Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 14:39 Poszlibyście na studia menadżerskie podyplomowe, czy szkoda czasu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megaterminator Re: Kirownikiem być 08.01.08, 14:45 Jeśli tam uczą jak być KIROWNIKIEM to NIE!!! Ale jeśli uczą jak być dobrym KIEROWNIKIEM to TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiser Re: Kirownikiem być IP: *.toya.net.pl 08.01.08, 14:48 jestem na II roku MBA University Minesota w Łodzi. Nie słyszałem jeszcze żeby jakieś MBA czy studia podyplomowe pomogły w znalezieniu nowej lepszej pracy (jeśli już to wyjątki np. z Big4 tale na Boga ile takich form jest w Polsce???). Żaden z moich znajomych ze studiów również nic nie znalazł. W studia ładujemy po 10 tys i nic... Chodzę na rozmowy i jasno jak na dłoni widzę że firmy zwracają wyłącznie uwagę na doświadczenie i znajomość branży a kto co skończył mają głęboko w d... MBA i tym podobne uważam za wielką porażkę, skończę bo muszę i sporo mnie to kosztuje, ale innym odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kirownikiem być IP: *.chello.pl 08.01.08, 20:06 podyplomowe, MBA ma sesn tylko jezeli w tym kierunku juz masz doswiadczenie, zreszta co to za MBA ktore takowego nie wymaga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kirownikiem być IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.08, 21:12 Mam na myśli roczne podyplomowe menadżerskie "Zarządzenie firmą" na AE we Wrocku. MBA to za drogi interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: th Re: Kierownikiem być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 13:19 Jeśli robić to MBA, wszelkie wynalazki "menażerskie" to wyciąganie kasy. Zresztą jak ktoś tu mądrze napisał, kierowników (z prawdziwego zdarzenia) nie bierze się z ulicy. Trzeba znać branżę i mieć kontakty. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Kierownikiem być 09.01.08, 19:47 wyższa szkoła gotowania na gazie lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś