lechowski51 25.07.11, 17:46 ..a Kaczynski i Ziobro przed Trybunal Stanu.Tak wyglada Polska "grubej kreski" Mazowieckiego,Michnika,Geremka,Komorowskiego i Tuska. www.rp.pl/artykul/2,692302-Uwazam-Rze--222-dyplomatow-z-bezpieki-PRL.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.tktelekom.pl 25.07.11, 18:44 "Lechowski51" czego szukasz na Tarnobrzeskim forum przybłędo , prowokujesz i przydało by się na kogoś donieść "pajacu". Celowo wywołuje swoimi wynaturzeniami prowokuje ,póżniej wyzywa że ktoś myśli inaczej . "Sbecy" by nie istnieli gdyby nie mieli donosicieli w sukienkach, ci wielmożni spowiadali ludzi a póżniej donosili na swoje owieczki w ten sposób pasąc się i budując mafię watykańską. Prowokatorze wynieś się stąd tam gdzie twoje miejsce pachołku "WATYKAŃSKI" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prl Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.tsl.gr 25.07.11, 20:20 Jak widać tow. Sikorski zarząda strefą skomunizowaną... i to najgorszymi kanaliami nie mającymi nic wspólnego z polskością... Czyli tymi, którzy przede wszystkim służyli sowieckim bandytom z Kremla... Powinien teraz przed MSZ postawić tablicę z napisem: "STREFA SKOMUNIZOWANA" Ale, ale okazuje się, że Władysław Bartoszewski ps. "profesor" to kontakt operacyjny ambasady Izraela w Warszawie... Sensacyjne donosy "plui" do MOSSSADU można poczytać TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Sbecy na ambasadorow IP: 66.49.179.* 25.07.11, 20:57 To chyba dobrze ze na tak eksponowane stanowiska gdzie wymagane jest obycie towarzyskie a zwlaszcza umiejetnosci wywiadowcze, kieruje sie sprawdzonych i odpowiedzialnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowadzący Re: Sbecy na ambasadorow IP: 79.139.60.* 27.07.11, 07:08 takich jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Sbecy na ambasadorow IP: 79.139.60.* 25.07.11, 21:03 Pastuchowski-ciapciak z Koziej Wólki,w Przemyślu tęsknią z tobą;))) forum.gazeta.pl/forum/w,165,127063518,127340745,Re_i_wszystko_jasne_.html Odpowiedz Link Zgłoś
jozwa50 Re: Sbecy na ambasadorow 25.07.11, 22:53 lechowski51 napisał: > ..a Kaczynski i Ziobro przed Trybunal Stanu.Tak wyglada Polska "grubej kreski" > Mazowieckiego,Michnika,Geremka,Komorowskiego i Tuska. > www.rp.pl/artykul/2,692302-Uwazam-Rze--222-dyplomatow-z-bezpieki-PRL.html Być może ktoś poważnie analizuje twoje wpisy Januszku. Ja i ludzie którzy wiedzą co robiłeś w latach 80 zastanawiamy się jakimi ścieżkami podąża twoja świadomość i moralność. Szmata donosząca na kolegów w czasach gdy za to traciło się pracę lub szło do pierdla teraz ma czelność określać się jako patriota i katolik. Czasami widuję cię w kościele i rzygać mi się wtedy chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Sbecy na ambasadorow IP: 79.139.60.* 25.07.11, 22:58 Mnie też, Józwa. Ale dlaczego ciapciaka nazywasz Januszkiem? To jego ksywka? Odpowiedz Link Zgłoś
jozwa50 Re: Sbecy na ambasadorow 26.07.11, 09:09 Bo ma Janusz na imię. Oczywiście Lechowski to nie jest jego nazwisko. Na forum niektórzy określają go TW Pajac ale ja myślę że to tylko docinki. Osobiście nie wiem czy miał jakiś pseudonim. Znam go , przy wódce chwalił się swoimi forumowymi sukcesami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Sbecy na ambasadorow IP: 79.139.60.* 26.07.11, 09:32 A ja wiem, że ma na imię Zenek. A "sukcesy" ma w kłamaniu i oszukiwaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
jozwa50 Re: Sbecy na ambasadorow 26.07.11, 11:03 Nie neguję że znasz jakiegoś Zenka oszusta. Ale ten ma na imię Janusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Sbecy na ambasadorow IP: 79.139.60.* 26.07.11, 11:08 Wierz mi, dobry człowieku. Ja, jak saper, mylę się tylko raz co do ludzi. Ciapciak to ciapciak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Okażmy miłosierdzie... IP: *.toya.net.pl 26.07.11, 11:57 Zdaję sobie sprawę, że Lechowski ze swoimi poglądami bywa irytujący, ale czy nie możecie się powstrzymać od linczowania go słowami? Okażcie mu chrześcijańskie miłosierdzie, skoro on tego miłosierdzia jest pozbawiony, mimo, że tak lekko i chętnie powołuje się na chrześcijańskie wartości. Ja jestem ateistką, ale z powodów czysto humanitarnych kieruję się empatią i normalnie żal mi jest człowieka, którego tak bezpardonowo atakujecie. Może jestem naiwna, ale uważam, że błądzenie jest cechą ludzką. Może kiedyś Lechowski dojrzeje? Nie można pozbawiać go nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Okażmy miłosierdzie... IP: 79.139.60.* 26.07.11, 12:12 A ja jestem Chrześcijanką i wiem, że każda kanalia, taka jak pastuchowski, odbierze od Boga taką samą miarą jaką używała wobec ludzi. Każdy kłamca, oszust, judasz kończy tak samo. Ale ludzie muszą wiedzieć, kogo omijać szerokim łukiem, bo szkoda nawet splunąć w stronę takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
chrobry100 Re: Okażmy miłosierdzie... 26.07.11, 16:44 Gość portalu: nemezis napisał(a): > A ja jestem Chrześcijanką ..... Wracaj mendo do Przemyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Okażmy miłosierdzie... IP: *.ibd.gtsenergis.pl 26.07.11, 17:00 Lechowski ciapciaku z Niedżwiedziej Wólki! Z mendą sypiałeś tyle miesięcy?! Do Wawki woziłeś i do Iwonicza? Do Przemyśla i Rzeszówka kursowałeś w środku nocy jak mucha do miodu! Śliniłeś się obleśnie i dostawałeś drgawek z chorobliwej zazdrości! Do rodziny zabierałeś, żeby się pokazać, bo Danka paskudna jak noc czarna i zaniedbana do tańca się nie nadawała. Jesteś zerem.....mendo z pastwiska i skończysz jak każde zero. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Okażmy miłosierdzie... 26.07.11, 17:01 Widze,ze mitomanowi jozwie przybyla z pomoca z przemyskiego forum rabnieta fanka.Problem macie nie lada bo atakujecie innych ludzi.Skonczy sie na tym ze fanka/nemezis/ nazwie jozwe prowokatorem,ktory wspolpracuje z lechowskim.Istny dom wariatow,gdzie rea bawi sie w psychoterapeutke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Okażmy miłosierdzie... IP: *.ibd.gtsenergis.pl 26.07.11, 17:23 O proszę, RĄBNIĘTEJ kupowałeś tyle prezentów? Bilety, koncerty, eleganckie kolacje? Opowiadaj dalej, Pastuchowski.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re; Ups...Maiolka jej nie Danka;) IP: *.ibd.gtsenergis.pl 26.07.11, 17:30 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
jozwa50 Re: Re; Ups...Maiolka jej nie Danka;) 26.07.11, 17:59 Od tej strony to cię Januszku nie znałem. No no.Kapuś - tak ale lokalny casanowa? Tego się nie spodziewałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Re; Ups...Maiolka jej nie Danka;) IP: 79.139.60.* 26.07.11, 19:37 Nie pochlebiaj ciapciakowi Józwa, bo z niego żaden uwodziciel tylko rozrzutny utracjusz o niepohamowanych chuciach i zamiast dać dziecku na na chleb, obsypywał kochankę prezentami i woził po świecie. A biedna Mariolka/Danka płakała z głodu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [?] Re: Re; Ups...Maiolka jej nie Danka;) IP: *.przemysl.hypnet.pl 26.07.11, 18:02 Ale o co w tym wszystkim qrva chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Re; Ups...Maiolka jej nie Danka;) IP: *.toya.net.pl 26.07.11, 20:06 A chodzi o higienę psychiczną Lechowskiego. Mimo wszystko podziwiam faceta, bo potrafi się odgryźć, jak mało kto. Szkoda tylko, że ma tak zabetonowany mózg, że nie rozumie, co jest poza betonem. Ale czasami lubię faceta. Czasami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Re; Ups...Maiolka jej nie Danka;) IP: 79.139.60.* 26.07.11, 20:23 Gdybyś była Mariolką nie byłabyś zadowolona gdyby alimenty przeznaczał na ekskluzywne prezenty dla kochanki, żeby tylko jeszcze raz dała mu ten SEKS STULECIA. A ciekawe jak byś sie poczuła, gdybyś sie dowiedziała, że chciał jej kupić drugą firmę! Jakby sama mało miała! Dobrze sie bawiła przy tym wyrodnym ojcu dziecka Mariolki! Ona opływała w dostatki, a biedne dziecko Mariolki głodowało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urkepurke Re: Okażmy miłosierdzie... IP: *.toya.net.pl 11.08.11, 20:59 lechowski ssij faję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Sbecy na ambasadorow IP: 79.139.60.* 26.07.11, 21:16 Lechowski ciapciaku zostało ci coś jeszcze na alimenty, czy wszystko na kochankę z Przemyśla wydałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.toya.net.pl 27.07.11, 07:19 Czy was wszystkich porąbało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Sbecy na ambasadorow IP: 79.139.60.* 27.07.11, 07:43 Porębało starego, łysego dziada na viagrze przepijanej szklanką wody z miodem! Zachciało mu się dla odmiany miastowej kobiety, na którą wydawał wszystkie pieniądze. Rea , zapytaj Mariolki czy wie jak ojciec jej bachora spędzał swoje urodziny i w czyim towarzystwie wydawał alimenty, kiedy ona gotowała ostatnie kartofle na obiad i to bez omasty, a na facebooku pisała mu życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Sbecy na ambasadorow IP: 79.139.60.* 27.07.11, 08:05 Albo nie mów, napiszę do niej. Kanalia , która nie dba o swoje dzieci, a kupuje firmę kochance z Przemyśla zasługuje na dożywocie w kamieniołomach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.toya.net.pl 27.07.11, 08:26 Znaczy się, że Lechowski jest normalnym katolikiem? Dobrze, że normalnym... Ale jakoś mi to wszystko do niego nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.ibd.gtsenergis.pl 27.07.11, 09:49 Aktywista bojówki Oazy Rodzin Katolickich w Wólce! Aktywnie rozsiewa materiał genetyczny ku rozpaczy ślubnego przychówku;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.toya.net.pl 27.07.11, 11:59 Nemezis, mniej litość nad Lechowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.ibd.gtsenergis.pl 27.07.11, 13:29 Tam gdzie jest hybris, zawsze przychodzi nemezis. To dopiero początek..... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Sbecy na ambasadorow 27.07.11, 18:21 Dobre...dobre!.Niedlugo kretynka fanka ktora rozwalila swoimi obsesjami przemyskie forum oznajmi,ze jestem kolejnym wcieleniem Buddy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.play-internet.pl 27.07.11, 18:32 ty jesteś tylko cuchnącym ścierwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Sbecy na ambasadorow IP: 79.139.60.* 27.07.11, 20:16 Gość portalu: Budda napisał(a): > ty jesteś tylko cuchnącym ścierwem Jak wszystkie esbeckie mendy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.toya.net.pl 27.07.11, 18:54 Ło matko, Lechowski, Ty i Budda? A jak już żartować, to idźmy dalej... moze Ty Allah, co nie daj Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.toya.net.pl 27.07.11, 18:58 Ale lubię Cię Lechowski, muszę przyznać, ze masz tzw. power. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Sbecy na ambasadorow 27.07.11, 19:23 Mam przyjaciela zaczadzonego w lewicowej ideologii.Spieramy sie ale gdyby ktorys z nas potrzebowal pomocy to poszlibysmy chocby w ogien.Wielu tepakow z tego forum z braku argumentow zamiast merytorycznej rozmowy zajmuje sie niestety opluskwianiem swoich oponentow.Pozdrawiam rowniez i polecam na deszczowe wieczory -do kupienia www.empik.com/wyznania,2970368,ksiazka-p?gclid=CPXNicKEoqoCFQIt3wodWS70Vw lub sciagniecia z netu;www.katedra.uksw.edu.pl/biblioteka/augustyn_wyznania.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Sbecy na ambasadorow 27.07.11, 21:18 Nie zwracaj uwagi @lechowski na wpisy poniżej pewnego poziomu! Jak pisałem w którymś wątku internet pełen jest kretynów, idiotów i wszelkiej maści psychicznych. Nie warto się przejmować tym bardziej odpisywać bo to tym bardziej zachęca psycholi! Natomiast co do @rea to można zuważyć że lgnie ona jak mucha do g..na do każdego kto nawet pośrednio popiera jej wyimaginowany światopogląd lub w jakiś sposób atakuje jej oponenta! Dobrą robotę robisz na forach a na ten "promilek" różnorakich pomyleńców nie warto nawet zwracać uwagi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar2 Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.tktelekom.pl 27.07.11, 21:33 mar1mar1 napisał: Jak pisałem w którymś wątku internet pełen jest kretynów, idiotów i wszelkiej maści psychicznych. Nie warto się przejmować tym bardziej odpisywać bo to tym bardziej zachęca psycholi!- piszesz według swojej miary!!! Kaftan ci na chwilę zdjęli łyknij pigułki ,zrób laskę Lechosiowi51 i lulaj się do rana dobranoc . Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Sbecy na ambasadorow 27.07.11, 21:37 Oho następny rodzynek do kolekcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perdę_ltd Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 00:18 @mar1mar1 i lechowski51: obaj robicie świetną robotę, pokazujecie, że katolik to taka istota, która zasad katolicyzmu wymaga od oponentów a nie od siebie. Róbcie tak dalej, efekty takiej działalności już są widoczne w spadku wiernych i dlatego ta Wasza ofensywa internetowa. Życzę wam obu dalszej owocnej działalności na tej niwie. A co do rodzynków: nie zauważyliście, że na tym forum jesteście w mniejszości? Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Sbecy na ambasadorow 28.07.11, 00:23 Niech ci się wydaje chłopie, że masz absolutną rację. I z tą błogą myślą możesz już położyć się do łóżka. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perdę_ltd Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 02:03 Rzecz w tym, że ja faktycznie mam rację a Ty masz mnóstwo rzeczy do przemyślenia i skorygowania, jeśli chcesz być tym, za kogo się uważasz. Udanych przemyśleń. Odpowiedz Link Zgłoś
jozwa50 Re: Sbecy na ambasadorow 28.07.11, 10:30 Gość portalu: perdę_ltd napisał(a): > @mar1mar1 i lechowski51: obaj robicie świetną robotę, pokazujecie, że katolik t > o taka istota, która zasad katolicyzmu wymaga od oponentów a nie od siebie. Rób > cie tak dalej, efekty takiej działalności już są widoczne w spadku wiernych i d > latego ta Wasza ofensywa internetowa. Życzę wam obu dalszej owocnej działalnośc > i na tej niwie. A co do rodzynków: nie zauważyliście, że na tym forum jesteście > w mniejszości? Jeszcze nie zauważyłeś że to ta sama osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Sbecy na ambasadorow IP: 79.139.60.* 28.07.11, 10:40 Aby zasługiwać na miano OSOBY, trzeba mieć honor. To jest pospolity prostak, pastuch z Koziej Wólki. Odpowiedz Link Zgłoś
chrobry100 Re: Sbecy na ambasadorow 28.07.11, 11:21 To jest klasyczne nieleczone klimakterium. A przecież są na to dobre preparaty hormonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.toya.net.pl 28.07.11, 11:33 Nie mam zamiaru wdawać się w typową pyskówkę, mam jednak nadzieję, że przynajmniej troszkę opanujecie swoje emocje. Nie wiem, kto jest kto, obrzucacie błotem najczęściej Lechowskiego, a ja mam negatywne emocje najbardziej do mar mara, i zastanawiam się czy się nie mylę. Mimo wszystko, mimo, że czasami obrzucał mnie Lechowski jakimiś epitetami, to jednak wolę Lechowskiego, bo mar mar jest pokroju znajomej ( nie gniewj się za bardzo znajoma), a z takimi osobnikami, nie da się dyskutować. . Z lechowskim można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Sbecy na ambasadorow IP: 79.139.60.* 28.07.11, 11:37 ość portalu: rea napisał(a): a z takimi osobnikami, nie da > się dyskutować. . Z lechowskim można. O wypasie bydła;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Sbecy na ambasadorow 28.07.11, 13:02 Dobrze że to tylko twoje subiektywne odczucia i akurat w tym konkretnym przypadku nie podpierasz się komentami innych, chociaż kto wie czy za chwilę tak nie zrobisz! Udział w dyskusji jest jasny z samej swojej zasadności! Przedstawiasz tezę, dyskutujemy. Ty masz swoje argumenty, oponenci swoje. Jeżeli kogoś oskarżasz to przedstaw dowody na poparcie swoich wywodów! Kilka razy w naszych dyskusjach prosiłem o takowe, niestety nie doczekałem się. Po prostu pleciesz byle co kierując się empatią nawet do swoich dekadenckich bzdur które tu wypisujesz! To świadczy tylko o tym że to z tobą nie da się dyskutować, bo jak można to robić z osobą która na poparcie swoich rewelacji nie ma kompletnie żadnych sensownych argumentów, kompletnie takowych nie przedstawia a jak już coś przytoczy to jest to albo jakaś sentencja albo zaprzeczenie faktom historycznym albo w końcu pusty frazes bez pokrycia. Oto cała twoja "dyskusja" @rea. Jeżeli jest inaczej to zajrzyj do swoich postów i zobacz co masz na poparcie kolejnego zarzutu który mi tutaj stawiasz!? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Sbecy na ambasadorow 28.07.11, 22:09 Zaczelo sie od bylych sbekow w sluzbie dyplomatycznej dla wolnej Polski a skonczylo jak zwykle na personalnych atakach.Piszac w internecie jest sie skazanym na bycie wsrod furiatow,glupcow,megalowanow i nimfomanek,jak chocby nemezis/fanka/,ktora przylazla nawet na to forum,polujac na urojonych wrogow.Boli mnie oczywiscie,ze dzisiejsze podzialy w naszym narodzie sa tak ostre.Nie ma mojej zgody na zohydzanie naszej historii i opluwanie tych co sie juz nie moga bronic,jak chocby sp.Kaczynskiego.Z drugiej strony zdumiewa fakt,ze gdy zydowski nacjonalista nikita z Kanady wyrzuca z siebie nienawistne wobec Polski i Polakow kolejne teksty,spotyka sie na tym forum czesto z akceptacja. Gdzie nasza duma narodowa,gdzie narodowa solidarnosc?.Straszne jest to,ze jak w czasach Targowicy ginie nam z horyzontu dobro Rzeczpospolitej,bo wazniejszy jest interes Tuska,Ue czy innego stronnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.play-internet.pl 28.07.11, 22:25 czy ktoś wreszcie zrobi porządek z tym cuchnącym ścierwem z pastwiska? jak wy możecie znosić taki smród? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: patriotyzm nikity IP: *.acanac.net 28.07.11, 22:41 lechowski - patriotyzm, godnosc, honor, prawosc i wszystkie inne pozostale pozytywne przymioty solidnego obywatela sa zarezwerwowane dla ludzi madrych. Glupcom natomiast przypisano fanatyzm religijny, nienawisc do wszelkiej odmiennosci w tym i do innych pogladow, rasizm, antysemityzm , nietolerancje slowem to wszystko z posiadania albo uzewnetrzniania czlowiek powinien sie wstydzic. lechowski - dume narodowa powinna wyprzedzac madrosc i zdolnosc myslenia. Solidarnosc to zdewaulowane pojecie , ktore dzis moze byc synonimem zdrady narodowych interesow ludzi pracy w jak najszerszym znaczeniu tego slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: patriotyzm nikity 28.07.11, 22:59 Coś te twoje dywagacje nijak mają się do rzeczywistości! Wystarczy włączyć telewizorek, posłuchać polityków ba, nawet poczytać posty niektórych rodzynków na tym forum, aby stwierdzić że twoje teorie wymieszały się jak totolotki! Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Sbecy na ambasadorow 28.07.11, 22:47 Widocznie plwociny @nikity bardziej przyciągają co niektórych "polaków" niż racjonalna teksty i patriotyzm. Zresztą większość tutejszych dyskutantów to ludzie zaczadzeni współczesną propagandą medialną, wpatrzeni w telewizorek jak w święte mzimu i czerpiących mądrość z tego co tam usłyszą. A własny rozum leży odłogiem. I później taki "spec" leje tym swoim yntelygenctwem po forum, robiąc nie tylko z siebie kretyna ale również z polaków, bo opinie o nas są jednoznaczne! Co do tej @nemezis to rzeczywiście kobieta ma chyba coś nie tak z główką. Jeżeli bardzo ci przeszkadza to możesz podciągnąć ją pod stalking, skopiuj sobie tylko wszystkie jej posty i możesz ją załatwić na cacy, jeżeli nie to obsikaj ją i nie odpowiadaj. Osobiście uważam że każdy kto w ten sposób szkaluje i opluwa innych powinien być pociągnięty do odpowiedzialności a tym bardziej nie powinien istnieć na forum! Są granice których nie należy a nawet nie wolno przekraczać! Ale to już twoja decyzja @lechowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.tktelekom.pl 28.07.11, 23:51 a jakie ty masz prawo marmar oceniać kto jest "polakiem" a kto nie, jakie kryteria - wypierdzielać na przemyskie forum prać te swoje brudy - trafili się wielcy"patrioci" - gó... mnie obchodzi kogo ,gdzie i za ile dup...ył lechowski - rea szkoda czasu na te ichnie "prawdy" ,"półprawdy" i "gó...prawdy" - to wszystko wygląda tak jak ich katolicyzm ( w drodze do kościoła zapierdzielę widły sąsiadowi...) patriotyzm ( kowalski to dobry facet ,ale zyd z pochodzenia...) i życzliwość ( a niech sie ch..j udławi...) - lechowski zapamietaj sobie raz na zawsze - bąk raz puszczony w towarzystwie idzie za tobą przez całe życie - i jak się raz zesr..sz to póżniej wszyscy na ciebie patrzą przez pryzmat gów..a - a jak ,można poczytać zesra..eś sie kilka razy.... Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Sbecy na ambasadorow 29.07.11, 00:15 No i właśnie puściłeś tego bąka po raz kolejny a nawet s..sz po kilka razy pod inną nazwą! Oto wychodzi cała wasza nienawiść i piana wściekłości. Tylko tyle potrafisz "człowieku" i tobie podobni? Przez takich jak ty niektóre fora robią się kloaką bo nie potrafisz być człowiekiem tylko zachowujesz się gorzej niż bydło plując inwektywami! Jak dla mnie to jesteś zwykłym kurduplem moralnym niewartym użycia klawiatury! Zresztą dla takich jak ty szkoda klepać w klawisze. Jak nabierzesz ogłady i nauczysz się że przekleństwa to sobie możesz rzucać w toalecie jak ci nie chce iść, to być może jeszcze kiedyś podyskutujemy a narazie idź się prześpij bo smród twojej twórczości jeszcze długo nie opadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finezja Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.cau.edu 29.07.11, 03:20 jakie zioła zażywasz mar1, że tak pitolisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: kloaka IP: *.acanac.net 29.07.11, 04:00 marmar - jest tylko jeden sposob na oczyszczenie "forumowej kloaki" . Nalezy zaprzestac " srac" i dorzucac wlasne gowna . To co juz jest, wyschnie, zostanie zuzyte jako nawoz i po kloace. Spij dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.play-internet.pl 29.07.11, 11:42 mówię o kurduplu i jego przyjacielu lumpie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.toya.net.pl 29.07.11, 16:50 Czytam to wszystko i jest normalnie mnie wstyd. To niemożliwe, to po prostu w głowie się nie mieści, żeby aż tak mógł człowiek poniewierać człowiekiem, tym bardziej, że nie na go osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawiatura Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.231.156.12.rimex-ltd.com 29.07.11, 18:57 @rea bo nikt nie lubi indoktrynacji na siłę a lechowski51 przegina już pałę na całego i stąd forumowicze mają dosyć tego namolca pod wszelkimi nickami, jak chce odpokutować socjalizm to worek na plecy z ziemniakami i rajd wokół plebani i to całodobowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snafca Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.compute-1.amazonaws.com 29.07.11, 19:26 co tam całodobowy, DOŻYWOTNI Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Sbecy na ambasadorow 31.07.11, 10:36 Na przemyskim forum ukrainscy nacjonalisci,kontynuatorzy tradycji Bandery i SS Galizien zostali krzykliwym marginesem.Sotniowy wyslal ich wiec tutaj i probuja mnie kompromitowac,bo podjala walke z ich ukrainskim bandytyzmem.Ja ciagle wystepuje pod jednym nikiem.To wy,tak samo jak kiedys,gdy mordowaliscie podstepnie niewinne polskie dzieci i kobiety,nie macie odwagi sie zarejestrowac i mnozycie wirualne byty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jewropejczyk Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.11, 12:00 lechowski51: a w hameryce biją murzynów...no... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Sbecy na ambasadorow 31.07.11, 13:58 ...bija takich kretynow jak TY!.Zreszta pojedz.Wspanialy kraj,cudowni ludzie,szczegolnie ci na prowincji.No i Sikorski oraz inni mogliby sie od nich nauczyc patriotyzmu i dumy z wlasnego panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jewropejczyk Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.11, 14:55 no widzisz lechosiu, marzy Ci się w Polsce ciemniactwo rodem z ciamnej prowincjonalnej hameryki i dlatego religia od kołyski i żłobka i ciamniactwo w szkołach (nazywasz to reformą...he he...)...a hameryka?...byem...widzialem...napisalem...no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.tktelekom.pl 31.07.11, 16:04 "jewropejczyk" z kim ty dyskutujesz ? to katolicki Talib takich jak ty to zabiłby z miłości do Watykanu Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Sbecy na ambasadorow 31.07.11, 16:09 Oho, stary troll pod nową nazwą... Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Sbecy na ambasadorow 31.07.11, 16:07 >...byem...widzialem...napisalem. i...zgłupiałem... ..no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jewropejczyk Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.11, 17:41 i tylko tyle lechosiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Sbecy na ambasadorow IP: 198.235.15.* 31.07.11, 18:20 lechujski51 to menda ktora musi odpracować zielone ktore wzial za pozpiedrolenie naszego kraju od CIA i Watykanu i ktory nie zazna spokoju po swoim koncu bo tak go zezre sumienie za dzialalnosc na tym padole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.tktelekom.pl 31.07.11, 18:59 "mar1mar1" to ta sama menda Lechuj51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urkepurke Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.toya.net.pl 11.08.11, 21:00 ssij lechowski ssij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie esbek Re: Sbecy na ambasadorow IP: *.tktelekom.pl 05.09.11, 21:29 "Lechowski51" idioto, ambasadorów nie zmienia się jak rękawiczki , bo mają wspólne spotkania w randze państw azjat. amer. nadBałt. itp. Ty kanalio może byś wymienił w Watykanie parafiankę Suchocką pisz o niej żle bo to jest ochrzczona paniusia była premier (do Watykanu wywoziła dzieła sztuki bez cła i procedur). Pani Suchocka to partyjna koleżanka Tuśka (dawna UW- unia wolności he he he). Lechowski51 do dzieła zmień tą przechrztę na inną rozmodloną kanalię . Lechoś jesteś parobkiem KRK pracuj od rana do wieczora , a twoje zbawienie będzie w niebie IDIOTO.... Odpowiedz Link Zgłoś