Gość: magda IP: 213.76.178.* 08.06.11, 17:01 Co zrobić, gdy mam wesele w bliskiej rodzinie, mus iść, ale ja nie chce, szkoda mi pieniędzy i czasu, z góry wiem ze będzie do d......y. Co wymyślec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cola Re: Wesele IP: 83.238.199.* 08.06.11, 17:04 Zakażenie bakterią coli. Efekt murowany. Nie będą ciebie oczekiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.06.11, 12:34 najlepiej powiedzieć prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.11, 12:41 Hm, nie jest to pewnie łatwe. Powiedz że masz ważne szkolenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczera Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 22:39 Do końca potwierdzaj swoje przyjście a w dniu ślubu i wesela nagle się rozchoruj , na przykład sraczka jest zawsze dobrym wykrętem. Broń Boże nie idź jak nie masz ochoty i szkoda ci kasy. Nie rób nic wbrew sobie , bo kiedyś będziesz tego żałowała. Ja jestem tego najlepszym przykładem. Nigdy nikogo nie zawiodłam. Zawsze dawałam prezenty droższe niż ja dostawałam i na jakie mnie było stać. Myślałam że tym zaskarbię miłość do siebie. Nie radzę nigdy w życiu popełniania moich błędów. Niczego nie osiągnęłam hojnością i obecnością na imprezach. W sytuacji gdy dałam prezent tańszy niż dotychczas - zlekceważono mnie. Dano mi odczuć że proszono mnie głównie bo byłam szczodra. Zapewne masz jakiś powód by nie iść do tych ludzi. Dlatego nie idź i nie trać kasy. Zrób jak pisałam ja i inni internauci .Bądź sobą a nie będziesz miała oczekiwań względem innych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Wesele IP: *.tktelekom.pl 28.06.11, 22:59 ja 2 dni przed imprezą złapałam grypę jelitową ale to był fakt autentyczny. Dlatego traktuj to jako podpowiedź kłamstewka.Daję ci słowo,że na 5 dni byłam wyłączona z życia.:-)) Możesz też skłamać,że masz już wykupione wczasy,wycieczkę.Albo np ze zaproszenie nie doszło... Jednak sądzę,że jeśli musisz potwierdzić przybycie to rób to,a potem dzień przed złap biegunkę,na niby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.11, 07:38 a moim zdaniem wasza propozycja nie jest do końca w porządku. Owszem jeśli nie chcesz iść na wesele po prostu zgłoś to w miarę wcześniej młodym np. że masz juz zarezerwowaną wycieczkę jak pisala poprzedniczka, ale nigdy nie zrobiłabym świństwa pt " rezygnuje w ostatnim dniu" ponieważ para młoda za tą osobę juz zapłaciła jest przygotowanie dla niej miejsce, wizytówka na stół ewentualne podziękowanie ( nawet jeśli ich nie lubisz i chcesz im zrobić na złość to pomyśl że może ich rodzice fundowali przyjęcie)jakbyś ty się czuła jakbyś wydała pieniądze za osobę która mówi że przyjdzie a w ostatnim dniu się wymiguje, to tak jakbyś ty wyrzuciła w błoto 150zł lub więcej. Pomyśl o tym zanim podejmiesz ostateczną decyzję. No chyba że rzeczywiście dopadnie cię grypa jelitowa to współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś