymś takim problem?wiem ze najlepiej wybrać sie do dermatologa ale moze ktoraś z dziewczyn mi poradzi...?
Obserwuj wątek
    • Gość: Fafik Re: do dziewczyn;) IP: 194.181.134.* 06.05.11, 14:44
      Nie mam pojęcia, ale może to za duża dawka w ciągu kilku dni 4 razy po 7 minut? jeśli to pierwsze razy na solarium to może poprostu skóra nie była przyzwyczajona
      • Gość: dziewczyna;) Re: do dziewczyn;) IP: *.flash-net.pl 06.05.11, 15:11
        nie dawka byla regulowana ,stopniowo dochodziłam do 7min.;)pomyślałam, to było solarium stojące a gdy tak stoisz to nogi sa mocno ukrwione i pojawiaj sie plamki i moze wtedy doszło do przebarwienia tych mocniej ukrwionych miejsc?co o tym myslicie?
        • Gość: Majka Re: do dziewczyn;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 15:35
          To może być objaw ciąży.
          • Gość: dziewczyna;) Re: do dziewczyn;) IP: *.flash-net.pl 06.05.11, 15:38
            no co ty! czytałam tez o tym ,ale to raczej nie ciąża he he ..! trzecie..?ale by była niespodzianka ale myślę,ze raczej nie pozdrawiam
            • Gość: Majka Re: do dziewczyn;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 15:43
              Ja bym nie była taka pewna. Zaburzona gospodarka hormonalna podczas ciąży + promienie UV-A i UV-B jak najbardziej mogą dać taki efekt. Lepiej to sprawdź, bo może to być ciąża pozamaciczna i co wtedy?
              • Gość: refleksja Re: do dziewczyn;) IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.05.11, 17:15
                Glupota kosztuje. A tyle sie mowi o szkodliwosci takich zabiegow.
          • Gość: rozsądna Re: do dziewczyn;) IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 20:35
            I to bliźniaczej!
    • karrambello Re: do dziewczyn;) 06.05.11, 20:55
      Jeśli bierzesz pigułki hormonalne to może być np. to...
      • Gość: erotoman Re: do dziewczyn;) IP: *.tktelekom.pl 07.05.11, 07:03
        nic ci z nikąd nie pociekło po nogach że tylko na nogi siadło ?
      • Gość: Anka Re: do dziewczyn;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 11:56
        Oj coś masz problem z czytaniem. Wyraźnie napisała, że nie łyka.

Tak jak ktoś tu pisał - zrób sobie HCG z krwi , bo to może być ciąża.
    • Gość: i Re: do dziewczyn;) IP: *.smsiarkowiec.pl 07.05.11, 12:12
      i dobra od ziomali rada- weź nie udawaj, nie mędrkuj, w bagnie nie wędkuj...itp.itd.
      przestań chodzić na solarium, bo bedziesz wyglądać jak plastikowy pomarańczowy i SŁITAŚNY śmietnik, a tego żaden facet nie lubi
      • Gość: Fafik Re: do dziewczyn;) IP: 194.181.134.* 07.05.11, 12:27
        true, true :) poczekaj na pogodę i posmaż sę na slońcu a nie pod UV-ami itd ;)
      • dominicktbg Re: do dziewczyn;) 07.05.11, 20:48
        Potwierdzam, faceci lubią naturalne kobiety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka