Gość: Renik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 20:08 Nie mogę znależc tego reportażu, głupia jaka jestem czy co poradź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pc_maniac Re: Do pc-maniaka 20.09.03, 20:16 Reportaż w formie pisanej zamieściłem w wątku: "Pytania o prom z Hurghady do Sharm el Sheikh" www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=622&w=7901899 w postach pod tytułem "Podróż z Luksoru do Asuanu cz.xxx", jeszcze jako Minius (dopiero po rozpoczęciu pisania wspomnień zarejestrowałem się na forum Gazeta.PL jako pc_maniac Jeśli zaś chodzi ofotoreportaż z Egiptu to jest on na stronie: pcmaniac.4.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renik Re: Do pc-maniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 20:19 Ale gzie na tej stronie oświeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renik Re: Do pc-maniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 20:24 Zobacz jaka Ci wchodzi strona kiedy klikniesz na link, który podajesz, a potem napisz gdzie mam dalej pójść, sorr ale ja blondynka i widocznie nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PC_Maniac Re: Do pc-maniaka IP: *.smrw.lodz.pl / 172.17.0.* 20.09.03, 20:32 Kurczę, ale który link? Ten z fotoreportażem, czy ten ze wspomnieniami? Mnie działają obydwa. Jeśli chodzi o fotoreportaż, to po kliknięciu ukazuje mi się 6 miniatur: Ancient Egypt p. I Ancient Egypt p. II Ancient Egypt p. III Egypt - the present day Egypt and tourists oraz ostatnio dodany, ale już z unnej beczki (Première of film "Stara Baśń"). Kiedy klikniesz na fotkę lub tytuł, to otwiera Ci się kolejna strona, gdzie masz 24 miniatury, które możesz zobaczyć w powiększeniu pojedynczo lub jako slideshow. Jeśli jednak ten adres Ci nie działa, to mogę podać Ci drugi adres: community.webshots.com/user/pc_maniac100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renik Re: Do pc-maniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 20:35 Ten do fotoreportażu, u mnie wyskakuje jakaś strona o domenach, sprawdzałam kilkakrotnie, ale ten nowy adres działa pieknie zdjęcia już widzę i zachwycam się pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś