Dodaj do ulubionych

Dni Mielca, koncert Dody

IP: *.man.rzeszow.pl 26.08.11, 10:56
www.mielec.pl/article.php?id=1507
korków być nie powinno
Obserwuj wątek
    • Gość: james Re: Dni Mielca, koncert Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 11:09
      korki mogą być .... na drogach wyjazdowych z miasta :P
      • lechowski51 Re: Dni Mielca, koncert Dody 26.08.11, 16:41
        Ja tam jestem dumny ze w moim rodzinnym miescie Krosnie odwolano koncert Dody z powodu braku chetnych.Ostatnio czytalem ze podobnie z ta "gwiazda" obeszli sie mieszkancy Opola.Natomiast w Mielcu mysle ze beda tlumy "kochajacych muzyke inaczej",podobnie jak ponoc bylo na koncercie "gwiazd" disco polo.
        • Gość: Budda Re: Dni Mielca, koncert Dody IP: *.play-internet.pl 01.09.11, 18:14
          ścierwo napisało:

> Ja tam jestem dumny ze w moim rodzinnym miescie Krosnie

ścierwo napisało gdzie indziej:

> Dzisiejsze moje miasto czy rodzinna wies jest nie do poznania z czasem mojego dziecinstwa czy mlodosci.

wracaj do rodzinnego chlewu i nie wycieraj sobie pyska Krosnem. w chlewie wciąż jest tak samo. cuchnie tobą. tak jak na tym forum.

• e-ftalo Re: Dni Mielca, koncert Dody 26.08.11, 20:49
      dzięki za info,już dawno wybierałem się na przejażdżkę do Mielca,a tu taka okazja!
      No to nie może mnie ominąć
      • Gość: brrr Re: Dni Mielca, koncert Dody IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.08.11, 07:10
        jedz, jedz e-ftalo i juz tam zostan razem z Doda - moze sie jeszcze przeniesiesz na mieleckie forum a nas juz tu w kazdym watku nie bedziesz nas swoimi wpisami zaszczycal.
        Mozes znawet ze smiecmi pojechac.
        • lechowski51 Re: Dni Mielca, koncert Dody 27.08.11, 09:46
          Chcecie posluchac dobrej muzyki to zapraszam do Mielca 1 wrzesnia.
          www.hej.mielec.pl/kultura2/koncerty/art225,final-festiwalu-muzycznego-w-mielcu-genesis-klassik.html
          • Gość: znajoma Re: Dni Mielca, koncert Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 10:12
            Dzięki, Lechowski, fajnie śpiewa. Pozdrawiam. Miłego dnia.
            • lechowski51 Re: Dni Mielca, koncert Dody 27.08.11, 23:59
              Bylem dzisiaj chwile na koncercie Pectusa.Chlopcy sa niezli instrumentalnie ale fatalne aranze,manieryczny wokalista powoduja ze slyszalem jakby jeden utwor.Dobre dla fanow Zetki,RMF-FM i innych sluchaczy "zlotych przebojow".
              • lechowski51 Re: Dni Mielca, koncert Dody 28.08.11, 21:54
                Dode slychac na caly Mielec a na Polsacie fajny koncert polaczony ze zbieraniem zywnosci.Gdyby nie obecnosc Ibisza mialbym fajny wieczor.
                • Gość: znajoma Re: Dni Mielca, koncert Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 08:09
                  No, było słychać:-)
                  • Gość: nemezis Re: Do leokadii z koziej wólki IP: 79.139.60.* 29.08.11, 08:33
                    Taaa.....w Koziej Wólce, Leokadio? To jakieś 50 km!
                    Masz absolutny słuch! Powiedz ciapciakowi, aby cię zabrał do filharmonii. Pokazałam mu drogę.
                    Aha, tylko zmień te gumofilce w których siedzisz w oborze, bo cię nie wpuszczą.
                    • Gość: znajoma Re: Dni Mielca,koncert Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 08:50
                      Mam do Ciebie pytanie, Nemezis, jesteś tą Fanką z przemyskiego forum?
                      • lechowski51 Re: Dni Mielca,koncert Dody 29.08.11, 17:31
                        Tak!.Nemezis to porabana fanka z przemyskiego forum.
    • e-ftalo Re: Dni Mielca, koncert Dody 31.08.11, 20:45
      A jutro kolejny festyn w Mielcu,kto się wybiera?
      • lechowski51 Re: Dni Mielca, koncert Dody 31.08.11, 22:13
        Jutro chlopie jest koncert,beda grali muzyke a nie pokazywac cycki jak na wystepie Dody.
    • Gość: Lili Re: Dni Mielca, koncert Dody IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.09.11, 06:24
      "gwiazda" Doda już powoli wygasa :) to i cycki musi pokazywac coby dłużej pozostac na topie.
      • lechowski51 Re: Dni Mielca, koncert Dody 01.09.11, 17:33
        Do konceru Genesic Clasic pozostalo dwie godziny.Przyjezdzajcie fani fantastycznego rocka, Petera Gabriela i Phila Collinsa!
        • lechowski51 Re: Dni Mielca, koncert Dody 01.09.11, 22:12
          Jak nie przyjechalisci to zalujcie.Fantastyczny koncert!.Utwory Genesis w towarzystwie tria smyczkowego i wiolonczeli oraz fortepianu brzmialy cudownie a ostatni wokalista zespolu Ray Wilson nawiazal klasa do swoich wielkich poprzednikow.
          www.youtube.com/watch?v=byijCRM08kc&feature=related
          • Gość: znajoma Re: Dni Mielca, koncert Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 22:19
            Niestety nie byłam i żałuje. Eftalo, byłeś w końcu na tym koncercie? Dzięki ,Lechowski, za piosenkę. Dobranoc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka