Dodaj do ulubionych

Do pc-maniaka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 20:08
Nie mogę znależc tego reportażu, głupia jaka jestem czy co poradź
Obserwuj wątek
    • pc_maniac Re: Do pc-maniaka 20.09.03, 20:16
      Reportaż w formie pisanej zamieściłem w wątku:
      "Pytania o prom z Hurghady do Sharm el Sheikh"
      www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=622&w=7901899
      w postach pod tytułem "Podróż z Luksoru do Asuanu cz.xxx", jeszcze jako Minius
      (dopiero po rozpoczęciu pisania wspomnień zarejestrowałem się na forum
      Gazeta.PL jako pc_maniac

Jeśli zaś chodzi ofotoreportaż z Egiptu to jest on na stronie:
      pcmaniac.4.pl/
      • Gość: Renik Re: Do pc-maniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 20:19
        Ale gzie na tej stronie oświeć
        • pc_maniac Re: Do pc-maniaka 20.09.03, 20:20
          co mam oświecić?
          • Gość: Renik Re: Do pc-maniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 20:24
            Zobacz jaka Ci wchodzi strona kiedy klikniesz na link, który podajesz, a potem
            napisz gdzie mam dalej pójść, sorr ale ja blondynka i widocznie nie kumam
            • Gość: PC_Maniac Re: Do pc-maniaka IP: *.smrw.lodz.pl / 172.17.0.* 20.09.03, 20:32
              Kurczę, ale który link? Ten z fotoreportażem, czy ten ze wspomnieniami?

Mnie działają obydwa. Jeśli chodzi o fotoreportaż, to po kliknięciu ukazuje mi
              się 6 miniatur:
              Ancient Egypt p. I
              Ancient Egypt p. II
              Ancient Egypt p. III
              Egypt - the present day
              Egypt and tourists

oraz ostatnio dodany, ale już z unnej beczki (Première of film "Stara Baśń").

Kiedy klikniesz na fotkę lub tytuł, to otwiera Ci się kolejna strona, gdzie
              masz 24 miniatury, które możesz zobaczyć w powiększeniu pojedynczo lub jako
              slideshow.

Jeśli jednak ten adres Ci nie działa, to mogę podać Ci drugi adres:
              community.webshots.com/user/pc_maniac100
              • Gość: Renik Re: Do pc-maniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 20:35
                Ten do fotoreportażu, u mnie wyskakuje jakaś strona o domenach, sprawdzałam
                kilkakrotnie, ale ten nowy adres działa pieknie zdjęcia już widzę i zachwycam
                się pozdrawiam
                • Gość: ?nie wiem Re: Do pc-maniaka IP: *.toya.net.pl 20.09.03, 23:14
                  ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka