Dodaj do ulubionych

Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kindziory

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 17:43
w całej Polsce Samorządy likwidują straże miejskie jako zupełnie zbędną formacją. Czas na likwidację w Tarnobrzegu tych nierobów. Kindziora przydupas psistalerza oprócz załatwienia Żonie posady nic nie robi.Jedyne jego zadanie meldować psistalerzowi wszystkie ploty i sensacje z działań straszników.
Obserwuj wątek
    • e-ftalo Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind 11.02.12, 22:20
      kto kogo straszy? Kindziora straszy nad likwidacją?
      Jakto miasto chcą zlikwidować? To straszne!
    • Gość: gizmo Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.play-internet.pl 12.02.12, 10:12
      Nie wiem o co chodzi z żoną ale fakt mnie to też denerwuje jak człek dzwoni trzy razy w tygodniu -i słyszy ,teraz patrol jest w wielowsi wykonuje czynności będzie za godzinę' to wtorek,Sroda-to samo,piątek to samo tylko czas mniejszy około pół godziny następny tydzień wtorek patrol będzie za jakieś trzydzieści minut bo jest w terenie -pytam kichę a gdzie / -w wielowsi. Budują tam posterunek czy co!,po jaką cholerę mam dzwonić że gość zastawił mi wyjście z klatki swoją furą czy gó...arstwo właśnie rysuje po murach skoro oni są w wielowsi! wiem mała kadra ! ale ktoś kur... w tym mieście jeszcze oprócz nich pracuje, ciężko dupę ruszyć piechotą ? rzut beretem do mnie!
      Myślę że fakt patrol policji był by w ciągu 5-minut (potem dzwoniłem patrol policji przyjechał po 14-minutach-można?!)
      • Gość: mieszkaniec Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.02.12, 18:49
        straż ma zapełnić dziurę budżetową czając się na kierowców gdzieś z radarem
        • Gość: hohenzolern Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.02.12, 19:25
          kiepsko im to wychodzi. koszty utrzymania 800 tysięcy, wystawionych mandatów na 100 tysięcy. nie dość, że nie zapracowują na siebie to nie pomagają w łataniu dziury budżetowej.
          • Gość: spoko Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.tktelekom.pl 12.02.12, 19:57
            Straż musi istnieć do końca świata i jeden dzień dłużej by wszelkiej maści flustraci mieli cel wylewania swojej żółci Jedni ,że sa za bardzo represyjni jak twierdzi jeden radny inni,ze za łagodni bo nie zarabiają na swoje utrzymanie jak by to miała być drukarnia kasy. Jej istnienie powoduje ,że NFZ jakoś wiąże koniec z końcem bo Ci o których wspomniałem po wyrzuceniu z siebie swoich fobii na jakiś czas wracają do realnego świata i nie muszą korzystać z porad lekarza p.......... Takie tarnobrzeskie piekiełko.Jedni na ich plecach chca robic kariere inni wyżywają się na nich bo żona zupe za słoną zrobiła.Tabuny grzejących tyłki urzędników w Tarnobrzegu w róznych agencjach i urzędach kosztuje miliony a sa duzo mniej potrzebnie niz oni i cisza w tym temacie. Zwykła hipokryzja. No ale krytykowanie straży jest modne i na topie kochane wykształciuchy. Na szczęścia ta i poprzednia władza ma przynajmniej krztę rozsadku i mówi wała takim pomysłom
            • Gość: @ Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.play-internet.pl 12.02.12, 20:04
              Spoko!-myślisz że jak w urzędzie będzie tylko trzy osoby to będziesz szybciel obsłużony? poza tym jak zwolisz tych co grzeją tyłki przyjdą te z tymi zmarzłymi!!! i tak dalej do końca świata!!!-no ale punkt widzenia zależy od siedzenia!!!
    • Gość: seba Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.play-internet.pl 22.02.12, 06:46
      a gdzie pracuje jego stara?
      • Gość: oj tam oj tam Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.03.12, 15:21
        w UM...
    • Gość: pilot Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.12, 12:36
      Tchurze nie potrafią i boją się podejść do grupy trzech osób aby zwrócić im uwagę -sam widziałem! jadą furką zawracają i mają wszystko w du.... kto im za to płaci czy aby nie my?
      • Gość: spoko Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.tktelekom.pl 22.02.12, 13:00
        Oto kolejny przykład flustrata który STCHURZYŁ i zakonczył edukacje na 8 klasach szkoły podstawowej. Gdyby nie stchórzył to by bredni nie pisał i pewnie mandatu by strażnikom nie zapłacił a tak płaci i płacze.Nie chciało sie nosić teczki to trzeba płacić stóweczki. No i gitara jak mawia Ferdek Kiepski
        • Gość: Gość Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.smsiarkowiec.pl 22.02.12, 18:22
          No,tobie też ze szkołą nie było po drodze...
        • Gość: niezalez Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.189.221.50.skyware.pl 23.02.12, 14:16
          "@spoko" a kto to / co to jest flustrat ??? douczony przyjacielu.
    • Gość: pilot Re: do spoko! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.12, 14:56
      Uderz w stół a nożyce się odezwą specjalnie tak napisałem -nieuku aby ocenić twój poziom inteligencji na forum!
      • Gość: Strasznik Re: do spoko! IP: *.szybszyinternet.pl 22.02.12, 22:57
        Powiem tak ! Kiendziora to dupowłaz. Wcześniej wchodził Janowi i na koniec wybłagał podwyżkę jeszcze. Teraz wchodzi Masztalence w d...ę. Nawet po pracy na niby ESTEKA dla ludzi. Kasę biorą całą z miasta i za to wydają gazetkę promująca Masztalenkę ! w nagrodę za wierność i wzorowe ujadanie wynagrodził go posadą dla żony !
    • Gość: anka Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.play-internet.pl 23.02.12, 15:48
      A swoją drogą to kędzior się wybił ze szczyla zasmarkanego i ciągle płaczącego że koledzy go zbili -na wodza miasta sprawiedliwości - został harcerzem a już po chwili kumendantem -ja osobiście uważam go jednak za zasmarkańca wykonującego wszelkie polecenia ważnych vipow miasta ,może boi się że znowu koledzy mu dołożą!!!
      • Gość: Antytalerz Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.szybszyinternet.pl 23.02.12, 23:17
        czas na Tarnobrzeg : supernowosci24.pl/straz-miejska-czas-zlikwidowac/

• Gość: saren Re: Czas na likwidację??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.12, 07:01
          Coś mi tu śmierdzi.
          piczasso.com/i/cd1fe.jpg
      • Gość: mieswzkaniec Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.play-internet.pl 28.02.12, 11:49
        Harcerzy na stołkach w tym miescie jest sporo za poparciem miłosciwie nam panujacego.
    • Gość: sen Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.flash-net.pl 27.02.12, 22:37
      dobry kierunek
    • Gość: marek Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: 80.50.63.* 02.03.12, 12:39
      Dawno powinni ten twór zlikwidować!
      • Gość: czak musi być Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.tktelekom.pl 02.03.12, 12:46
        Marunio juz zapomniał ,ze mandat doosał od tych cornych to bredzi na forum, Jak dostanie ponownie to zmadrzeje
    • Gość: seba Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.play-internet.pl 02.03.12, 13:18
      A może marek to ten Marek!?
    • Gość: anka Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.play-internet.pl 03.03.12, 22:08
      A co tu pisać wczoraj o 18,35. dzwonione do straży że na klatce schodowej grupa szczyli zrobiła sobie bibę -nie dalo się wytrzymać -fajki odor wódy,etc........ dzwonilam! usłyszałam że patrol jest w wielowsi i będzie dopiero za jakąś godzinę ,dzwonione przez sąsiada na policję- patrol po 9 minutach -pytanie po co nam kur.... taka straż skoro na nią nie można liczyć? ja rozumiem jeden samochod(sory dwa-cywil) ludzi na ulicach nie widać (owszem widać w środy i soboty na rynku) boją się podjąć interwencji,piesze patrole poszły w kimę -gdzie ony są na głównych ulicach a reszta to co -wstyd!.ile w końcu tam pracuje ludzi tylko dyspozytor i obsługa samochodu + komendant coś tu nie gra!-teraz jestem na NIE!
      • Gość: niezalezny Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.03.12, 08:09
        jak to sie dzieje ze czytam juz kolejnego posta na temat strazy miejskiej - i kolejna osoba pisze ze dzwoni po nich a oni caly czas w Wielowsi - jakis przybytek tam otworzyli czy jak ????
        • Gość: recydywa Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.03.12, 10:21
          Pier.... w bambus, boicie się odpowiedzialności nic więcej, czym więcej instytucji porządkowych tym więcej kontroli /kar, mandatów/ i tu tkwi Wasz / poszkodowanych przez los/ problem. A tą Wielowsią to juz ktoś przesadza ha, ha. Byłem karany przez policje, straz a nawet przez skarbowke - no i co ? Zlikwidowac ich ???
          PS. za gapowe trzeba płacić
    • Gość: men Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.flash-net.pl 07.03.12, 17:11
      od razu
    • Gość: spait Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.flash-net.pl 12.03.12, 21:17
      to jest dobry pomysł
      • e-ftalo Re: Czas na likwidację - straszy Kindziora 13.03.12, 02:23
        no i co z tego że straszy?
    • Gość: der Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.flash-net.pl 15.03.12, 18:01
      zlikwidowac
      • Gość: Ona Re: Czas na likwidację w Tarnobrzegu Straszy Kind IP: *.szybszyinternet.pl 15.03.12, 22:50
        Kindziora do straży został przez Masztalenkę wsadzony tylko i wyłącznie w jednym celu - strzelać z ucha i podpier. wszystkich. Zakompleksiony bancwał, nieuk i dwulicowa szuja. Mam nadzieję, że jak Gospodarczyk dojdzie do władzy to w pierwszym rzędzie tego niedojdę wypier. na zbity pysk.. Wtedy zobaczymy jaki z niego fachowiec. Tylko Panie Gospodarczyk proszę o tym pamiętać ! Nie głosowałam na Dziubińskiego między innym dlatego, że przyjmował do pracy takie coś ..., z jedne strony du...e mu lizał a z drugiej sprzedawał go Masztalence , obrzydlistwo. Głosowałam i zagłosuje na Pana !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka