Gość: Aldona IP: *.smsiarkowiec.pl 05.06.11, 13:29 Jakie latem tego roku są modne sandały i gdzie mogę takie zakupić w Tbgu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nina Re: Sandały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 17:29 sandałków jest bardzo dużo:) proponuje altero lub next pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Sandały IP: 80.50.161.* 09.06.11, 12:14 Jakie Ci pasują takie będą modne.Ja mam problem z kupnem butów, kupuję takie jakie mi wejdą na stopę, taką mam modę w każdym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Sandały IP: *.tktelekom.pl 05.06.11, 19:32 Wybaczcie nie mogłem się powstrzymać Sandały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Sandały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 20:06 hahaha dobre:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Sandały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 21:53 Polecam sklep w Nowej Dębie obok Banku Spółdzielczego. Jest tam duży wybór ładnych butów skórzanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Sandały IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.06.11, 09:20 Trafiłeś Lolku ty zdjęciem! Te są urocze. Skarpety to hit! Lubię facetów , którzy do sandałów ubierają skarpety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Sandały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 21:58 Jak myślisz Aldona , gdzie kupuje się obuwie ? Chyba nie w aptece ? Zajrzyj po prostu do sklepów z butami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Sandały IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.06.11, 09:21 Lilka może tak mniej złośliwości przecież dziewczyna tylko pyta, jak niemasz nic mądrego do napisania to po prostu nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onufry Re: Sandały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 10:45 Sandały z koziej pały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Sandały IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.06.11, 21:14 a truskawki już zakupiłaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Sandały IP: *.tktelekom.pl 08.06.11, 23:59 Co to znaczy "zakupywanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur0 Re: Sandały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 11:54 Czy może ktoś napisać dlaczego mówią, że chodzenie w skarpetach i sandałach jest obciachowe? Sandały teraz tak produkują, że bez skarpet nawet tym co stopy nie śmierdzą to po kilku tygodniach chodzenia wali niesamowicie. Kiedyś tego nie było, podejrzewam zmowę producentów. A chodzenie w skarpetach jest bardziej higieniczne i estetyczne. Więc tę opinię też chyba nakręcają producenci sandałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władysław Re: Sandały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 12:18 Higieniczne? Estetyczne? Nie żartuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada2 Re: Sandały IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.06.11, 12:27 moim zdaniem tego roku są modne na płaskiej podeszwie i te na koturnach, jeśli dużo chodzisz to proponuje te na niskim obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Sandały 09.06.11, 18:28 Sandały najlepiej u Sandaczy z Sandomierza kupisz,polecam giełdę w Sobotę Odpowiedz Link Zgłoś