Gość: spostrzegawczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 12:56 Polecam całkowicie nową, niepowtarzalną i oryginalną stonę ulubionego operatora w Tbg www.sistbg.net/ Sami oceńcie która strona jest lepsza www.megakomp.win.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: webmaster Re: Nowa strona SIS IP: *.org 04.06.04, 23:09 Niestety... informuje uprzejmie, ze ten szablon strony byl zakupiony przezemnie jakis czas temu. Wiec nie mozna tego nazwac plagiatem, ani nic z tych rzeczy. Ale jezeli az tak wszystkich to boli, a szczegolnie ta osobe ktora pisze tego posta to uruchomie moja radosna tworczosc i zrobie nowy design. Zegnam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webmaster Re: Nowa strona SIS IP: *.org 04.06.04, 23:10 Dodam jeszcze, ze byl zakupiony na moje prywatne cele. Wiec prosze uprzejmie o danie sobie spokoju. Place to robie z tym co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webmaster Re: Nowa strona SIS IP: *.org 04.06.04, 23:11 Szablon byl zakupiony na moje prywatne cele za moje prywatne pieniadze. A gdzie go stosuje to juz nie jest interes ludzi którzy zwiedzaja internet i patrza jak tylko dokopac konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś