Dodaj do ulubionych

Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 23:59
Jak w temacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 18:07
      Niestety kiedys było stoisko w Kauflandzie,a teraz tylko przez internet.A tak na marginesie to mam do sprzedania.
    • Gość: Andrzej Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.wide-net.pl 18.01.12, 21:39
      A po co kupować to gó...?
      • Gość: gay Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.tktelekom.pl 19.01.12, 09:00
        ch... se wsadź do gęby i pociągnij zamiast papierosa
        • Gość: lol Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.02.12, 17:48
          ej, koneser nam się trafił, sam sobie ciągnie to pewnie wie...! :))))
      • Gość: Daniel Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 15:15
        Warto szukać e-papierosów w sklepach internetowych. Z doświadczenia mogę polecić
        www.mptech.com.pl/ solidna firma i miła obsługa.
        • Gość: six Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.12, 00:23
          Sandomierz Dw. - (tanie likquidy 10 ml, i kompletowanie zestawu), Tarnobrzeg Kaufland - (stoisko kwiaciarni, spory wybór, części zapasowe i ceny), Allegro, Stalowa Wola (tesco likquidy nawet po 1000 ml = 6,50 za 10 ml.)
          • Gość: antynikoyna Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.tktelekom.pl 16.06.12, 14:41
            allegro.pl/listing/user.php?us_id=24572790
            Allegro › Zdrowie i Uroda › E-papierosy i akcesoria › E-papierosy > Tarnobrzeg
            tak trudno było znaleźć ?
          • Gość: STANISŁAW RZ Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.smsiarkowiec.pl 25.06.12, 22:50
            E-PAPIEROSKI MOŻNA TAKŻE KUPIĆ NA ULICY MICKIEWICZA 16 W TARNOBRZEGU W FIRMOWYM SKLEPIE EBULL POLSKA- eDziurka.JEST TAM NAPRAWDĘ DUŻY WYBÓR ZESTAWÓW E-PAPIEROSÓW ,AKCESORII I LIQUIDÓW I PONADTO SPRZEDAJĄCY SŁUŻY ZAWSZE DOBRĄ RADĄ ,GOŚĆ NAPRAWDĘ ZJADŁ ZĘBY NA E-PALENIU,POTRAFI DORADZIĆ I NAPRAWDĘ MI POMÓGŁ W RZUCENIU PALENIA I TAKA SAMA OPINIA JEST U INNYCH MOICH PRZYJACIÓŁ KTÓRZY ZAKUPILI E-PAPIEROSA W SKLEPIE E-DZIURKA W TARNOBRZEGU PRZY ULICY MICKIEWICZA 16.SKLEP JEST OTWARTY OD OKOŁO TYGODNIA ,ALE CIESZY SIĘ W TARNOBRZEGU NAPRAWDĘ DOBRĄ RENOMĄ I SĄ W NIM NAPRAWDĘ PRZYSTĘPNE CENY -POZDROWIENIA DLA FIRMY "PAWLOO68'.DZIĘKUJE WAM ZA POMOC W RZUCENIU PALENIA -POZDRAWIAM- STANISŁAW!!
            • Gość: Andy Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.centertel.pl 05.07.12, 11:19
              Potwierdzam - dzisiaj dokonalem zakupu popularnego typu za wzgledne pieniądze.
              Gosciu faktycznie obcykany w temacie - sprawdził na miejscu,pokazał, nabił tank , dał mi odpalić na sprawdzenie na miejscu i wytłumaczył wszystko co trzeba aby uzywac e-papierosa jak najdłuzej czyli bezawaryjnie. Duży wybór części zamiennych i zakraplaczy.
              Jednym słowem bezpieczne zakupy.
              • Gość: olo Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 19:26
                W Kauflandzie są cały czas - tylko na stoisku z kwiatami od kilku miesięcy. Ja się tam ciągle zakraplam, wybór, serwis, cena ok.
                • Gość: Maxx Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.xdsl.centertel.pl 07.09.12, 16:43
                  Stoisko w kauflandzie jest ... Oprócz naprawdę przemiłej pani i zakraplaczy, niczego godnego uwagi nie spotkałem. Byłem klientem kwiaciarni i e-dziurki. Zdecydowanie polecam e-dziurkę.
                  • Gość: Klijent edziurki Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: 212.160.160.* 10.09.12, 23:07
                    Zdecydowanie popieram w 100%...
            • Gość: kiki Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.07.12, 21:33
              Gość spoko, zorientowany w temacie, ale to wygląda mi na autoreklamę:)
              • Gość: pawi Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 23:48
                GOŚCIU W EDZIURCE MA NIE PRZECIĘTNĄ WIEDZĘ I POLECAM ! PALIŁ WIELE LAT I SIĘ ZNA, REKLAMA NIE JEST POTRZEBNA - POLECAM !
              • Gość: A Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 23:57
                :)
            • Gość: szati.pl Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.play-internet.pl 06.07.12, 23:25
              Witam serdecznie !OD DZIŚ NIE PALĘ DZIĘKI SKLEPIKOWI E-DZIURKA ! GOŚĆ JEST THE BEŚCIAK NA POZIOMIE ! NAPRAWDĘ POTRAFI PRZEDSTAWIĆ TEMAT NA POZIOMIE ! NIE PALĘ!!!!!!POZDRAWIAM !!!eDziurko!!!
            • Gość: KLIJENT NA POZIOMI Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.play-internet.pl 06.07.12, 23:34
              W KAUFLANDZIE SĄ ! DOBRZE ALE W EDZIURCE MASZ PAN SERWIS ,GOŚĆ ZROBI CI Z ATOMIZERA NOWY ATOMIZER----Z TANKOMIZERA ?/ TEŻ NOWY ATOMIZER ZA PRZESŁOWIOWE 10 ZŁ!!! NAPRAWDĘ GOŚĆ NA POZIOMIE ,RATUJE LUDZI Z TYCH ŚMIERDZIUCHÓW!!
              • Gość: ROBUUŚŚŚŚ Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.play-internet.pl 06.07.12, 23:43
                NAPRAWDĘ WARTO KUPOWAĆ W SKLEPIKU E DZIURKA!! NAPRAWDĘ MI TO POMOGŁO!!!!! OCZYWISTE W RZUCENIU PALENIA!! POZDRAWIAM ZDROWO!!!
              • Gość: :) Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 23:47
                A z mózgu wodę sodową GRATIS ?!

"W KAUFLANDZIE SĄ ! DOBRZE ALE W EDZIURCE MASZ PAN SERWIS ,GOŚĆ ZROBI CI Z ATOMIZERA NOWY ATOMIZER----Z TANKOMIZERA ?/ TEŻ NOWY ATOMIZER ZA PRZESŁOWIOWE 10 ZŁ!!! NAPRAWDĘ GOŚĆ NA POZIOMIE ,RATUJE LUDZI Z TYCH ŚMIERDZIUCHÓW!!"

... chyba nowy przybytek reklamuje się na forum, tylko kim są "ŚMIERDZIUCHY"
                • Gość: Śmierdziel Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.smsiarkowiec.pl 31.08.12, 22:59
                  Dlaczego śmiedzisz? Od śmierdziuchów!!!!

• Gość: Maxx Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.xdsl.centertel.pl 12.10.12, 02:32
              Faktycznie e-papierosy można tam kupić, Ale ustalmy fakty...
              Nie jest to firmowy sklep EBulla!!! Gość gawędzi, aż zanadto. Służy dobrą radą, bo chce towar sprzedać, a czy jego rady są aż tak bezcenne... Claromizer CE 5, który oferuje daleki jest od oryginału :) Ale jak sam twierdzi jest nr 1 w tej branży w Tbg. Troszkę pokory Panie sprzedający!!!
              • Gość: gość Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.12, 10:46
                Z ilości postów na forum, które powtarza jedna osoba "firma" reklamując ów przybytek, i krytykując konkurencję, można sądzić, że jednak wcale nie najlepiej ma się edziurka skoro musi "walczyć na siłę" - ja również po wizycie dziękuje nie skorzystam.
          • Gość: eli 1969 Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.play-internet.pl 07.07.12, 10:29
            • Gość: kiss my Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.play-internet.pl 07.07.12, 10:34
              witam!Wczoraj zakupiłem nowość Ebull Platinium xw ego-w oczywiście w sklepie eDziurka!!! Naprawde rewelacja!! Od wczoraj daje rade i nie pale śmierdziuchów!!!
              • Gość: Miki 1982 Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.smsiarkowiec.pl 17.07.12, 20:17
                JA OSOBIŚCIE POLECIŁ BYM SKLEP EDZIURKA ,A Z TEGO POWODU ,ŻE ZAKUPIŁEM ZESTAW E PAPIEROSA W KAUFLANDZIE NA STOISKU Z KWIATAMI ,ZESTAW Z TANKOMIZEREM CE4+,BATERIA NIBY 1100mAh, CE4 ŚMIGAŁY JEDEN DZIEŃ ,TAK SIĘ GRZAŁY ŻE NIE MOŻNA BYŁO DOTKNĄĆ OBUDOWY,NIE MOŻNA BYŁO SIĘ ZACIĄGNĄĆ W JAKIKOLWIEK SPOSÓB,PRĘDZEJ BY PŁUCA WYPLUŁ,BATERIA NIE TRZYMAŁA NAWET JEDEN DZIEŃ ,PONIEWAŻ NIE BYŁA 1100mAh,TYLKO 650 mAh ,TANIE BADZIEWIE -DLATEGO BYŁ ZESTAW TAKI TANI !!! ZANIOSŁEM DO SKLEPU EDZIURKA I GOŚĆ NA MIEJSCU MI ZREGENEROWAŁ TANKOMIZER CE4 ,WYMIENIŁ GRZAŁKĘ I PRZEPALONY SZNUREK-TERAZ CHODZI BARDZO DOBRZE I PRZY MAŁYM ZACIĄGNIĘCIU WYDOBYWA SIĘ BARDZO DUŻA ILOŚĆ DYMU,NATOMIAST BATERIE WIDZIAŁEM NA WŁASNE OCZY ,ŻE NIE SĄ 1100 TYLKO 650 ,WIĘCEJ RAZY NIC NIE KUPIE W KAUFLANDZIE ,WOLE ZAPŁACIĆ ZA DOBRY TOWAR NIE WIELE WIĘCEJ, NIŻ BYĆ NABITYM W BUTELKĘ W KAUFLANDZIE ,POZA TYM SPRZDAJĄCE TAM PANIE MAJĄ MARNĄ WIEDZĘ O PAPIEROSACH I ICH UŻYTKOWANIU-DLA TEGO BĘDĘ ROBIĆ ZAKUPY W SKLEPIE EDZIURKA ,GDZIE JEST SPORY WYBÓR TANICH DOBRYCH LIQUIDÓW I SZEROKI ASORTYMENT ZAPASOWYCH CZĘŚCI I FACHOWE DORADSTWO A PRZEDE WSZYSTKIM SERWIS !!! POZDRAWIAM SKLEP EDZIURKA!
                • Gość: nie pale!! Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.smsiarkowiec.pl 21.07.12, 22:56
                  754 dni!! i to jest to!!
          • Gość: efaja Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.play-internet.pl 26.07.12, 16:18
            Jeżeli można się wtrącić! Ja osobiście zakrapiam się i w eDziurce i w Kaufandzie, do tej pory liquidy były tańsze w Kauflandzie, ale teraz w Edziurce są tańsze, nawet do 8zł za 10 ml spory wybór liquidów, w tej chwili naliczyłem około 10 gatunków, są tańsze i droższe, takie Mild i Laquuin. Naprawdę dobre liquidy markowych firm, znanych na całym świecie - osobiście polecam!
            • Gość: andy Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.12, 13:41
              Niestety ani tu ani tu nie mają standardowego Milda (wg mnie najlepszy płyn). Liquidy z Ebulla, jeżeli ktoś lubi, opłaca się kupować w Kauflandzie. Są tańsze.
              • Gość: epalacz Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.play-internet.pl 03.08.12, 14:26
              • Gość: Ingrit Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.12, 22:27
                Mają pełną ofertę milda i innych, obok sądu jeszcze zajrzyj- ja zostaje przy olejach ritchy, a tu mały wybór w tarnobrzegu i zostaje droższy net ): A wydaje mi się że spokojnie przerasta nawet milda, no ale rzecz gustu.
            • allen-carr_pl Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? 30.07.12, 17:24
              Palenie papierosów, nawet tych e, to karmienie się chemią.
              Po co stosować coś, od czego od nowa można się uzależnić?
              Poza tym jest to swego rodzaju nowość, która dopiero za kilka lat odkryje przed nami swoje wszystkie wady i zalety.
              Ze swojej strony polecam metodę Allen'a Carr'a, który nie narzuca żadnych substytutów. Tak naprawdę jeśli chce się skończyć palić można to zrobić z pomocą silnej woli.
              • Gość: willow Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.12, 11:34
                Zgoda Misiu kolorowy, z tym że rzucenie palenia dzięki silnej woli to nieporozumienie. Jestem w połowie książki. A. Carr prawie że wręcz wyśmiewa tę metodę i udowadnia, że silna wola stanowi poważną przeszkodę w zerwaniu z nałogiem. Z pozoru to stwierdzenie wygląda jak kompletna brednia, ale mam przeczucie, że to zadziała;) Miłego dnia ;)
              • Gość: Silnowolowiec Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.smsiarkowiec.pl 01.08.12, 22:24
                allen-carr_pl -silnowolowiec -bez stresowiec.pl- człowieku, nie masz pojęcia co znaczy nałóg !!!! Palenia !!! Takie książeczki ,to czysta brednia ! Śmiechu warte!
          • Gość: Zawiedziony.pl Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.play-internet.pl 18.09.12, 10:22
            Muszę stwierdzić ,że w eDziurce jest drogo ,ale towar najwyższej jakości ,czego nie można powiedzieć o stoisku w Kauflandzie !Samo badziewie! Działające pare dni i koniec! Stanowczo polecam eDziurkę!
            • Gość: Marinero Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.szybszyinternet.pl 19.09.12, 19:06
              Kupiłem w Kauflandzie epapierosa omen -czy co za 84 zł.,działał jeden dzień ,poszedłem z reklamacją ,jednak nie została uwzgledniona przez przemiłą panią sprzedawczynie .Ładne badziewie .Panie mają tam bardzo skromną wiedzę o epapierosach,Poszedłem do eDziurki ,gdzie skąpletowano mi super epapieroska z którego jestem bardzo zadowolony !!!Nie polecam stoiska z epapierosami w Kauflandzie nic ciekawego i skromny wybór -nie polecam !!!Polecam stanowczo sklep eDziurka!!!
              • Gość: Marno Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 22:28
                Kupiłem w internecie epapierosa, na wysyłkę czekałem 10dni., badziewie doszło nie do użycia.Nie polecam zakupu taniej w internecie. poszedłem do Kauflandu i powiedziały mi że nie naprawiają, W nowym sklepie na Sandomierskiej też stwierdził że takich rzeczy się nie naprawia. W eDziurcie Facet zmienił mi sznurek w atomizerze i epapierosek działa!!! Jest ok, i chyba nawet nie warto wydawać na drogie firmowe, tylko sobie skompletować, tak myślę, nawet jak będzie drożej, a w eDziurce ma pojęcie - Polecam!!!
                • Gość: ziebr Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.12, 02:38
                  KAUFLAND - tani mają zestaw epapierosa, liquidy raczej też, niestety w razie serwisu kazali mi przyjsc po południu - to wymienią :)
                  SADOMIERSKA KOŁO SZKOŁY - tylko drogie epapierosy widziałam markowe, olejki mają te lepsze. serwis,
                  DZIURKA - olejeki, cena troche za wysoka bo na allegro taniej, pan mówi że wszystko naprawi i sznurki zmieni w atomizarach za 5 zł :)
                  • s0pran0 Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? 30.09.12, 13:06
                    Kiedy wymienia się sznurki? Mam 3tygodnie e-papierosa.
                  • Gość: Serwis!!! Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.smsiarkowiec.pl 01.10.12, 18:15
                    Już na temat obsługi w Kauflandzie i nieprzemiłej, nie miłej obsłudze na stoisku z epapierosami mówi pół miasta i okolic i o tym złomie co sprzedawany jest w Kauflandzie- także ,a drugie badziewie z Kauflanda zostało otwarte na ulicy Sandomierskiej w sklepie komputerowym -następne stoisko ze złomem ,nie polecam .ani jednego ani drugiego - chyba ,że chcecie wyrzuciś swoje pieniądze w błoto i cieszyć się tym złomem z Kauflanda i Sandomieskiej -jeden dzień! A potem nie działa!!!
                • Gość: paląca e-papierosa Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.12, 20:28
                  w kauflandzie NIE POLECAM nie mila obsługaPanie zawsze z wielką łaską odpowiadają na pytania i te miny,zachowanie obsługi nie pozostawia wątpliwości że klient jest nie mile widziany i Panie nie mają zielonego pojęcia o sprzedawanym towarze tak jak napis degustacja olejków pytam o nią a Pani mi mówi żebym sobie kupiła i zobaczyła jak smakuje POLECAM MICKIEWICZA KOŁO SMAKA FACET WIE OCZYM MÓWI
          • Gość: an-dom Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.13, 11:31
            My sprzedajemy e-papierosy w całej Polsce.
            Mamy naprawdę konkurencyjne ceny.
            allegro.pl/sklep/19126724_okazja
    • Gość: marta 1953 Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.smsiarkowiec.pl 31.07.12, 14:52
      Jestem zielona w tym temacie prosze napisac cos wiecej na temat papierosow, tez chetnie bym sie pozbyla tego swinstwa
      • Gość: willow Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.12, 15:16
        Książka nazywa się "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie", autorem jest Allen Carr. Jest dość krótka i powinna być gdzieś na internecie. Nie jest to kolejny bezskuteczny poradnik przepełniony frazesami "jakie to szkodliwe jest palenie" jakich wszędzie pełno, ale coś, co może na prawdę zmienić Twoje życie. Pozdrawiam
        • Gość: łops Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 01:37
          W KAUFLANDZIE SĄ ! DOBRZE ALE W EDZIURCE MASZ PAN SERWIS ,GOŚĆ ZROBI CI Z ATOMIZERA NOWY ATOMIZER----Z TANKOMIZERA ?/ TEŻ NOWY ATOMIZER ZA PRZESŁOWIOWE 10 ZŁ!!! NAPRAWDĘ GOŚĆ NA POZIOMIE ,RATUJE LUDZI Z TYCH ŚMIERDZIUCHÓW!!
          • Gość: gość Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.12, 01:08
            O masz, a tu następna konkurencja
            • Gość: @@@@@ Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.smsiarkowiec.pl 16.09.12, 01:09
              I jeszcze jedną !!!
    • Gość: ???????? Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.smsiarkowiec.pl 14.08.12, 12:10
      kupiłabym ale żeby nie były "made in China", jakoś się boję wdychać chinskie chemikalia. Są gdzieś do kupienia takie produkowane w innych krajach?
      • Gość: gość Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.12, 01:26
        cieniocha - nie kupisz nigdzie na świecie liquidu wyprodukowanego po za chinami, z tamtąd biorą bazy i czy to jest m-ild czy bimber, podstawa ma tam pochodzenie. Wniknij w internet i wujka google jak tam hodują tytoń :) , i wyobraź sobie czy możliwe jest to w europie
        • Gość: gość Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.12, 18:23
          Ten uśmieszek przedmówcy oznaczał że takich rzeczy się nie robi, popatrz na necie, nikt tego nie robi, ktoś na siłę chce uszczęśliwić za kasę. Atomizer wymieniasz - nowy kosztuje kilkanaście zł jak słabo dymi, albo baterię szybko rozładowywuje. Objawem może być też pogorszony smak liquidu bo nagar się zbiera na grzałce jak w czajniku, tak że nic ci nie da kopcenie niewiadomego sznurka od snopowiązałki, jak w dodatku i tak reszta jest stara. Wymień atomizer jak będziesz czół coś nie tak, ja mam średnią trzy tygodnie ale dymię dużo :) Wkauflandzie po 13,50 to mają, na sandomierskiej w piwnicy widzałem chyba po 14 i jakieś z wymienną grzałką ale ponad 2 dychy.
          • Gość: gość!! Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.smsiarkowiec.pl 01.10.12, 20:06
            Oj człowieku mizerną masz wiedzę w tym temacie !!!
            • unhappy Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? 02.10.12, 23:00
              Gość portalu: gość!! napisał(a):

> Oj człowieku mizerną masz wiedzę w tym temacie !!!

Na razie mizerią wykazałeś się ty osobiście bo nie podałeś ŻADNYCH argumentów, które przemawiałyby za tym, że twój przedpiśca ma mizerną wiedzę.
    • Gość: tyuyt Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 11.10.12, 10:48
      największy wybór w necie wraz z opiniami
      • Gość: ?????/??/ Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.smsiarkowiec.pl 11.10.12, 21:38
        ????
    • Gość: już_rzuciłem Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.10.12, 13:38
      W sklepie na Mickiewicza 16 fachowa obsługa i szeroki wybór towaru.Polecam!
      • Gość: palę e-pa Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.12, 22:44
        Jak w temacie - w kwiaciarni w kauflandzie,, dziękuje czekać 20 MINUT w kolejce za 5 zł oszczędności, na Sandomierskiej w komputerowym na stoisku mają droższe markowe,liquidy, sprzęt i serwis(ale czekasz 7dni), na mickiewicza POLECAM FACET WIE OCZYM MÓWI, i mnóstwo ludzi rzuciło palenie. Po za tym dzwonie na numer telefonu w niedzielę napisany na sklepie,a gościu mi otwiera sklep ! POLECAM, FACET DORADZA KONKRETNIE SAM PALIŁ ZWYKŁE,POLECAM KOŁO SMAKA SPRZEDAJE EPAPIEROSY GOŚCIU.
        • Gość: gość Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 03:36
          JEST wybór, ale ja wybieram edziurkę, nawet jak gość ma zamknięte to podaje nr telefonu 48509801122
          JESTEŚMY ZAWSZE POD TELEFONEM(PROSZĘ DZWONIĆ !!).METODĄ TESTÓW I BŁĘDÓW POSIADAMY NIEZWYKŁĄ WIEDZĘ O EPALENIU ,NAPRAWIE I UŻYTKOWANIU E-PAPIEROSÓW.
          SWOJEJ OFERCIE POSIADAMY SZEROKI WYBÓR LIQUIDÓW MARKOWYCH ŚWIATOWYCH FIRM!!!
          • Gość: niepale Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 04:16
            E-PAPIEROSKI MOŻNA TAKŻE KUPIĆ NA ULICY MICKIEWICZA 16 W TARNOBRZEGU W FIRMOWYM SKLEPIE EBULL POLSKA- eDziurka.JEST TAM NAPRAWDĘ DUŻY WYBÓR ZESTAWÓW E-PAPIEROSÓW ,AKCESORII I LIQUIDÓW I PONADTO SPRZEDAJĄCY SŁUŻY ZAWSZE DOBRĄ RADĄ ,GOŚĆ NAPRAWDĘ ZJADŁ ZĘBY NA E-PALENIU,POTRAFI DORADZIĆ I NAPRAWDĘ MI POMÓGŁ W RZUCENIU PALENIA I TAKA SAMA OPINIA JEST U INNYCH MOICH PRZYJACIÓŁ KTÓRZY ZAKUPILI E-PAPIEROSA W SKLEPIE E-DZIURKA W TARNOBRZEGU PRZY ULICY MICKIEWICZA 16.SKLEP JEST OTWARTY OD OKOŁO TYGODNIA ,ALE CIESZY SIĘ W TARNOBRZEGU NAPRAWDĘ DOBRĄ RENOMĄ I SĄ W NIM NAPRAWDĘ PRZYSTĘPNE CENY -POZDROWIENIA DLA FIRMY "PAWLOO68'.DZIĘKUJE WAM ZA POMOC W RZUCENIU PALENIA -POZDRAWIAM- STANISŁAW!!
            • Gość: gość Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.12, 19:51
              Myślałem, że poczytam coś rzeczowego, ale widzę tu w większości niestrudzone wypowiedzi jednej osoby reklamującej swój przybytek (przy okazji oczerniającej konkurencje). Chociaż czcionkę zmień na małą jak powtarzasz i wymyślasz posty, nie mówiąc o IP. Nawet nie ma jak się coś naprawdę dowiedzieć przez to naganianie. ŻAŁOSNE - chyba brak Klientów !
              • s0pran0 Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? 21.11.12, 20:02
                Haha rzeczywiście żałosne jest to spamowanie. Każdy głupi wie że to jedna i ta sama osoba :) Co do tematu to sam zacząłem używać e-papierosa i jestem zadowolony z decyzji.
              • Gość: Z Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.11.12, 20:08
                Zakupiłem u tego Pana w edziurce e-papierosa i trzeba powiedzieć że ma chłop niestety gadane.Powie wszystko co chcesz usłyszeć, ale najbardziej denerwujące jest to jak gościu pisze i oczernianie innych.Powinien ktoś się wziąć temu Panu za d..e.Nie chodzę już do edziurki i wszystko kupuje w innych miejscach (nie będę robił reklamy) Jest taniej,duży wybór i nikt mi nie ściemnia a z produktami nie ma żadnych problemów.
                NIE polecam E-dziurki.
                • s0pran0 Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? 21.11.12, 20:22
                  Ja tam na gościa nie narzekam, można pogadać i z zakupów jestem zadowolony. Ale nie ma co reklamować jak on to robi nachalnie :) Lepiej pogadac w tym temacie o e-paleniu i powymieniać doświadczenia.
            • Gość: akcesorium Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.12, 11:49
              Nie piszemy "akcesorii" tylko "akcesoriów", tak samo jak np. studiów, a nie studii...
              Pozdrawiam miłego Pana z e-dziurki;)
              • maciejas1987 Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? 22.11.12, 23:27
                Ej ludzie, ja tam kupuje sobie w Internecie i jest spoko. Ale dobrze wiem czego mi potrzeba, więc nie muszę już o nic dopytywać. Po prostu biorę i tyle :) Jest sporo dobrych sklepów (np. e-dymek), więc każdy znajdzie coś dla siebie
                • Gość: chmura Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.12, 00:37
                  www.e-dym.pl/E-papierosy/621-Zestaw_2x_e-papieros_Visione_eGO_3.1_1000mAh.html
                  I tyle w temacie :)
                  • maciejas1987 Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? 24.11.12, 22:05
                    Ha! Może być ;) Testowałeś czy tylko to tylko Twoja dobra rada?

Generalnie wybór jeżeli chodzi o e-papierosy jest naprawdę duży wybór. Kwestia dobrania sobie odpowiedniego modelu. Żeby się później nie okazało, że kupimy sobie jakiś model, a wyjdzie, że czegoś mu brakuje. Na przykład jest za słaby, uciążliwy albo coś jeszcze innego. Wiedza i konsultacja ;)
    • Gość: domin Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.smsiarkowiec.pl 27.11.12, 12:49
      Kupiłem wczoraj zobaczymy jak to będzie
      • maciejas1987 Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? 27.11.12, 22:52
        A co kupiłeś, że tak z ciekawości zapytam? Cigito, Silver czy jakiś inny model. Jak już napisałeś posta to weź się jeszcze pochwal co dalej :P
        • Gość: epapieros24.com Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: *.itsa.net.pl 02.04.13, 15:17
          Zapraszam do współpracy - jeżeli nie ma jeszcze u Ciebie w mieście e-papierosów, sam zacznij je sprzedawać. Wystarczy 1000zł. www.epapieros24.com
          • Gość: liquiderpremium Re: Gdzie w Tarnobrzegu można kupić e-papierosy? IP: 217.8.187.* 04.02.14, 11:49
            Witam
            Tarnobrzeg i Sandomierz odwiedzam co 2 tygodnie, Jesli sie zbierzecie w kilka osob to moge odstapic minimalna ilosc 100sztuk liquidow marki liquiderpremium - lista smakow i mocy na stronie www.liquider.eu , buteleczki po 10ml z igielka do napelniania, produkcja w Polsce z wysokiej jakosci skladnikow, cena 6,5 pln sztuka, z uwagi, ze nie sledze forum na bierzaco kontakt przez maila: liquiderpremium@tlen.pl
            • fryc87 freepal 09.02.14, 00:11
              a wiecie ze jest cos takiego jak abonament na liqiudy, na freepal.pl okreslasz ile miesiecznie liquidow od nich kupujesz, np za 60zl i najnowszy epapieros foof masz za darmo, i tak co miesiac na czas umowy, liquidy przysylaja Ci do domu, a ty sie niczym nie martwisz
              • sisaco Re: freepal 09.02.14, 10:18
                A ile tego liquidu się dostanie za 60zł?
                • fryc87 Re: freepal 22.03.14, 23:27
                  wystarczy ze wejdziesz na freepal.pl i tam masz plany do wyboru, to zobacz,
                  za 69zl miesięcznie masz 4 liquidy w dowolnej konfiguracji mocy i smaku jakie wybierzesz sama
                  • Gość: polaczek Re: freepal IP: *.internetia.net.pl 23.03.14, 19:32
                    co miesiąc mogę dokonywać wyboru?
                    • Gość: pawel8 Re: freepal IP: *.box3.pl 18.04.14, 00:38
                      nie, wyboru dokujesz raz na caly okres trwania umowy, czyli na 12 miesiecy, raz wybierasz smaki i odpowiednia moc
              • s0pran0 Re: freepal 09.02.14, 13:24
                Fajnie. Ale to oferta skierowana dla sklepów raczej. Za 60zł to mam palenia na 2 miesiące. Nie potrzeba co miesiąc nowego papierosa gdyż od roku mam tego samego, więc mógłbym odsprzedawać wtedy.
                • Gość: klepka klepka Re: freepal IP: *.smsiarkowiec.pl 18.02.14, 23:44
                  Nie jest to lekuid pierwszej klasy ,nie ma lekuidów produkowanych w Polsce ,a jak jest to tylko rozlewany ,wszystko jest made in China i to wszystko i proszę nie naciągać na wspaniałe likuidy gó... warte!!!
                  • fryc87 Re: freepal 22.03.14, 23:31
                    masz racje, to liquid prod chińskiej, jak większość u nas na rynku od najmniejszych po największych dystrybutorow,
                    tu po prostu masz to samo co w galerii handlowej za mniejsza cene, z dostawa regularna do domu i z epapierosem za darmo - tak działa ten freepal
                  • Gość: polaczek Re: freepal IP: *.internetia.net.pl 23.03.14, 19:38
                    ale na opakowaniu jest informacja o kraju pochodzenia i składzie, więc czemu się niby nie różnią?
                    • Gość: pawel8 Re: freepal IP: *.box3.pl 18.04.14, 00:39
                      ja jednak wole kupowac liquid od znanego dystrybutora niz noname, on reczy za jakosc
                      • doradca_online_foof_tabaque Re: freepal 30.09.14, 01:18
                        Gość portalu: pawel8 napisał(a):

> ja jednak wole kupowac liquid od znanego dystrybutora niz noname, on reczy za j
                        > akosc

Witam,

wręcz nie wolno kupować liquidów z niesprawdzonego źródła i nieznanego składu, moga być szkodliwe, cena nie powinna tu kusić.
                        Liquidy trzeba kupować od sprawdzonego dostawcy, z atestem i ważną datą przydatności.

Tomek,
                        --
                        Doradca online Foof & Tabaque
                        www.reddog.pl
                        • jacek_daniel Re: freepal 21.10.14, 23:16
                          a skład liquidów, jaki powinien być?
                          • doradca_online_foof_tabaque Re: freepal 26.11.14, 00:57
                            jacek_daniel napisał:

> a skład liquidów, jaki powinien być?

Witam,

po pierwsze i najważniejsze, skład liquidu powinien być znany kupującemu i łatwy do sprawdzenia,
                            liquid składa się z glikolu propylenowego i/lub gliceryny, alkoholu etylowego, a także nikotyny i ew. aromatów.

Tomek,
                            --

• sawer43 Re: freepal 17.12.14, 00:35
                              czy coś niedobrego może się znajdować w aromatach?
                              • doradca_online_foof_tabaque Re: freepal 23.12.14, 02:34
                                Witam,
                                to kwestia aromatu, i ekstraktów, które mają zbliżyć smak liquidu do danego owoca, czy kawy. Nie może być w aromatach nic co było by nielegalne czy niezdrowe.

Tomek,
                • fryc87 Re: freepal 22.03.14, 23:29
                  hmm w ramach tego abonamentu freepal epapieros foof masz raz jeden na 12 miesięcy,
                  normalny średnio intensywny epalacz ''spala'' tak ok 30-40ml liquiduu miesięcznie, czyli tyle co najmniejszy abonament, a jeśli to za wiele to zawsze możesz się z kims dogadać i na spole przystapic do tego, co nie ?:)
                  • Gość: polaczek Re: freepal IP: *.internetia.net.pl 23.03.14, 19:41
                    to nby po roku dostaje nowego e-papierosa?
                    • Gość: pawel8 Re: freepal IP: *.box3.pl 18.04.14, 00:40
                      umowe we freepal podpisujesz na 12 miesiecy, na ten czas dostajesz jednego epapierosa gratis, po koncu umowy mozesz zawiazac nowa, od zera i wtedy dostaniesz nowego e-p
                      • jacek_daniel Re: freepal 21.10.14, 23:17
                        jaka jest szansa dostać jakiegoś naprawdę dobrego i wyjątkowego e-papierosa tym?
                        • doradca_online_foof_tabaque Re: freepal 26.11.14, 00:59
                          jacek_daniel napisał:

> jaka jest szansa dostać jakiegoś naprawdę dobrego i wyjątkowego e-papierosa tym
                          > ?

Witam,
                          pyta Pan o epapierosy w ramach programu freepal.pl ?
                          Jeśli tak, to są obecnie dostępne pojedyncze epapierosy Foof i Tabaque, oraz ich zestawy podwójne.
                          Na uwagę zasługuje przede wszystkim model Foof z baterią 1100mAh, który cechuje się bardzo wysoką jakością i konkurencyjną ceną w stosunku do epapierosów oferowanych np w galeriach handlowych.

Tomek,
                          --
                          • sawer43 Re: freepal 17.12.14, 00:35
                            nie ma tabaque z taką baterią?
                            • doradca_online_foof_tabaque Re: freepal 23.12.14, 02:32
                              Witam,
                              Tabque oferowany jest standardowo z baterią 1100mAh.

Tomek,
              • Gość: Krowa która mówi!! Re: freepal IP: 83.175.164.* 22.03.14, 00:37
                Pierdolisz ,że krowa nurki daje!!!
    • doradca_online_foof_tabaque e-papierosy - zapytaj doradcę online 30.09.14, 01:19
      Witajcie!

Jestem Waszym doradcą online. W imieniu Foof i Tabaque prowadzę kampanię informacyjną nt. wszystkich aspektów e-palenia.

Jeśli macie jakiekolwiek pytania, chcielibyście poruszyć nurtujący Was temat to zapraszam do dyskusji w tym wątku. Jestem do Waszej dyspozycji.

Tomek,
      --
      www.reddog.pl
      • jacek_daniel Re: e-papierosy - zapytaj doradcę online 21.10.14, 23:19
        zdrowotny aspekt e-palenia to ciągła dyskusja- ile to potrwa nim stwierdzą, że to bardziej szkodliwe lub mniej niż tytoń
        • doradca_online_foof_tabaque Re: e-papierosy - zapytaj doradcę online 26.11.14, 01:00
          jacek_daniel napisał:

> zdrowotny aspekt e-palenia to ciągła dyskusja- ile to potrwa nim stwierdzą, że
          > to bardziej szkodliwe lub mniej niż tytoń

Witam,

epalenie jest na pewno mniej szkodliwe, przede wszystkim nie ma tu spalania, czyli nie wytwarzają się substancje smoliste, wdychane przy paleniu tytoniu, ani toksyczne zw. chemiczne.
          Epalenie to przekształcenie liquidu w parę wodną, która jest nasączona nikotyną, i tylko to jest wdychane.

Tomek,
          --
          • sawer43 Re: e-papierosy - zapytaj doradcę online 17.12.14, 00:37
            myslę, że nie możemy mówić o tym "na pewno" ale konkluzje mam podobne do Ciebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka