Dodaj do ulubionych

Radny Sęk

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.06.11, 09:31
Podobno zasłużony działacz szykuje własną kampanię wyborczą do Sejmu? Szczęść Boże.
Obserwuj wątek
    • Gość: 33 Re: Radny Sęk IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.06.11, 09:41
      Świat się kończy jak takie coś chce być posłem.
      • Gość: benny Re: Radny Sęk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.11, 10:13
        nie znam tego pana ale oglądając w tv niektórych posłów widzę, że każdy może być posłem. Polsce on nic nie pomoże ale swoje problemy socjalne rozwiąże na kilka lat. Zresztą cesarz Kaligula mianował konia Incitatusa senatorem i wcale nie od tego się Rzym w końcu rozwalił.
        • Gość: Wożny Re: Radny Sęk IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.06.11, 15:03
          Jest bardzo aktywny na sesjach Rady Miasta, nie widzę lepszego.
          • Gość: Kto to jest Re: Radny Sęk IP: *.smsiarkowiec.pl 15.06.11, 17:23
            Podlewa kwiatki?Puszcza bąki? Czy może zabiera głos> A jeśli tak to o czym ? Co to znaczy aktywny?Bądź precyzyjna
    • Gość: działkowicz Re: Radny Sęk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 07:50
      To by się zgadzało bo na ogrodzie "Nadole" zrobił rozróbę i wygryzł dotychczasową szefową i został powołany do "organu" komisarycznego, przez znajomych komuchów.
      • Gość: Weselnik Re: Radny Sęk IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.06.11, 14:25
        Jak mi wiadomo to P.Sęk w przeszłości był prezesem ogrodów rodzinnych "Nadole".
      • Gość: Darko Re: Radny Sęk IP: *.pppoe.sistbg.net 20.06.11, 17:18
        został powołany do "organu" komisarycznego, przez znajomych komuchów

Coś jak Norbi w TSM ;-)

METODY są podobne ;-)
        • Gość: Sbek Re: Radny Sęk IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.06.11, 11:10
          A ty Darko wielki znawco ekonomii i polityki powiedz mi która ekipa robi inaczej? Czy za Dziubka
          który był otoczony starymi komuchami,nie niszczono ludzi?
    • Gość: ciekawski Re: Radny Sęk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.11, 14:20
      znam człowieka z prywatnych choć niezbyt osobistych i zażyłych kontaktów. Bardzo przyzwoity, pełen optymizmu człowiek, a nie jakiś ponurak, a przy tym uczciwy, co rzadko się ostatnio zdarza, co do kompetencji to się nie wypowiadam, ale jak patrzę na tych co teraz w ławach poselskich zasiadają, to i tak myślę że byłoby to powyżej średniej. Tak czy siak wolę jego za posła, niż obcego człeka ze Stalowej lub Mielca, co Tarnobrzeg mają w głębokim poważaniu. Gorszym od Kłeczka i tak na pewno by nie był, tamtego nikt nie przebije.
      • Gość: nieciekawski Re: Radny Sęk IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.11, 17:10
        ja go znam jako "uczciwego" ZMS-owca z "Siarkopolu" - społecznik za kasę i wynikające z tego profity
      • Gość: działkowicz Re: Radny Sęk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 17:26
        Oj balować to On potrafi, oj potrafi, pamiętamy jak był Prezesem na działkach i jak go wylali z Prezesowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka