Dodaj do ulubionych

Młodzi patrioci robią porządek

05.10.11, 15:24
Nie będą jacyś gó...arze kłuć Starucha w oczy. Patrioci pisowscy nie pozwolą gó...ażerii wyrosnąć na elektorat Tuska. warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,10410013,Kibole_Legii_zaatakowali_dzieci___pilkarzy_Polonii.html
Tak tym osiłkom z Polonii dokopali, że im kredki z tornistrów powypadały. Posłanka Kempa już pisze gratulacje dla kwiatu patriotycznej młodzieży.
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Młodzi patrioci robią porządek IP: *.play-internet.pl 05.10.11, 15:36
      Nie rozumiem twoich dywagacji -polepsz swoje słowa nie tylko wklejki!!
      • jozwa50 Re: Młodzi patrioci robią porządek 05.10.11, 15:47
        Czy oprócz słowa "dywagacje" znasz jakieś inne trudne wyrażenia. Jeżeli tak to nie powinnaś mieć kłopotów ze zrozumieniem. Jeżeli nie , to wszystko tłumaczy. Ja ze swej strony podrzucę ci do kolekcji inne trudne słowo : "sarkazm".Ty zaś przeanalizuj gramatycznie swój wpis.
        • Gość: ela Re: Młodzi patrioci robią porządek IP: *.flash-net.pl 05.10.11, 19:55
          G..no Wybiórcze jako źródło informacji?. Chyba ktoś na głowę upadł.
          • Gość: Tarzan Re: Młodzi patrioci robią porządek IP: *.flash-net.pl 05.10.11, 20:10
            Które fakty zostały przez GW przeinaczone?

Co naprawdę się tam stało?

Coś wiesz na ten temat, czy może podnieca Cię po prostu powtarzanie komunałów typu Gówno Prawda, czy Wybiórcza?

• lechowski51 Re: Młodzi patrioci robią porządek 05.10.11, 22:30
              O tym GWprawda nie napisze;
              www.kibice.net/news/1809_Akcja_charytatywna_kibicow_Jagiellonii.html
              www.kibice.net/news/2401_Stalowcy_pomoga_bezdomnym.html
              www.lwypolnocy.pl/Start/tabid/36/articleType/ArticleView/articleId/524/categoryId/4/Zbiorka-ksiazek-i-pomocy-dydaktycznych-dla-Wilenszczyzny.aspx
              ekstraklasa.net/akcja-charytatywna-kibicow-olimpii-grudziadz,artykul.html?material_id=4e09971016f1dac654000000
              krakow.dlastudenta.pl/sport/artykul/Kibice_Wisly_zbieraja_na_wakacje_dla_dzieci,54626.html
              • Gość: GRU Re: Młodzi patrioci robią porządek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 22:43
                Tak jak nie napisały o bandytach 'ległej' linkowane przez ciebie portale.
                Przyganial kociol garnkowi :D
                Daj spokoj lechowski, madry facet jestes, a wiklasz sie w jakies resentymenty, ktore ci nie pozwalaja obiektywnie spojrzec na rzeczywistosc.
              • jozwa50 Re: Młodzi patrioci robią porządek 05.10.11, 22:46
                Wzruszyłem się Januszku do łez. Ludzkie kiboliska. Nawet przepraszają rodziny zadźganych przez siebie chłopaków. A w geście dobrej woli biją tylko co 3 przechodzącego obok młodego. Tobie już całkiem pis mózg wyżarł. Będziesz popierał nawet gangsterów z Pruszkowa jeżeli przypadkiem wypowiedzą się pozytywnie o Prezesie.
                A tu przypomnienie ile są warte gesty tego bydła : krakow.gazeta.pl/krakow/1,35800,2639926.html
                chorzow.naszemiasto.pl/artykul/741248,morderstwo-kibica-w-krakowie-kibice-ruchu-chorzow-komentuja,id,t.html
                • Gość: milosnik gazet Re: Młodzi patrioci robią porządek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 23:07
                  O tym GPlwociny nie napisza:
                  wiadomosci.onet.pl/regionalne/zielona-gora/potracony-kibic-z-zielonej-gory-mial-278-promila-a,1,4871789,region-wiadomosc.html
                  • jozwa50 wzruszająca troska o aresztowanego 06.10.11, 09:42
                    Ciekawy i wzruszający przypadek troski o losy aresztowanego. Należy domniemywać, że te łajzy troszczą się tak o każdego , komu stawiane są zarzuty. Oczywiście z wyjątkiem tych , którzy wylądowali w aresztach "wydobywczych" za czasów Ziobry. Ci oczywiście byli pozbawieni wolności w słusznej sprawie i nawet jeżeli byli niewinni to "taka jest cena rewolucji"
                    wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10417859,Parlamentarzysci_PiS_odwiedzili__Starucha__w_areszcie.html
                    • Gość: Tarzan Re: wzruszająca troska o aresztowanego IP: *.flash-net.pl 06.10.11, 19:25
                      Ja pierdzielę...to byłoby kompromitacją dla każdego człowieka, który ma elementarne poczucie rozsądku, a dla parlamentarzysty podwójna...

• Gość: Tarzan Re: do Lechowskiego IP: *.flash-net.pl 06.10.11, 19:22
                Wszystkie gazety najchętniej piszą o skandalach, zwykłe dobre działania pomijają...niestety.

Po drugie, to co cytujesz dotyczy kibiców, a nie kiboli. O kibolach co najwyżej mogą napisać, że rozpieprzyli coś albo komuś wpieprzyli.

Walka z kibolami czasem godzi w interes kibiców, ale nie oznacza walki z nimi.
                • lechowski51 Re: do Lechowskiego 06.10.11, 20:43
                  Zapewne tym sie roznie od fachowcow wypowiadajacych sie na temat,ze od lat chodze na mecze pilki noznej i recznej oraz na siatkowke.Za tydzien wybieram sie na mecz do Lille z Interem w Lidze MIstrzow.
                  Tusk uderzyl w kibicow nie dlatego,ze jakies zule i lobuzy dewastowaly mienie jak to zdarzylo sie w Bydgoszczy ale dlatego bo kibice przypomnieli mu o niespelnionych obietnicach.Draznilo go zapewne rowniez ze kibice inaczej traktowali patriotyzm anizeli on gdy stwierdzal ze "Polskość to niemoralność - takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać..."
                  • Gość: Tarzan Re: do Lechowskiego IP: *.flash-net.pl 06.10.11, 20:49
                    Na jakie działania rządu "kibice" zareagowali?

Chcesz powiedzieć, że obraźliwe teksty pod jego adresem pojawiły się na stadionach z powodu opieszałości w budowie autostrad, czy wątpliwych korzyściach działań minister Hall?

Masz wstręt do PO i samego Tuska, więc cokolwiek by nie zrobił, to będzie to złe, a ktokolwiek, choćby stadionowy bandyta w niego uderzy, to będzie Prawdziwy Patriota.

Świetnie, że chodzisz na mecze, mam nadzieję, że nigdy w głowę butelką, czy kawałkiem ławki nie dostaniesz...bo wtedy musiałbyś powiedzieć, że stałeś się niewinną i przypadkową ofiarą walki o wolna Polskę ;)

• Gość: ever Re: do Lechowskiego IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.10.11, 21:35
                      Prorokuję, że teraz Lechowski zamilknie, zawsze tak robi, gdy ktoś mu udowodni, że bredzi jak potłuczony.

"Tusk uderzył w kiboli, bo mu wypominali niespełnione obietnice wyborcze"

Genialne. Jestem pewien, że Staruch pobił Rzeźniczaka, na znak protestu przeciwko słabnącym wskaźnikom makroekonomicznym. Zamaskowany bandzior kopnął operatorkę TVP, bo NBP z powodu opóźnień przy budowie autostrady a4. Litar opluł kibiców w biało-czerownych barwach, bo dostał najnowsze wyniki o zadłużeniu zagranicznym.

Itd.

A na poważnie, to myślę, że gdyby Pan Bóg karał głupców uderzeniami pioruna w łen, dzisiaj z czaszki Lechowskiego wzbiłby się dym jak po wybuchu bomby jądrowej.
                      • lechowski51 Re: do Lechowskiego 06.10.11, 21:53
                        tarzan pisze;
                        Masz wstręt do PO i samego Tuska, więc cokolwiek by nie zrobił, to będzie to złe, a ktokolwiek, choćby stadionowy bandyta w niego uderzy, to będzie Prawdziwy Patriota.

Świetnie, że chodzisz na mecze, mam nadzieję, że nigdy w głowę butelką, czy kawałkiem ławki nie dostaniesz...bo wtedy musiałbyś powiedzieć, że stałeś się niewinną i przypadkową ofiarą walki o wolna Polskę ;)

Nie mam wstretu do Tuska,tylko nie odpowiada mi program PO a takze sposob rzadzenia przez Tuska.Pisalem juz tutaj ze kazdego bandyte i zlodzieja niezaleznie czy jest to Miro,Zbycho czy inny lobuz atakujacy niewinnych ludzi nalezy bezwzglednie zamykac.
                        Idac na mecz,wiem ze nie ide do opery czy teatru.Polskie kibicowanie jest takie same jak chocby na Chelsea,gdzie bylem ostatnio.Inny jest jezyk kibicowski a inny jezyk akademicki.
                        Podobnie jak ja mysla kibice zaprzyjaznionej ze Stala Mielec Korony;
                        www.youtube.com/watch?v=WmIv1-CCTKI&feature=player_embedded#!
                        • Gość: dadko Re: do Lechowskiego IP: *.noisetor.net 06.10.11, 21:59
                          @lechowski
                          Bez wklejaneek PISdzisz prostaku tak, że gdyby dało się ukoić głód twoją głupotą, nie wiedzielibyśmy co to niedosyt i co zrobić z tak ogromną ilością pożywienia.

Dlatego lepiej

Prrruj się PISdzielski frędzlu :-)
                        • Gość: niekibol Re: do Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 22:05
                          a merytorycznie odniesiesz sie do postu @Tarzana i @evera, panie @lechowski?
                          • Gość: andrzejek Re: do Lechowskiego IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.10.11, 22:31
                            Lechowski przekroczył granice absurdu pisząc, że Tusk tępi kiboli za to, że wytknęli mu niespełnione obietnice wyborcze.

To bzdura roku, bo jestem pewien, że 4/5 z tych zakapturzonych półmózgów, nie wymieniłoby trzech konktretnych obietnic rządu, a połowa nie wiedziała, jakie partie rządzą w Polsce.

Durnie pokroju Lechowskiego nazwaliby patriotą nawet seryjnego gwałciciela 5-letnich dziewczynek, gdyby zwyzywał Tuska od matołów, a o zmarłym (pardon: poległym) prezydencie wyraził się jako o wybitnym mężu stanu, szanowanym nie tylko w całej Europie, ale i świecie.
                            • Gość: Tarnobrzeżanin Re: do Lechowskiego IP: *.flash-net.pl 07.10.11, 22:06
                              "jestem pewien, że 4/5 z tych zakapturzonych półmózgów, nie wymieniłoby trzech konktretnych obietnic rządu, a połowa nie wiedziała, jakie partie rządzą w Polsce."

No nic dodać, nic ująć.
                              Kibol to kibol i nic tego nie zmieni. Oni sami nie zdają sobie z tego sprawy, że są manipulowani przez przywódców, którzy mówią im co mają robić, a nie mówią po co, bo i tak by tego nie pojęli.
                              Kibole stali się doskonałym narzędziem w rękach ludzi odrobinę znających się na socjotechnice. A są doskonałym narzędziem, bo są narzędziem tępym, nie myślącym wykonującym ślepo polecenia.
                              • Gość: Tarzan Re: do Lechowskiego IP: *.flash-net.pl 07.10.11, 22:48
                                Drogi Lechowski,

czy odpowiesz na moje pytania, czy też dygresje na temat koncertów stały się wystarczającym pretekstem, by przed nimi uciec?

• Gość: Tarzan Re: do Lechowskiego IP: *.flash-net.pl 07.10.11, 06:47
                          NO ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie ... nie po raz pierwszy zresztą... Zadam jeszcze raz, co nieco dodając:

1. Z jakiego powodu kibole wykrzykiwali obelgi pod adresem premiera?

2. Czy odpowiednie służby powinny respektować zapis w prawie o lżeniu okreslonych urzędników?

3. Czy jako kibic - nie kibol - czujesz, że Tusk z Tobą walczy? Jeśli tak, to czemu?

4. Czy Staruch - odwiedzany przez parlamentarzystów - niesłusznie dostał zakazy stadionowe, czy kłamstwem jest, że brał udział w pobiciach, bójkach i ustawkach?
                          Czy jest bandziorem, czy też zasługującym na szacunek Polskim Patriotą?

• jozwa50 Re: do Lechowskiego 07.10.11, 08:44
                            Jeżeli liczysz Tarzan na merytoryczną odpowiedź Januszka to mocno pomyliłeś adres. On po prostu wrzuca swoje widzenie świata przeplatane od czasu do czasu mitomanią mającą koić jego frustrację i kompleksy. A to był na meczu Lille , Chelsea a to wstąpił do Metropolitan Opera czy na koncert Pink Floydów , a to wybiera się na U2.Czekam kiedy sie rozpędzi i poinformuje nas o wyjeździe na najbliższy koncert Beatlesów. Internet jest pełen takich frustratów a Januszek jest klasycznym przypadkiem. Więc nie oczekuj od niego merytorycznej dyskusji.
                            • Gość: nie Lech Re: do Lechowskiego IP: *.tktelekom.pl 07.10.11, 10:05
                              Lechowski51 był wczoraj na koncercie Beatlesów ha ha ha .. a występ był w Watykanie dla papy Wermachtu B-16. Egon klawo jak cholera...........
                              • Gość: prawdziwy Polak Re: do Lechowskiego IP: *.ip.netia.com.pl 07.10.11, 10:15
                                a jak myślicie: poleci Januszek w kosmos?
                              • Gość: prawdziwy Polak Re: do Lechowskiego IP: *.ip.netia.com.pl 07.10.11, 10:18
                                a poza tym: do łopaty panie magistrze z...ęc, gleba czeka
                            • lechowski51 Re: do Lechowskiego 07.10.11, 16:07
                              Joziu!.Wracam z Lille w srode po meczu i zamieszcze na swoim profilu baranie zdjecia.Z koncertu Pink Floyd byc moze znajde bilet i Ci joziu zeskanuje.W Metrpolitan joziu niestety nie bylem ale bylem a tym samym Lincol Center w sali filharmoni na koncercie Raya Charles'a a w Carnegie Hall na koncercie Niny Simon i Budki Suflera.Na Giants Stadium sluchalem Rolling Stonesow,Dave Matthews Band i Grateful Dead.W Madison Square Garden bylem na koncercie Stinga,Claptona,Roda Stewarta,Dire Straits,Brusa Springsteena,w Radio City Hall na Tinie Turner itd.itd.Zerknij jozio na rekomendacje muzyczne tam pisze ze znajoma wiecej o swoich wspomniach z koncertow.
                              Joziu!.Januszkiem to jestem w Twoich chorych zwidach.
                              • Gość: frysko Re: do Lechowskiego IP: *.formlessnetworking.net 07.10.11, 16:41
                                @lechowski
                                A ja byłem na księżycu jak znajdę miejscówkę to zeskanuję a o podbojach wszechświata polemizuję z @ciekawym w różnych miejscach na forum :-)
                                A to zdjęcie jak dolatywałem do moona
                                universe-beauty.com/albums/userpics/2011y/04/19/1/18/The-Moon---05.jpg
                                Wiesz co ??

Prrrruj się PISdzielski frędzlu !
                                • jozwa50 Re: do Lechowskiego 07.10.11, 17:05
                                  Januszku - ciołku boży - z jakiego wydarzenia chcesz zobaczyć zdjęcia na moim lub dowolnym profilu jaki przyjmie forum? A o Pink Floydach nie przypominam sobie byś pisał. Tak tylko wrzuciłem jako przykład fantazji. A tu proszę - Januszek nawet nie kontroluje co tworzy w odmętach sieci. Nie dziwię się, że już ci się pofrędzliło co piszesz. Ale co robiłeś za schyłkowej komuny to mam nadzieję, że pamiętasz.
                                  • lechowski51 Re: do Lechowskiego 07.10.11, 23:21
                                    Tutaj joziu poczytaj o koncertach i muzyce ktora mnie fascynuje od lat
                                    forum.gazeta.pl/forum/w,329,113729640,,Rekomendacje_muzyczne.html?v=2
                                    • Gość: benek Re: do Lechowskiego IP: *.tktelekom.pl 08.10.11, 18:46
                                      czyatjąc lechowskiego można odnieść wrażenie że facet jest najmniej "Waldorfem rocka" - przypomina mi to przechwałki młodego cycka przed kolegami - "tę miałem ,tę miałem ,tę miałem - ooo tej nie miałem" i dawaj łapę w portki , a ja go przebiję i napiszę że piłem piwo z kaczyńskim ....:)))))
                                      • lechowski51 Re: do Lechowskiego 08.10.11, 18:59
                                        Zapomniales beniu dodac ze masz rowniez relikwie w postaci kepki rudych wlosow Donka.No coz beniu bywalo sie troche swiecie.Jedni w weekend pili wodke ja chodzilem na mecze,koncerty,do galerii i muzeow.
                                        • Gość: benek Re: do Lechowskiego IP: *.tktelekom.pl 08.10.11, 21:15
                                          taaaaaaa , co jeszcze robiłeś ? piłeś ze stonsami , kochałeś się z madonną ,z młodym bushem steki jadłeś ? poza tyłkiem jarka to ty nic nie widziałeś i słyszałeś ( no to drugie pomijam ) ale skoro ty taki swiatowiec jesteś..... , a co do rudych włosków tuska to ( jak bym miał wybierać ) to pewnie bym je wolał od jarkowych z nosa ..... no lechosiu póżno się robi - popatrz sobie na zdjęcie wodzusia pocałuj go w d..ę i spać
                                        • skunaskun Re: do Lechowskiego 08.10.11, 21:21
                                          O czym wy, koorva, pieprzycie????
                                          Off-top, mykać stąd!
                                          • Gość: stefania Re: do Lechowskiego IP: *.formlessnetworking.net 08.10.11, 21:25
                                            @skunaskun @lechowski
                                            Proponuję wspólnie oglądnijcie film
                                            kwejk.pl/obrazek/535164/dzie%C5%84,swira,2.html
                                            a potem sisiu, paciorek i spać :-)
                                            • skunaskun Re: do stefania 08.10.11, 23:14
                                              Słuchaj trollu, wal się na ryj może, co? Skoro nie masz nic lepszego do roboty.
                                              Przeczytałeś temat?

ps Aaaa, przepraszam, głupie pytanie, ty czytać przecież nie umiesz. Ty tylko sylabizujesz, a to może zaburzać percepcję tekstu.
                                              Jeszcze raz przepraszam za połajanki... nie twoja wina.
                                        • Gość: Tarzan Re: do Lechowskiego IP: *.flash-net.pl 09.10.11, 08:10
                                          Drogi Lechowski,

czy odpowiesz na moje pytania zadane w tym wątku, czy też już o nich zapomniałeś, chcesz mnie zignorować, a może pyskówki są ciekawsze od zwykłych dyskusji?

P.S. Dziś się odpowiedzi nie spodziewam, bo to zbyt stresujący i pracowity dzień dla Ciebie i całego sztabu, ale wpadnę tu niebawem ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka