Dodaj do ulubionych

Punktowanie Mściwego czas zacząć

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.08.11, 00:07
Proponuję po kolei:
1.Przedszkole integracyjne
2.Dyrektor Bożek
3.Kompromitacja z drogą jednokierunkową
dla rolników z Miechocina
4.Publiczne zrobienie awantury prezesowi klubu
za transparent kibiców z pokłonem dla Dziubińskiego
5.Wypowiedź na sesji Rady Miasta:"Ja sprawuję rządy
autorytatywne.."
6.Prześladowanie niepokornych dziennikarzy

Zapraszam do kolejnych wpisów.
Obserwuj wątek
    • Gość: koka Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.08.11, 00:10
      sorry za pomyłkę: "autorytarne" oczywiście
      • Gość: olo Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.smsiarkowiec.pl 31.08.11, 00:45
        Żenująca lanserka w mediach (m.in. relacja z pobytu w Norwegii, blog-pamiętnik hipokryty).
        Szantaż na dyrektorze szpitala w sprawie płatnego parkingu.
        Grożenie zamknięciem nowej trybuny dla kibiców.
        • Gość: cz m Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.connect.netcom.no 02.09.11, 19:32
          co sie czepiasz norwegi no przeciez asystentki maz chcial sie zrewanzowac za prace w u.m
          • Gość: goscB Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.11, 17:04
            ludzi nie znacie a ich oczerniacie,zenada
    • Gość: gt Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.08.11, 01:14
      e-prawnik.pl/wiadomosci/informacje/jak-odwolac-wojta-i-prezydenta-miasta.html
      • Gość: t Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.play-internet.pl 31.08.11, 08:43
        z przykrością tez musze cos dołożyc choc osobiscie głosowałem ( i namawiałem do głosowania na nm)
        - systematyczne i rosnące "olewanie" obywatela brak czasu na spotkania, brak odpowiedzi na pisma
        - niedotrzymywanie obietnic dotyczących zwykłych spraw np. drogi, chodniki itp
        • Gość: matka Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 09:05
          Pojawia się tam, gdzie są flesze, ma dużo czasu wolnego.
          Zapraszam na dworzec Pks, dziury, wpadają koła autobusów, wstyd.
          Wita policjantow, strażaków, urzędników, pracowników Mops u, nieobecnych itd. itp. a znajdujących się w pobliżu n-li ( dyrektorów tarnobrzeskich szkół) ma w d...e.
          Miodzenie, miodzenie, miodzenie...
      • Gość: Xzibit Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.09.11, 21:21
        a propos linku nt. sposobu odwolania prezia to nie jest trudne, moze to zrobic m.in. partia lokalna, dlaczego wiec nikt z jedynej rozsadnie myslacej partii jaka jest P.I.S nie wezmie sie za to? Byloby to calkiem realne, bije sie piers ze sam glosowalem na obecnego co przyznaje dzis bylo bledem zycia. Ostatnio slyszalem ze nasz panujacy ma dokonac roszady w jednej z ze szko czy poradni, bylo na tym forum ale nie pamietam tytulu, cos o nowym dyrektorze ale nie pamietam gdzie. Moze kots to podlinkuje bo ciekawi mnie jak to sie skonczy. Baj, baj
    • Gość: mia Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.08.11, 11:36
      zajmuje się pierdołami, które przedstawia w mediach jako wielkie wyczyny
      gdzie obiecane miejsca pracy i nastawienie na gospodarkę? gdzie wydeptywanie ścieżek u każdego ministra i każdego partnera do rozmów? kiedy i w jakim ministerstwie prezydent był ostatnio?
      • Gość: lol Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.smsiarkowiec.pl 31.08.11, 12:08
        zgoda na lokalizację wesołego miasteczka na prywatnej działce przewodniczącego Kołka koło świateł- notabene w tym czasie trwały tam i nadal trwają prace drogowe i dojazd z wózkiem dziecięcym był wręcz niemożliwy- pomijając fakt, że to ogólnie naganne
    • Gość: duch Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.flash-net.pl 31.08.11, 13:43
      kolesiostwo, ustawianie na stanowiskach miernot, które pogrążą tarnobrzeskie szkolnictwo, kłamstwo i samouwielbienie na każdym kroku!
      • Gość: norbertanka Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.11, 17:06
        1. ustawianie konkursów na stanowiska - kazde
        2. systematyczne planowanie z kim się rozstać a kogo powołać
        3. brak dystaansu do siebie - eliminacja krytyki każdej =śmieszność
        4. zabawa dużymi zabawkami - rozlecą sie niedługo-szkoda miasta
    • Gość: Phawda Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.szybszyinternet.pl 31.08.11, 22:02
      - 5 zł za wjazd na terna Jeziora Machowskiego od dzieci i biednych ludzi !
      - wakacje z sekretarką
      - ustawienie Cuda w MTV - bunga bunga
      - nepotyzm, kolesiostwo, sitwa
      - przegrane sprawy w Sądzie pracy
      - pijackie impry w urzędzie
      - posada dyrektorska dla Żonki w Banku

Moi drodzy nic innego jak procedurę w/s referendum czas rozpocząć !
      • Gość: holms Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.11, 00:00
        Hauhauhauhau - moje wy biedne mleczne sierotki - ciężko oj ciężko dojść do siebie, to już 8 miesięcy a do was nie doszło że wybory przerżniete ??? hahahahahaha po prostu wybornie
        • Gość: tutek Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.cyberghostvpn.com 02.09.11, 06:16
          Kochani nie dawajmy PISdzielcom satysfakcji odpowiadając na ich bzdety. Niech PISdzielac odpowiada PISdzielcowi a wcześniej czy później (raczej wcześniej) udławią się swoim jadem.

To, że człowiek, nie odpowiada na morze głupoty, nie jest bynajmniej na tyle słaby, by zgromić jej krzywe racje.
          Głupota ma to do siebie, że nie potrafiłaby słuchać wywodu na poziomie wyższym.
          Z oczywistej przyczyny - idiota nie pojmie - więc po co strzępić język.

W tej chwili, była to kruszynka inicjatywy, w afroncie wobec debilizmowi.
          Dlatego nie dzieląc się dalej tokiem myślenia, po prostu się milczy. Bo szkoda słów.
          • Gość: obiektywny Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.centertel.pl 02.09.11, 14:43
            mam propozycję
            lepiej nie wyliczajmy Mściwemu "potknięć" i "błędów" bo braknie miejsca w sieci
            zróbmy tak-jak coś pożytecznego zrobi to napiszemy - gwarantuję, że nie bedziemy mieli co robić przez 3 lata....hihihi.....na tym forum
            • Gość: czacza Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.server4you.net 02.09.11, 16:11
              Ja pierdziu czyżby moje intencje zostały wysłuchane i PISdzielstwo zamilknie na tym forum?
        • Gość: dzuńka Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 18:20
          Te Śrećko przestań paplać!!!
          • Gość: Cieć Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 18:22
            Ciszewski wyrzucony! mastalerz jak zawsze nic nie wie!!!
            • Gość: 1/2 litra Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.privacyfoundation.de 02.09.11, 18:32
              PISdzielski bełkot :-)

