Dodaj do ulubionych

układanka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.11, 10:22
Nie wiem co na to Platforma, ale ponoć nasz prezydent układa się teraz z którymś z radnym z PIS, wiecie coś kto to jest i co za to otrzyma pan radny
Obserwuj wątek
    • Gość: jola Re: układanka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.11.11, 12:50
      ponoć tak jest, czytałam na forum, że to chodzi o służbę zdrowia i o pracę dla żony radnego
      • Gość: dziadek Re: układanka IP: 77.247.181.* 19.11.11, 13:11
        A kogo to PISdzielcy obchodzi?? Znalazła sobie mleczarnia forum do jęczenia.

PISs off!
        • Gość: orbert Re: układanka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.11.11, 13:51
          bardziej jęczysz Ty i jakiś mocno ograniczony jesteś, w kółko jedno i to samo wypisujesz i to jest twój argument na wszystkie problemy miasta i patologie władzy. tylko współczuć.
          • Gość: ferdek Re: układanka IP: *.noisetor.net 19.11.11, 13:59
            mleczny obrońca uciśnionych się znalazł. Swoje dostałeś pajacu przy urnie i to co teraz robisz to tylko jęczenie oderwnaego od koryta które goowno obchodzi normalnych ludzi.
            Ale jęcz sobie jak ma ulżyć :-)
            • Gość: laura Re: układanka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.11.11, 14:20
              idiota skończony, to forum jest ogólnodostępne każdy ma prawo wejść i wyrazić swoje zdania nawet gdy jest niezadowolony z aktualnej władzy. szufladkowanie wszystkich nieprzychylnych władzy i nazywanie ich pisdzielstwem jest obrażaniem nas mieszkańców, ale to nie mój problem a prezydenta któremu za was się zbiera.
              • Gość: młody Re: układanka IP: *.cz3.william.ir 19.11.11, 14:30
                A mnie to wali. Wyrażam swoją opinię i tyle a skoro nie czujesz się PISdzielstwem to nie o tobie mowa. Jeżeli każdego kto nawala na PISdzielstwo kojarzysz z Prezydentem to twój problem (raczej do wyleczenia). Zwróć uwagę czego dotyczy wątek a potem popłacz nad nieszczęśliwym losem tarnobrzeskiego PISdzielstwa.
                • Gość: wieśniak Re: układanka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.11.11, 20:01
                  Ten z PIS-u to jest z Ocic. Pan prezydent ma wybudować Remizę z prawdziwego zdarzenia.
                  Jak dobrze pamiętam to jest BIS poprzedniej ekipy.
          • Gość: tarnobrzeżanin Re: układanka IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.11, 14:00
            to jedyny argument na zawodzące na tym forum PiSdzielstwo i mleczną BYŁĄ ekipę
            • Gość: ciekawy Re: układanka IP: *.flash-net.pl 19.11.11, 20:46
              już się martwiłem, że coś się z durniem od pisdzielstwa stało. Tyle ciekawych wątków na forum pojawiło się. a jego nie ma. A on tutaj sobie siedzi.
              • Gość: to sie wie Re: układanka IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.11, 01:25
                sie ma Janie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka