Gość: ania IP: *.aster.pl 14.12.08, 23:34 poszukuję najnowszych sterowników karty graficznej komp: Acer TravelMate 2313WLMi duże dzięki za pomoc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lajosz Re: sterowniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 00:16 Poniżej link: www.sis.com/download/download_step1.php?id=155944 Link Zgłoś
Gość: linek Re: sterowniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 08:14 Gość portalu: lajosz napisał(a): > Poniżej link: > www.sis.com/download/download_step1.php?id=155944 Z tego co zobaczyłem w internecie to ten laptop Acer TravelMate 2313WLMi ma zintegrowaną kartę graficzną Intel 852GM i link który podałeś do firmy SIS nie ma tu nic do rzeczy. Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: sterowniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 12:06 Podałem taki a nie inny link, bo też zobaczyłem i też w necie, że ten właśnie laptop ma zintegrowany układ graficzny, ale właśnie SIS. Nie wiem sam co o tym myśleć. Link Zgłoś
Gość: linek Re: sterowniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 08:10 Gość portalu: ania napisał(a): > poszukuję najnowszych sterowników karty graficznej > komp: Acer TravelMate 2313WLMi Na stronie producenta tego laptopa zawsze znajdziesz co trzeba. Na stronach PRODUCENTA sprzętu ! :) www.acer.com/public/home.jsp albo polska wersja: www.acer.pl Acer TravelMate 2313WLMi - to musi być jakiś muzealny model sprzed wielu lat. :( Link Zgłoś
Gość: ania Re: sterowniki IP: *.aster.pl 15.12.08, 22:13 sprzed lat 3. na złom? fakt faktem, że rozglądam się za czymś mocniejszym Link Zgłoś
Gość: linek Re: sterowniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 07:03 Gość portalu: ania napisał(a): > sprzed lat 3. > na złom? Na stronie producenta tego laptopa NIE MA już tego modelu w spisie aktualnie produkowanych laptopów. Patrzyłaś, szukałaś tam ? Sterowniki też trudno będzie znaleźć skoro model nie jest już produkowany. :( O to mi chodziło określając, że to "muzealny zabytek". > fakt faktem, że rozglądam się za czymś mocniejszym Czas by już było. 3 letni laptop i to taki z niskiej półki "do biura" wymagałby już odejścia na wieczną emeryturę. Link Zgłoś
Gość: ania Re: sterowniki IP: *.aster.pl 16.12.08, 11:51 malkontent? taki sprzęt przyda się dziecku, zachwycone, że dostanie. sprzęt wymieniam tylko dlatego, że jest za słaby w stosunku do aktualnych potrzeb. Link Zgłoś