No comment's !
              • Gość: Fiki Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.09.11, 19:37
                Mastalerz chce wprowadzić opłatę 60 zł. z m2 dla tych co handlują na terenach miejskich pietruszką, marchewka, jajkami i itp. Nie ma jak być prezydentem dla każdego tarnobrzeżanina i każdemu z zegarmistrzowska precyzja sięgac do kieszeni po z trudem zapracowaną złotóweczkę.
                • Gość: makaronii Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.11, 19:49
                  Hauhauhauhau - moje wy biedne mleczne sierotki - ciężko oj ciężko dojść do siebie, to już 8 miesięcy a do was nie doszło że wybory przerżniete ??? hahahahahaha po prostu wybornie
                  • Gość: r Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.09.11, 20:50
                    Oj hau hau hau, czas szybko biegnie i nim się Norbi obudzi za 3 latka i 3 miesiące do zobaczy swoja łapkę w nocniku. To będzie jego pierwsza i ostatnia kadencja markonii. Więcej nikt mu w obecnej chwili nie wróży. AMEN
    • Gość: sportowiec Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.09.11, 22:48
      a czy "włodarz " sprawdził przygotowanie szkół do rozpoczęcia nowego roku, w ktorej szkole był? Szkoda czsu a podobno pańskie oko konia tuczy --
      • Gość: wert4grt Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.connect.netcom.no 04.09.11, 12:10
        ma duzo na glowie szukal ostatnio pracy w norwegi bo mu sie pali pod nogami hhehhehheehehehheehheehheehh szukal cukierkow ze swoim zdieciem w oslo no wiecie ihihihhihihihihihihiih
    • Gość: Gość Re:Żłobek kosztem niepełnosprawnych dzieci IP: *.flash-net.pl 05.09.11, 13:31
      Za brak wrażliwości i ludzkich odruchów w stosunku do niepełnosprawnych dzieci z Przedszkola Integracyjnego nr 9, za wyrzucanie na bruk pod przykrywką przenoszenia na Dzików, bo trzeba zrobić na miejscu tak potrzebnej placówki żłobek, ŻENADA, DNO, BRAK WSPÓŁCZUCIA
      • Gość: znajoma Re:Żłobek kosztem niepełnosprawnych dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 21:49
        No, nie gadaj? Tak się to skończyło?
        • Gość: katecheta Re:Żłobek kosztem niepełnosprawnych dzieci IP: *.tktelekom.pl 05.09.11, 22:31
          "znajoma" no katechetko spoko.
          • Gość: koka Re:Żłobek kosztem niepełnosprawnych dzieci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.11, 00:12
            Zakładając ten wątek chodziło mi raczej o konkretne decyzje i "dokonania" Mściwego, a nie o cechy charakteru, sympatie czy antypatie albo z kim i gdzie spędzał urlop. Jaki jest, to jak ktos ma dobry wzrok i słuch , po prostu wie. Urlop może sobie spędzać nawet na Marsie z kim mu sie podoba, jego sprawa. Natomiast to jak rządzi miastem i w jakim stylu, to juz nie jego sprawa ale mieszkańców, którzy go utrzymują. A Mściwemu się mocno pomyliło kto jest dla kogo i że to tylko urząd, a nie jego własne królestwo.
            • Gość: ^-^ Re:Żłobek kosztem niepełnosprawnych dzieci IP: *.cyberghostvpn.com 06.09.11, 06:37
              Znów PISdzielski bełkot i pobożne życzenia ;-)

No comment's !
              • Gość: toja Re:Żłobek kosztem niepełnosprawnych dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 13:04
                @ koka czy koko , nie żryj tego świństwa. Może coś o sobie napiszesz. Punktuj siebie, może tez pójdzie Ci tak lekko.
                • Gość: koka Re:Żłobek kosztem niepełnosprawnych dzieci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.11, 13:25
                  Ja nie rządzę miastem i nie jestem osobą publiczną więc nie widzę powodu zeby o sobie pisać. Natomiast mam prawo punktować Pana Prezydenta, którego utrzymuję i który w moim imieniu podejmuje decyzje. Paniał?
                  • Gość: dada Re:Żłobek kosztem niepełnosprawnych dzieci IP: *.cyberghostvpn.com 06.09.11, 13:30
                    I kolejny PISdzielski bełkot tym razem z zafarbowaniem żalu, że ja biedny już nie rządzę :-)

Nessun commento !
                    • Gość: Benek Re:Żłobek kosztem niepełnosprawnych dzieci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.11, 13:56
                      Te doda, płyta ci się zacięła.
                      • Gość: rere Re:Żłobek kosztem niepełnosprawnych dzieci IP: *.bint4.interhost.co.il 06.09.11, 14:04
                        Te Benek kochom cie frendzlu :-* i te twoje wypisy.
                  • Gość: gość2 Re:Żłobek kosztem niepełnosprawnych dzieci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.11, 22:50
                    Nie rządzisz i to dobrze bo qwno wiesz, a do tego bredzisz. Rozumię ten typ tak ma. Kogo ty utrzymujesz?????????? Jak twierdzisz , że Prezydenta to daj spokój . Utrzymuj się samo koko to może ci starczy. Tak TY utrzymujesz a reszta to wielkie NIC wg. Ciebie??????
                    • Gość: koka Re:Żłobek kosztem niepełnosprawnych dzieci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.09.11, 01:05
                      do@gosc2. Az tak jesteś ograniczony zeby nie zrozumieć, że wypowiadam się w swoim imieniu??? Dlatego własnie używam liczby pojedynczej: ja podatnik utrzymuję pana prezydenta. A może nie wiedziałes o tym, ze prezydenta utrzymują mieszkańcy? Skoro tak to ty qwno wiesz lizusie mściwego!
                      • Gość: aszka Re:Żłobek kosztem niepełnosprawnych dzieci IP: *.as16215.net 09.09.11, 06:28
                        Klasyczny PISdzielski bełkot przepojony miłością bliźniego swego ;-)

No comments !
                    • Gość: koka Re:Żłobek kosztem niepełnosprawnych dzieci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.09.11, 01:05
                      do@gosc2. Az tak jesteś ograniczony zeby nie zrozumieć, że wypowiadam się w swoim imieniu??? Dlatego własnie używam liczby pojedynczej: ja podatnik utrzymuję pana prezydenta. A może nie wiedziałes o tym, ze prezydenta utrzymują mieszkańcy? Skoro tak to ty qwno wiesz lizusie mściwego!
    • Gość: stach Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.11, 20:42
      Miała być nowa promocja miasta- co jest po 9 miesiącach na stronach internetowych miasta -dane z 2002 r.i wszystko napisane nie po Polskiemu. Nic nowego nowy "Włodarz' nie wniósł i nie poprawił poprzednich błędów.
      W Grębowie się cieszą, ze promuje dawną kopalnię Jeziórko i lansuje ich rektreacyjne tereny -Jazioro Tarnobrzeg, Na stronach urzędu miasta w branży turystyka o tym jeziorze zapomnieli.Zmieniły się zasady wywieszania flag, gdzie rozporządzenie.? PODPOWIEDŹ - ZMIENIC OSOBY ODPOWIEDZIALNE ZA PROMOCJE MIASTA USUNĄĆ BŁEDY ORTOGRAFICZNE ,MERYTORYCZNE I GRAMATYCZNE ZE STRON bip I um. Spójrzcie na Sandomierz -tam wszystko jest aktualne.W Tarnobrzegu wielka promocja jeziora i nic o tym na stronach um nie ma.Zamiast szukać -jesteś Piso pora poporwaiać błędy po poprzednikach bo wstyd na całą Polsę.
      • Gość: inga Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.09.11, 11:36
        do koka
        forum.gazeta.pl/forum/w,329,123217793,123217793,Zaklad_Opiekunczy_przy_ulicy_Dekutowskiego.html
        • Gość: znajoma Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 06:44
          Chciałam zapytać, czy to prawda, że od następnego roku szkolnego ma być zlikwidowane Gimnazjum nr 2. Ma tam być przeniesione Technikum Rolnicze z zamku. Wczoraj dotarła do mnie taka informacja. Pozdrawiam.
          • Gość: Fakty Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.szybszyinternet.pl 15.09.11, 08:41
            wszyscy w mieście już wiedzą, że dni mesztalerza na stołku są już policzone. Najbliżsi współpracownicy mówią bokiem, że trzeba się układać z potencjalnym kandydatem na prezydenta i na czas referendum z Tarnobrzega gdzieś wybyć coby nie byli identyfikowani z mesztelerzem.

a co do niego samego - to gorszego nieudacznika na Urzędzie nie było i już na pewno nie będzie !
            • Gość: treyk Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.limehost.ro 15.09.11, 09:24
              PISdzielski bełkot

Nem kommentálta !
              • Gość: Kultura Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.szybszyinternet.pl 15.09.11, 09:35
                Tomuś W. wybitny spec od przeszukiwania komputerów Urzędnikom znowu obraża ludzi na forum ! co Tomeczku w Ameryce przy garach cie takiego zwrotu nauczyli ?
              • Gość: ciekawy Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.11, 12:45
                jest dureń od bełkotu
                • Gość: filipiino Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.11, 12:48
                  W rzeczy samej, możecie go pocałowac w sam środek du... frajerzy.

Ha. Ha. Ha.
          • Gość: prawdziwy Polak Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.11, 10:46
            @znajoma : ja takie informacje mam od 1989r gdy twoja opcja polityczna wyrzuciła od naczynia poprzednią opcję polityczną (no, Orvella to musisz jednak znać). Tamta opcja polityczna przegrała z powodu dużego wykształcenia Polaków, Twoja opcja tego błędu nie popełni (zwróć uwagę na spadek poziomu nauczania od 1989r i praktycznie już płatną naukę przy coraz bardziej ubożejącej większości naszych rodaków). I Twego sumienia nie powinny uspokajać akcje charytatywne organizowane przez Ciebie (chwalebne w republikach bananowych a nie w kraju sąsiadującym np. ze Szwecją) w tak wielbionym przez lechowskiego51 wolnym kraju. Jak byś tak czasem częściej pomyślała nad tym co piszesz i robisz to zapewne zauważyłabyś sprzeczność w tym i jak również to, że większość Twoich rodaków ma w motylku wolność lechowskiego51 przy pustych garach i dylemacie na czym oszczędzić by wyposażyć dzieciaka do szkoły
            • Gość: Jacek Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.11, 11:53
              Prawde mowiac mozecie prezydenta w d...e pocalowac. Szczekanie na forum g...no wam da. Jesli chcecie kogos wypunktowac to zbierzcie podpisy pod referendum i odwolajcie prezydenta. Inaczej mozecie siebie wypunktowac i nic wam to nie da. Trzeba sie bylo nie nabierac na gladkie slowka. Macie czas by dorosnac do nastepnych wyborow.
            • Gość: znajoma Re: Punktowanie Mściwego czas zacząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 14:04
              Do Prawdziwego Polaka.
              Nie mam wyrzutów sumienia.
              Zgadzam się ze spadkiem poziomu nauczania.
              Pomagam ludziom, bo mi to sprawia przyjemność.
              Zadałam pytanie, bo mnie ten problem interesuje.
              Nie mam luksusów w domu, Ewa widziała moje majątki i może to potwierdzić, np.zardzewiała pralka automatyczna-17 lat, rozwalający się chodnik, sypie się, chyba od soli, rower obgryziony przez konia (siodło), wczoraj rozwaliłam maszynkę do placków ziemniaczanych. Mam za to dwie ręczne:-) Meble panieńskie, lodówki juz nima, dobrze, że nadchodzi zima. Siedze na krzesle obrotowym z urwaną rączką. Głowa do wymiany, ale nie mogę znaleźć kupca na starą:-) Pozdrawiam
              Ps. Mam bardzo dużo książek,tylko mnie na szafki nie stać, leżą w pudłach w garderobie.
              • Gość: kaziuk66 do znajomej IP: *.tktelekom.pl 15.09.11, 15:26
                Nie słyszałem o pomyśle likwidacji gimnazjum.Niemniej jeśli chcesz mieć jakąś wiedzę w tym temacie to proponuje zasięgnąć jej u źródła czyli u Naczelnika Wydziału Edukacji Pani Anny Czaplińskiej. Tel.centrali UM 822 65 70
                • Gość: znajoma Re: do Kaziuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 15:36
                  Dzięki, Kaziuk. Rodzice mnie pytają. Mogłabym zadzwonic do szkoły i zapytać, ale po prostu nie wypada. Spisałam telefon. Już nie pamiętam, który raz mi pomogłeś .Pozdrawiam serdecznie. Miłego popołudnia:-) Może to tylko plotki. Nie chcę wprowadzać w błąd Rodziców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka