IP: 213.76.178.* 08.06.11, 17:01
Co zrobić, gdy mam wesele w bliskiej rodzinie, mus iść, ale ja nie chce, szkoda mi pieniędzy i czasu, z góry wiem ze będzie do d......y.
Co wymyślec?
Obserwuj wątek
    • Gość: cola Re: Wesele IP: 83.238.199.* 08.06.11, 17:04
      Zakażenie bakterią coli. Efekt murowany. Nie będą ciebie oczekiwać.
    • Gość: Kamila Re: Wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.06.11, 12:34
      najlepiej powiedzieć prawdę
      • Gość: gość Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.11, 12:41
        Hm, nie jest to pewnie łatwe. Powiedz że masz ważne szkolenie
    • Gość: szczera Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 22:39
      Do końca potwierdzaj swoje przyjście a w dniu ślubu i wesela nagle się rozchoruj , na przykład sraczka jest zawsze dobrym wykrętem.
      Broń Boże nie idź jak nie masz ochoty i szkoda ci kasy.
      Nie rób nic wbrew sobie , bo kiedyś będziesz tego żałowała.
      Ja jestem tego najlepszym przykładem. Nigdy nikogo nie zawiodłam. Zawsze dawałam prezenty droższe niż ja dostawałam i na jakie mnie było stać. Myślałam że tym zaskarbię miłość do siebie.
      Nie radzę nigdy w życiu popełniania moich błędów.
      Niczego nie osiągnęłam hojnością i obecnością na imprezach. W sytuacji gdy dałam prezent tańszy niż dotychczas - zlekceważono mnie. Dano mi odczuć że proszono mnie głównie bo byłam szczodra.
      Zapewne masz jakiś powód by nie iść do tych ludzi. Dlatego nie idź i nie trać kasy. Zrób jak pisałam ja i inni internauci .Bądź sobą a nie będziesz miała oczekiwań względem innych .
      • Gość: heh Re: Wesele IP: *.tktelekom.pl 28.06.11, 22:59
        ja 2 dni przed imprezą złapałam grypę jelitową ale to był fakt autentyczny. Dlatego traktuj to jako podpowiedź kłamstewka.Daję ci słowo,że na 5 dni byłam wyłączona z życia.:-)) Możesz też skłamać,że masz już wykupione wczasy,wycieczkę.Albo np ze zaproszenie nie doszło... Jednak sądzę,że jeśli musisz potwierdzić przybycie to rób to,a potem dzień przed złap biegunkę,na niby.
        • Gość: maja Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.11, 07:38
          a moim zdaniem wasza propozycja nie jest do końca w porządku. Owszem jeśli nie chcesz iść na wesele po prostu zgłoś to w miarę wcześniej młodym np. że masz juz zarezerwowaną wycieczkę jak pisala poprzedniczka, ale nigdy nie zrobiłabym świństwa pt " rezygnuje w ostatnim dniu" ponieważ para młoda za tą osobę juz zapłaciła jest przygotowanie dla niej miejsce, wizytówka na stół ewentualne podziękowanie ( nawet jeśli ich nie lubisz i chcesz im zrobić na złość to pomyśl że może ich rodzice fundowali przyjęcie)jakbyś ty się czuła jakbyś wydała pieniądze za osobę która mówi że przyjdzie a w ostatnim dniu się wymiguje, to tak jakbyś ty wyrzuciła w błoto 150zł lub więcej. Pomyśl o tym zanim podejmiesz ostateczną decyzję. No chyba że rzeczywiście dopadnie cię grypa jelitowa to współczuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka