Dodaj do ulubionych

Pruderia opiekunów forum

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.07.11, 14:35
Dlaczego opiekunowie forum karzą się nam logować? W treści postu o seksie nie było wulgarnych i obraźliwych słów.W innych wpisach są słowa które po winne być od razu kasowane lub po winne być logowane.Czekam na opinię od was.
Obserwuj wątek
    • Gość: znajoma Re: Pruderia opiekunów forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 20:14
      Homo sum et nihil humani a me alienum esse puto. Czytałam, nie zgorszyłam się. Pozdrawiam. Miłego wieczoru.
      • Gość: Dziadek Re: Pruderia opiekunów forum IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.07.11, 23:23
        Wróciłem z nad Jeziora Machowskiego i dowiedziałem się ze siedzę w "Oślej Ławce".
        Nigdy nie siedziałem,dopiero w wieku starczym.Ale niespodzianka.
        • Gość: znajoma Re: Pruderia opiekunów forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 07:35
          Witam. Wiesz,czytałam tamten wątek do Twojego drugiego wpisu, w którym potwierdzałeś swój wiek.Nie wiem, czy były inne wpisy dalej i o jakiej treści. Niestety nie byłam nad zalewem, bo córki miały inne plany a mąż sport w telewizji. Byłam u Rodziców rowerem. Dobrze, że mam blisko rodzinny dom, bo zanudziłabym się z tym moim kochanym mężem. Pozdrawiam. Miłego tygodnia.
          • Gość: rea Re: Pruderia opiekunów forum IP: *.toya.net.pl 25.07.11, 09:27
            Pozdrawiam znajoma. U mnie też mąż jest pasjonatem sportu, ale ja sie cieszę, że ma jakieś zainteresowania. Mało tego mój mąz namiętnie biega, ćwiczy sobie w domu, ma swoj własny program ćwiczeń, jest w doskonałej formie fizycznej... Mnie też namawia do biegania, ale ja jestem cokolwiek leniwa i wolę biegać po internecie, albo czytać książki. Moje zainteresowania sportowe ograniczają się do łyżwiarstwa figurowego, a i sama, jak tylko mam taką możliwość, zakładam łyżwy i śmigam po lodzie, o zgrozo, w moim ciut, ciut podeszłym wieku. W tym jestem niezła. Wszystkim tu zagądającym życzę miłego dnia. A jeśli chodzi o pruderię, to każdy z nas , w mniejszym lub większym stopniu jest nią dotkniętny i to jest typowo ludzkie zachowanie.
          • Gość: toja Re: Pruderia opiekunów forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.11, 10:51
            znajoma ! wpisy były, ja taż mam tam udział. Temat był super. Wcale nie na po 23. No ale cóż widać pruderia zadziałała. Dziadek trzymaj się. Pomożemy. Pa.
    • e-ftalo Re: Pruderia opiekunów forum 25.07.11, 19:46
      Nie bój się ,niedługo będzie logowanie,bo forum pomału zamienia się w śmietnik pustych słow,pustych obietnic i bezsensownych wypowiedzi,czasem także chamskich,a kłamstwa są na porządku dziennym
    • Gość: znajoma Re: Pruderia opiekunów forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 23:22
      Zadzwoń do Niego . Dobranoc
      www.informed.com.pl/main/Lew-Starowicz-Zbigniew-prof-dr-hab-nauk-med-Warszawa-p-52305-html
      • Gość: znajoma Re: Pruderia opiekunów forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 23:23
        Informacja była dla zalożyciela wątku.
        • Gość: Dziadek Re: Pruderia opiekunów forum IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.07.11, 18:04
          Dziękuję za informację.Dzwoniłem i kazał przyjechać na wizytę,oraz podtrzymał mnie na duchu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka