Dodaj do ulubionych

blogRoku2011

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 23:57
norbertmastalerz.blog.onet.pl/
Szanowni Państwo Tarnobrzeżanie, kliknijcie w to... pomarańczowe takie u góry, i potem też w... pomarańczowe, taki prostokoncik na następnej, stronie.
Dziękuję, za wsparcie... znów dzięki Wam, będęm w telewizji

Z uszanowaniem
Obserwuj wątek
    • Gość: cnota Re: blogRoku2011 IP: *.tktelekom.pl 29.12.11, 09:49
      Dziękuję za propagowanie bloga.Przeczytałam go pobieżnie i jestem za.Pozdrawiam prezydenta!
      • Gość: do cnoty Re: blogRoku2011 IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.11, 16:34
        też cie rodzice nie kochali ?
    • Gość: anka Re: blogRoku2011 IP: *.play-internet.pl 29.12.11, 18:22
      Musiałabym być nawalona aby kliknąć i głosować na księcia ciemności i niemocy,głupoty i hamstwa,obłudy i ignorancji,śliniactwa i narcyzmu ,etc.....
      • Gość: cnota Re: blogRoku2011 IP: *.tktelekom.pl 29.12.11, 21:56
        Jestem jedynaczką,jedynacy,są przeważnie kochanymi dziećmi.Miłość rodzicielska nie ma tu nic do rzeczy.Nawalona nigdy nie byłam,panuję nad rozumem bez używek ,trzeżwo myślę i stwierdzam,że lepszego włodarza w mieście nie było.Dodam;oceniam bezstronnie,osobiście nie miałam styczności z panującym prezydentem.Lubię ludzi,którzy coś robią.Nie cierpię ludzi,którzy nienawidzą,krytykują innych,a sami nie robią nic lub niewiele.Ten post, zionie nienawiścią.Nie cierpię zawistnych.Zastanawiające jest dla mnie,że podczas mszy cały kościół ludzi ,wstaje i idzie do komunii.Ta wszechobecna nienawiść, bardzo nie pasuje do tego co widzę w kościele."Złego kościół nie naprawi,dobrego karczma nie zepsuje."
        • lechowski51 Re: blogRoku2011 29.12.11, 22:07
          Rozumiem ze Ty nie idziesz do komunii i dlatego "nie zioniesz nienawiscia"?!
        • Gość: ciekawy Re: blogRoku2011 IP: *.flash-net.pl 29.12.11, 22:18
          cytat; "Nie cierpię ludzi,którzy nienawidzą,krytykują innych,a sami nie robią nic lub niewiele".
          O kim piszesz?. Znana jest jedna osoba, która przez ostatnie 8 lat nic innego nie robiła, tylko krytykowała.
        • Gość: gość Re: blogRoku2011 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.11, 22:19
          Zionei nienawiścią powiadasz?To może sobie przypomnisz jak obecny prezydent będąc jeszcze radnym uskuteczniał tę nienawiść do wszystkich,którzy ośmielili się myśleć inaczej niż on.A prezydentem to on raczej jest miernym,nastawionym na pr i promocję swojej osoby.Raczej dużo szumu wokół własnej osoby niż działania.Przykład?Jedna z wielu komisji "Przyjazny Tarnobrzeg".Tyle było szumu związanego z jej powstaniem,a tu cisza.Jedynie strona internetowa,dwa zdjęcia na niej w tym jedno wiadomo kogo.To jest,według Ciebie,to działanie prezydenta.Przykłady można by mnożyć.Na razie nic konkretnego dla tego miasta jeszcze nie zrobił,mimo hasła,że rozlicza się z mieszkańcami po roku działalności.Na prezentacji tylko wycinki z piramidy strachu i nic więcej...
          • Gość: cnota Re: blogRoku2011 IP: *.tktelekom.pl 29.12.11, 22:59
            Zgrzewa mnie jaki jest, w szczegółach,ogólnie, nie jest gorszy od byłych.Przejął miasto zadłużone,bez pieniędzy nic nie można zrobić.Kopalni siarki nie wskrzesi, żadnej fabryki nie wybuduje - nie ten ustrój.Sprzedać chyba już nie ma co?Panuje rok,na razie "sprzątał",przed nim trzy lata rządów, osobiście nie oczekuję,że zrobi" coś",bo z" pustego Salomon nie naleje".Krytykował?Nie on jeden,opozycja zawsze krytykuje ,jeszcze tego nie zauważyliście?
            • Gość: olo Re: blogRoku2011 IP: *.smsiarkowiec.pl 29.12.11, 23:38
              Nie przepadałam za nimi, ale mają rację: nadwisla24.pl/newspost/skarbnik-kus-bawmy-sie-i-robmy-imprezy-to-jest-chyba-plan-wydatkow-na-2012-r-video/#more-4884
        • Gość: niecnota Re: blogRoku2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 22:26
          Gość portalu: cnota napisał(a):

/.../Lubię ludzi,którzy coś robią.
          Czyli co?
          Rozumiem, że lubisz ludzi, którym się wydaje, że na wszystkim się znają, podejmują decyzje jednoosobowo, narzucają swoją wolę, mimo że nie mają pojęcia o sprawie, o delegowaniu uprawnień w życiu nie słyszeli, a jak słyszeli, to i tak to mają w głębokim poważaniu itd. itd
          Przykład?
          Proszę bardzo, plan zagospodarowania Mokrzyszowa.
          Kto na tym cierpi? Oczywiście urażona duma "włodarza" /hehe/, ale przede wszystkim zainteresowani tym planem wyborcy.
          Można to było rozwiązać inaczej?
          Można się było porozumieć z protestującymi, dojść do porozumienia. Ale ulegać jakiemuś motłochowi??? To nie w stylu "włodarza"

PS O działaniu w stylu 'przebicia Sandomierskiej' proszę cię @cnota, nie wpominaj.
          • Gość: izabella Re: blogRoku2011 IP: *.59.220.87.dynamic.jazztel.es 30.12.11, 06:43
            A ja uważam, że w tych wszystkich pojękiwaniach chodzi tylko i wyłącznie o to :-)
            techto.us/dairy
            • Gość: hmm Re: blogRoku2011 IP: *.tktelekom.pl 30.12.11, 10:56
              I taka prawda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka