Dodaj do ulubionych

Zamach udowodniony!

IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.12, 21:57
Dziś na wysłuchaniu w Parlamencie Europejskim padło wreszcie to o czym wszyscy myślący już dawno wiedzieli:

Czytam:

"Głównymi przyczynami katastrofy były dwie eksplozje, mające miejsce tuż przed lądowaniem... jako świadome działanie osób trzecich...

Jedna z nich miała miejsce na lewym skrzydle, w pobliżu jego środka, w efekcie łamiąc płat na dwie części. Druga, wewnątrz kadłuba, spowodowała jego rozległe uszkodzenia i rozczłonkowanie, jak również rozłączenie lewego skrzydła i kadłuba."

Autorzy badań co prawda wolą nie wskazywać na tym etapie, co było przyczyną wybuchów. Czynnik zewnętrzny, czy wewnętrzny... ergo zestrzelenie, czy eksplozja na pokładzie...

Niemniej pierwszy wybuch ma miejsce w okolicach skrzydła....

Teraz trzeba o tym krzyczeć, bo będą chcieli to totalnie zamilczeć i wyśmiać. Dlatego apeluje o rozpowszechnianie tej informacji... Mejle, sms-y, tweety, publikacje na FB, czy na innych portalach społecznościowych...

To działa... wierzcie mi... Wysłałem ok. 50 sms-ow, tyle samo mejli... nawet do ludzi, z którymi żyję jak pies z kotem... i odzew jest naprawdę pozytywny...

Więc do dzieła!

Pozdrawiam myślących!
Obserwuj wątek
    • Gość: prl i jeszcze hel, więcej helu, więcej helu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 22:06
      A gdzie hel, więcej helu, więcej helu...
      • Gość: lrp Re: i jeszcze hel, więcej helu, więcej helu... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.12, 22:54
        Jak to? Przecież przyczyną zamachu była bomba próżniowa, a materiał do niej Rosjanie ukradli z głowy Antka Maciarewicza?

Ktoś tu kłamie!

Pozdrawiam myślących inaczej, wam już nic nie pomoże. :-)
    • Gość: ryś Re: Zamach udowodniony! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.12, 23:01
      Myślę prl, że najpierw o zamachu powinieneś zawiadomić swojego lekarza psychiatrę, dla którego będzie to wyraźny sygnał, że czas ci zaaplikować mocniejsze leki. Bo w przeciwnym razie następna, trzecia eksplozja będzie mieć miejsce w twojej głowie...

• Gość: prl Re: Zamach udowodniony! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.12, 23:08
        Wysłałem ok. 50 sms-ow, tyle samo mejli... nawet do ludzi, z którymi żyję jak pies z kotem... i odzew jest naprawdę pozytywny...

A szczególnie ciepło potraktował mnie mój lekarz prowadzący. Dał mi zastrzyk i czuję się już znacznie lepiej.
        • Gość: rea Re: Zamach udowodniony! IP: *.toya.net.pl 28.03.12, 23:15
          Nadmiar sms-ów szkodzi, wychodzi na to. Ale dobrze, że zajął już się Tobą lekarz.
          • Gość: Tarzan Re: Zamach udowodniony! IP: *.flash-net.pl 29.03.12, 06:51
            Udowodniony czym?
            Dowody ma Michałkiewicz na swej stronie?
            A gdzie swoje badania ci eksperci prowadzili? Mieli dostęp do wraku, czy na temat przyczyn tragedii robili badania opinii publicznej wśród słuchaczy Radia Maryja.

Ja pierniczę, i niektórzy się dziwią, czemu ludzie maja dość czytania o Smoleńsku...

PRL, po raz drugi wypisujesz coś sensacyjnego, a dowody wskazujesz w czyjejś po prostu wypowiedzi.
            Otrzeźwiej chłopie ...
            • Gość: tbg Re: Zamach udowodniony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 08:43
              Ludzie w polsce na punkcie smolenska maja pie...a, mocherowe berety są juz kompletnie odmozdzone, przez takich jak rydzyk i natanek.
              Szkoda czasu w ogóle tracic na takie pierdoły jak ten post.
    • Gość: WeWa Re: Zamach udowodniony! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.12, 09:49
      Myślący pozdrawiają tych, którzy myślą, że są myślącymi...
    • mar1mar1 Re: Zamach udowodniony! 29.03.12, 10:14
      www.bibula.com/?p=54350
      • Gość: emu Re: Zamach udowodniony! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.12, 10:18
        Następny do psychiatry. Halny wieje, czy co?...
        • Gość: benek Re: Zamach udowodniony! IP: *.tktelekom.pl 29.03.12, 10:48
          właśnie - halny wieje - i jarek i ska mają przeciągi , nic nowego - teraz już słyszeli 2 eksplozje - ja obstawiam że do 2015 tych eksplozji będzie z 15 - taki ostrzał ....
          • Gość: res Re: Zamach udowodniony! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.12, 10:53
            Myślę, że Jarkowi i Antkowi walnęły instalacje w głowach. Stąd eksplozje...
      • Gość: mgła helowa Re: Zamach udowodniony! IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.12, 12:32
        myśl lechowski, myśl a nie tylko kopiuj-wklej
        • Gość: gość Re: Zamach udowodniony! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.12, 13:30
          Już nikt nie chce tego słuchać ! ani czytać . Zajmijcie sie problemami gospodarki .
          • lechowski53 Re: Zamach udowodniony! 29.03.12, 15:59
            Gość portalu: gość napisał(a):

> Już nikt nie chce tego słuchać ! ani czytać . Zajmijcie sie problemami gospodar
            > ki .

Gość ma rację ! Zajmijcie się ! Bo w Piśmie stoi : "Wówczas wrócili Beniaminici i dano im za żony zachowane przy życiu kobiety z Jabesz w Gileadzie, lecz nie było ich dosyć dla wszystkich. "
            Jak się nie zajmiecie gospodarką to i teraz nie będzie dość dla wszystkich. Tylko dlaczego Pismo ciągle o tych babach ? Zapytam proboszcza.
            • Gość: rea Re: Zamach udowodniony! IP: *.toya.net.pl 29.03.12, 18:06
              O, kurcze, Lechowski... Coś się w Tobie zmienia... To o punkcie G piszesz, to zastanawiasz się, dlaczego w Piśmie św. tylko o babach skryby gryzmolili... Głodnemu chleb na myśli? I jeszcze te bogu ducha winne chomiki... Masz zamiar zostać seksterem chomików? No, no... Wychodzi z Ciebie ludzkie chłopisko. Ale proboszcza to Ty lepiej nie pytaj...
              • lechowski53 Re: Zamach udowodniony! 29.03.12, 18:16
                Zapisałem się na jogę i do buddystów. Ale buddyści za mało zwracają uwagi na panienki. Tylko te robaczki i nirwany. To szukam dalej. Pytałem proboszcza ale on strasznie konserwatywny jest. Ino Kościół i Kościół. A ten panienek chromolić bez ślubu zabrania. To co mam robić. Pytać biskupa ?
                • Gość: rea Re: Zamach udowodniony! IP: *.toya.net.pl 29.03.12, 18:45
                  Fachowca od porządków pod sufitem wśród panów w sukienkach nie szukaj. Oni sami niejednokrotnie potrzebują pomocy. Zajmij się lepiej hodowlą chomików, przecież to takie sympatyczne zwierzątka... Ale, ale, gratuluję poczucia humoru, bo już myślałam, że z Ciebie to taki sztywny i zasadniczy beton, któremu lekarz, ewentualnie proboszcz, zaordynował jad żmii... A tu się mile zawiodłam.
                  No i popatrz, jak zjechaliśmy na inny temat, mimo, że smoleńskie teorie rozwijają się w tempie ekspresowym. Wyjdzie na to, że to chomiki spowodowały katastrofę Tutki... ale to Ty zacząłeś z chomikami.
                  • lechowski53 Re: Zamach udowodniony! 29.03.12, 18:56
                    Jestem zwolennikiem teorii że to chomiki przegryzły przewody w Tu. Helowa mgła tylko wzmogła apetyt gryzoni.
                  • Gość: nikita Re: Zamach udowodniony! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.03.12, 19:18
                    rea - jestes niepoprawnie przekorna przyjmujac ze lechowski53 to to samo co lechowski51.
                    • lechowski53 Re: Zamach udowodniony! 29.03.12, 19:29
                      Gość portalu: nikita napisał(a):

> rea - jestes niepoprawnie przekorna przyjmujac ze lechowski53 to to samo co lec
                      > howski51.

Mówisz o moim bracie Kainie - lechowskim51 ? Wyrzekam się go ! Poderwał mi żonę ! A Pismo mówi : "Jeśli bracia będą mieszkać wspólnie i jeden z nich umrze, a nie będzie miał syna, nie wyjdzie żona zmarłego za mąż za kogoś obcego, spoza rodziny, lecz szwagier jej zbliży się do niej, weźmie ją sobie za żonę, dopełniając obowiązku lewiratu. "

Ale chyba lewiratu nie dopełnił. Chociaż nie wiem. Zapytam się proboszcza.
                      • Gość: rea Re: Zamach udowodniony! IP: *.toya.net.pl 29.03.12, 20:05
                        Dzięki Lechowskiemu53 zaczynam lubić Lechowskich. A z tym chomikiem w Tutce, to najbardziej prawdopodobna przyczyna katastrofy. Te gadziny potrafią przeżreć wszystko. Przed laty miałam takiego, zwiał mi z akwarium i przeżarł nowiutką, wystaną w kolejce pościel z kory razem z kołdrą. Z wściekłości ubiłabym gadzinę, ale przezornie zwiał gdzieś na zawsze. Może to jego pra pra... wnuki wdarły się na pokład Tutki?
                        • lechowski53 Re: Zamach udowodniony! 29.03.12, 20:21
                          Bo generalnie lechowskie to porządne chłopy. Tylko jeden się trafił jakiś taki... niedorobiony.
                    • Gość: rea Re: Zamach udowodniony! IP: *.toya.net.pl 29.03.12, 19:32
                      Okazuje się, że jestem mało spostrzegawcza, dziękuję Nikita za zwrócenie uwagi. A już miałam nadzieję, że lechowski51 się przeobraził i zająl się hodowlą chomików.
                      • Gość: nikita Re: rea w na drodze do swietosci IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.03.12, 19:38
                        rea - jestes roztkliwiajaca. Ty nawroconym grzesznikom gotowa( y ?) jestes zaoferowac wlasne lono ( bez skojarzen prosze)..
    • Gość: prl Re: Zamach udowodniony! IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.12, 19:11
      Łoooooooooooooooo!!!... Odezwał się dyżurny kwiat gó...any POlski, POdlewany sowieckimi szczynami… Zatem witam was!...

Niech będzie POchwalony Putin POlonofil i Tusk Prawdomówny!... POwiedzcie mi Bracia w Prawdzie Michnikowej:

1) czy sekcja zwłok Wassermana wykluczyła użycie bomby termobarycznej… konieczny RTG płuc… dlaczego nie zrobiono???...

2) dlaczego nie wolno było w POlsce otwierać trumien?...

3) dlaczego Kopacz kłamała jakoby Polacy uczestniczyli w Moskiewskich sekcjach zwłok?... Czy grała na zwłokę, aż się zwłoki rozłożą?... Czy posada Marszałka Sejmu jest nagrodą za taką protuskową POstawę?...

4) dlaczego zginął szef pierwszej grupy archeo, która miała jechać do Smoleńska?...

5) dlaczego Tusk kłamał, że współpraca z Rosjanami układa się doskonale?...

6) dlaczego Smoleńsk to pierwszy w historii nowożytnego lotnictwa przypadek, gdy WRAK NIE JEST dowodem w sprawie?...

7) dlaczego Miller dwa razy jeździł do Moskwy po kopię TEJ SAMEJ czarnej skrzynki?...

8) czy w dalszym ciągu wierzycie, że pancerna brzoza urwała skrzydło Tupolewa?... dlaczego inny Tupolew, który kilka tygodni wcześniej w podobnych warunkach rozbił się pod Moskwą skosił pół hektara lasu a jego kadłub tylko się przełamał?... A amerykański myśliwiec w Alpach skosił skręcaną metalową linę kolejki w Alpach i nic mu się nie stało?...

9) dlaczego Tupolew nadal opadał pomimo, że na przepisowych 100 metrach rozpoczęto procedurę odejścia?... Dlaczego kacapy "zapomnieli" o słowach Protasiuka "Odchodzimy"?...

10) dlaczego reżimowe media konsekwentnie przemilczają ostatnie informacje dowodzące, iż Tupolew nie skosił brzozy?...

11) dlaczego reżimowe media konsekwentnie przemilczają tzw. "taśmy Klicha" na których zamiata się pod dywan winę Rosjan?...

12) w którym momencie wojskowy lot PLF 101 M stał się lotem cywilnym, a potem na powrót wojskowym, skoro proceduje się wg cywilnego załącznika 13, a śledztwo prowadzi prokuratura wojskowa?...

13) dlaczego organizacją pobytu na miejscu miał się zająć agent PRL Turowski - były szpieg w Watykanie, obecny notabene również 13 maja 1981 na placu św.Piotra?...

14) Dlaczego kacapy pocięli wrak i dlaczego nie chcą go oddać właścicielowi?... Dlaczego kacapy nie chcą nam oddać czarnych skrzynek?... Przypominam, że zarówno po katastrofie białoruskiego Su na AirShow w Radomiu jak i w katastrofie izraelskiego myśliwca w Rumunii zarówno wrak jak i czarne skrzynki wróciły do właścicieli….

15) dlaczego wygodniej jest Wam wierzyć w stek bzdur PO, Tuska i TVNu niż użyć mózgów i dostępnych materiałów pozareżimowych?...

Na razie tyle Szanowni Bracia w prawdzie Michnikowej… odpowiedzcie na te pytania… a wtedy porozmawiamy…

Pozdrawiam myślących!
      • Gość: nikita Re: Zamach udowodniony! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.03.12, 19:34
        prl - podoba mi sie twoje nokautowanie polskiej rzeczywistosci ale prosze, nie zapedzaj sie z tym smolenskiem. Mysle ze wiarygodniejsze sa opracowania MAKU niz Micierewicza i jego spolki.

Samolot nie powinien leciec do Smolenska a jesli juz polecial nie powinien tam ladowac a juz bylo szalenstwem ladowanie bez urzadzen i we mgle na polanie w lesie gdzie laduja wojskowe samoloty. Bezposrednio winny jest pierwszy pilot ( szkoda mi chlopa , bardzo mi szkoda bo to ofiara kaczych naciskow by ladowac za wszelka cene) Za smierc tych pilotow ten maly sku//wiel powinien smazyc sie w piekle do sadnego dnia, a durni polacy zafundowali mu w nagrode wawelskie krypty.

prl - nie daj sobie odebrac rozumu i wykluczyc z bandy myslacych.

PS. Ruskie byliby glupie zeby taka okazje przepuscic. Cwane te kacapy, oj cwane. Musza miec pejsatych za doradcow.

• Gość: prl do <nikity> IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.12, 21:03
          Witaj <Nikita>!... mnie też się podoba, że Tobie się podoba!... Nie wiem, czy pamiętasz?... Swego czasu na tym forum zawarliśmy rozejm… i ja to szanuję… Nigdy jak do tej pory Cię nie atakowałem, choć powody by się znalazły… Muszę zresztą przyznać, że obustronnie...

Jeśli dla Ciebie MAK jest wiarygodny, czy też wiarygodniejszy niż Macierewicz wraz z swoim zespołem to wybacz… stoimy na dwóch przeciwnych biegunach…

Twoja wypowiedź: „Za smierc tych pilotow ten maly sku//wiel powinien smazyc sie w piekle do sadnego dnia, a durni polacy zafundowali mu w nagrode wawelskie krypty.”… mnie obraża i bardzo Cię proszę nigdy więcej nie wyjeżdżaj do mnie z takimi tekstami, gdyż resztki szacunku jaki do Ciebie mam zostaną utracone, a rozejm zerwany…

Nigdy nie pozwolę na to, aby ktoś w ten sposób do mnie mówił o najlepszym jak dotychczas prezydencie Polski!!!...

Myślę, że właściwie mnie zrozumiałeś.

Pozdrawiam!
          • Gość: żyłka w ... Re: do <nikity> IP: *.devs.futuro.pl 29.03.12, 21:36
            masz rację prl, najlepszy ze słynnym spieprzaj dziadu i nie zażywaj żadnego ziela a i broń Cię materio: żadnej małpki a tym bardziej czerwonej
      • Gość: rezun Re: Zamach udowodniony! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.03.12, 19:57
        ja mam tylko jedno pytanie do prl:

- czy brałeś dziś tabletki na głowę?

• Gość: prl Re: Zamach udowodniony! IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.12, 21:45

Na zaproszenie Jana Pospieszalskiego w programie "Bliżej" wystąpił prof. Wiesław Binienda i poseł Antoni Macierewicz… Do wzięcia udziału w programie ze strony specjalistów z Komisji Millera chętnych nie było…

Wcześniej jednak Jan Pospieszalski wykonał zabieg niezwykle prosty, ale za to bardzo wiele mówiący… Zadzwonił z zaproszeniem do programu do naukowców, w tym także do tych, którzy byli członkami komisji Jerzego Millera lub dla niej pracowali. Każdemu zadał to samo pytanie: "Czy Pan jako ekspert lotniczy chciałby podjąć polemikę z ustaleniami prof. Biniendy na żywo w programie telewizyjnym?"…. Oto co usłyszał… i co przedstawił… w formie nagrania… widzom swojego programu…

Jan Pospieszalski: Czy Pan jako ekspert lotniczy chciałby podjąć polemikę z ustaleniami prof. Biniendy na żywo,w programie telewizyjnym?...
      Tomasz Makowski - PKBWL: „Nie, dziękuję”… mjr Artur Kułaszka - ITWL - Komisja Millera: „Nie, ja dziękuję za tego typu wystąpienia, nie chciałbym uczestniczyć w takich spektaklach politycznych”...
      ppłk Janusz Niczyj - Komisja Millera: „Nie skorzystam z zaproszenia, dziękuję za zaproszenie, ale nie skorzystam”… Jacek Jaworki - PKBWL: „Nie, dziękuję, nie zechciałbym”... Piotr Lipiec – PKBWL - Komisja Millera: „Nie będę mógł wziąć udziału w spotkaniu, nie dysponuję wolnym czasem”… Andrzej Pussak - PKBWL: „To mnie w ogóle nie interesuje”… dr Zbigniew Klepacki - Politechnika Rzeszowska: „Nie mam czasu na duperele, mogę panu powiedzieć”… dr Stanisław Żurkowski – PKBWL - Komisja Millera: „Dziękuję, ale nie”…
      Jan Pospieszalski: „To rozumiem, że podtrzymuje pan w całej rozciągłości ustalenia, pod którymi pan się podpisał w raporcie Millera, tak? …
      ppłk Waldemar Targalski – OKBWL - Komisja Millera: „Tak, dokładnie”…
      Jan Pospieszalski: „Również z tym, że 30- centymetrowa brzoza mogła urwać 1/3 skrzydła tupolewa?” …
      ppłk Waldemar Targalski – OKBWL - Komisja Millera: „Tak, również”...
      Jan Pospieszalski: „Chciałbym zapytać, czy mógłbym rozmawiać z panem Dariuszem Dawidziakiem, panem inżynierem Dariuszem Dawidziakiem?”…
      Głos żeński w Komisji Badania Wypadków Lotniczych Lotnictwa Państwowego: „Dzisiaj nie, musiałby pan jutro rano zadzwonić”…
      Jan Pospieszalski: „ A może uda mi się porozmawiać z panem inżynierem Leszkiem Filipczykiem?”…
      Głos żeński: „Nie, na urlopie jest”...
      Jan Pospieszalski: „Dobre, rozumiem. To chciałbym rozmawiać z panem Dariuszem Majewskim, inżynierem”…
      Głos żeński: „On też jest na zwolnieniu lekarskim”...
      Jan Pospieszalski: „Aha. To może pan ppłk Cezary Musiał mógłby podejść do telefonu?”… Głos żeński: „Zaraz, pójdę zobaczyć, czy jest”...
      Jan Pospieszalski: „ Dobrze, bardzo proszę”…
      Głos żeński po przerwie: „Niestety, pan pułkownik Musiał jest już poza zasięgiem”…
      Jan Pospieszalski: „ No szkoda. A może pan płk Mirosław Wierzbicki jest jeszcze osiągalny?”…
      Głos żeński: „No niestety nie”...
      Jan Pospieszalski: „Rozumiem. No to nie mam szczęścia”...
      Już ze studia Pospieszalski dodał, że próbował dodzwonić się do wielu innych ekspertów lotniczych, i reakcje były bardzo podobne…

Nagle towarzysze naukowcy z POlszy nie mają czasu sPOtkać się z światowej sławy naukowcem z USA prof. Biniendą… czyżby strach był spowodowany małą wiedzą i inteligencją, która by ukazała ich POziom wiedzy… czy wyszedł ukaz zabraniający na takowe spotkanie… a może jedno i drugie… Nagle prof. Binienda stał się POstrachem ubeckich pseudonaukowców…

„Prof. Binienda opisał trajektorię lotu wg MAK i zwrócił uwagę, że jest ona sprzeczna z zasadami fizyki, gdyż zakłada niemożliwe do osiągniecia przez stutonowy samolot przyspieszenie do góry. Jego zdaniem znacznie lepiej oddaje rzeczywisty przebieg lotu trajektoria wyliczona przez dr Nowaczyka na podstawie wskazań TAWS. Przebiega ona nad brzozą, która miała rzekomo złamać skrzydło.

Prof. Binienda przedstawił następnie model zderzenia skrzydła z brzozą, który wskazuje, że w każdym przypadku skrzydło tupolewa bez poważniejszych uszkodzeń łamie brzozę. Wyliczenia te potwierdził główny specjalista ds. konstrukcji samolotów firmy Boeing, dr Wacław Brzezinski.

Z prof. Biniendą podczas jego pobytu w Polsce próbowała kontaktować się telefonicznie Prokuratura Wojskowa. Stwierdził, że jest gotowy do spotkania w odpowiednich warunkach. Prokuratura wysłała również Żandarmerię Wojskową z wezwaniem do domu rodziny prof. Biniendy, w którym zatrzymał się podczas pobytu w kraju.”

Dziś inny naukowiec dr Nowaczyk obnażył dokładnie kłamstwa MAK i komisji Millera i stwierdził jednoznacznie, że „… według tzw. dziennika awarii, którym dysponuje firma Universal Avionic, producent systemu TAWS, w momencie wyłączenia się systemu TAWS oraz komputera pokładowego nastąpiło trzynaście awarii, co zostało zarejestrowane. Według dra Grzegorza Szuladzińskiego wtedy właśnie miał miejsce wybuch na skrzydle. Na podstawie dziennika awarii dr Nowaczyk odczytał wszystkie dane, w tym także ostatni alarm (38) , który został zamazany w raporcie komisji Milera.

Dr Nowaczyk przedstawił wyniki badań 2 urządzeń produkcji amerykańskiej, które znajdowały się na pokładzie: TAWS, czyli systemu zapewniającego bezpieczne lądowanie oraz FMS, czyli komputera pokładowego.
      Ostatni zapis TAWS, z numerem 38, odbył się na wysokości 36 m nad poziomem pasa startowego. System uznał wówczas, że samolot lądował, czyli miał kontakt z ziemią. TAWS 38 został ukryty w raportach MAK i Millera.

TAWS zapisuje również awarie. Okazuje się, że w czasie TAWS 38 system wskazał na uszkodzenie skrzydła - zerwanie połączenia z czujnikiem położenia klap skrzydła. Fakt ten potwierdza tezę dr Szuladzińskiego, iż w punkcie tym nastąpiła eksplozja na lewym skrzydle tupolewa.

Jednocześnie TAWS utracił połącznie z podwoziem samolotu, straciły łączność miedzy sobą komputery pierwszego i drugiego pilota, a także nastąpiło 12 innych awarii, które zapisał system. Oznacza to, że samolot został poważnie uszkodzony, a nie żebył sprawny, jak głosi wersja oficjalna. Dr Nowaczyk ujawnił, że dane zapisane w dzienniku awarii znacząco odbiegają od tych, które znalazły się w raporcie MAK oraz komisji Millera chodzi m.in. o odległość rządowego tupolewa od ziemi oraz o prędkość samolotu.
      W najbliższym czasie do prokuratury trafi pismo, by Wojskowa Prokuratura Okręgowa w Warszawie, która prowadzi śledztwo ws.smoleńskiej katastrofy, wystąpiła do USA o przekazanie danych dotyczących wszystkich zapisów TAWS z firmy Universal Avionic.”

Dziś już można stwierdzić, że wymienieni w programie POlscy "specjaliści" wykonali zlecenie… pieniądze odebrali, a teraz chcą już być jak najdalej od tematu… Prawda ich nie interesuje…
      Posłużę się pewnym truizmem… Jeśli ktoś twierdzi, że druga strona się myli … mniejsza o przyczynę… to mając tzw. okazję wykazania tych pomyłek i swojej rzeczowości… przyjmuje zaproszenie i w świetle kamer obnaża wadliwe badania…

Tak oto członkowie komisji Millera walczą o życie… Na razie oni... Już niedługo Tusk i Bul...

Pozdrawiam myślących!
      • Gość: rea Re: Zamach udowodniony! IP: *.toya.net.pl 26.05.12, 22:52
        Nie rozumiem, dlaczego szukacie winnych wśród ludzi. Przecież winnym jest Bóg, bo tak chciał. A ponoć wyroki boskie są niezbadane. Panie Boże, dlaczego zabiłeś tych ludzi? Odpowiedz, panie Boże, bo nie możemy tego zrozumieć. Dlaczego nas unicestwiasz w ten czy inny sposób? Sprawia Ci to przyjemność?
        • Gość: Tarzan Re: Zamach udowodniony! IP: *.flash-net.pl 26.05.12, 23:10
          Po pierwsze to nie dziw się, że nie chcieli "debatować", bo to jest spektakl.

Po drugie, to jaki dowód wybuchów ekspert przedstawił ... poza teorią oparta na bardzo specyficznie określonej tezie...?

Wiesz problem katastrofy jest winą zarówno rządzących, jak i PiS. Pierwsi poza wszelka wątpliwością od samego początku znają przyczyny i do tezy dopasowuje się "dowody" ... tak samo ci drudzy ... ;)

To się nadaje do niewiarygodne.pl ... takie tam spekulacje ...
    • Gość: 1%-ten niewierzący Re: Zamach udowodniony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 01:24
      Niewierzący nie powinni być zobowiązani do płacenia abonamentu radiowo-telewizyjnego a to dlatego że media te emitują głównie programy katolickie.
      Nie dziwi mnie fakt że nie zgodzili się przyjść neutralni naukowcy do programu pana Pospieszalskiego. Zapewne wiedzą że ten pan pozwala się wypowiedzieć jedynie katolikom.
      A poza tym nie da się prowadzić jakiejkolwiek rozmowy z kimś takim jak pan Macierewicz.
      On z nikim i z niczym się nie zgadza. Wysnuwa własne idiotyczne teorie.
      Najgorsze jest, że taki fanatyk jest posłem w moim kraju !
      • Gość: EchoDna Re: Zamach udowodniony! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.05.12, 08:12
        Rozwiazanie tej zagadki jest proste niech prl wsiadzie z Macierewiczem, calym PIS-em, donkiem itp. do pozostalej tutki i niech walna w 30 cm brzoze z ta sama predkoscia - zobaczymy co sie stanie.
    • Gość: tbg Re: Zamach udowodniony! IP: *.tktelekom.pl 27.05.12, 16:10
      Myslące BARANY!
      • Gość: Bekalosz Re: Zamach udowodniony! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.05.12, 18:56
        Katyń - Smoleńsk , to takie proste! Oficerów zamordowali Niemcy - katastrofę spowodował pijany Generał i pancerna brzoza. Ten kto myśli inaczej to oszołom.
        • Gość: Tarzan Re: Zamach udowodniony! IP: *.flash-net.pl 27.05.12, 20:20
          > Katyń - Smoleńsk , to takie proste! Oficerów zamordowali ruscy - katastrofę sp
          > owodował wybuch dwóch bomb, jedną podłożyli ludzie z PO, drugą - już nad terytorium Rosji >specnaz. Ten kto myśli inaczej to oszołom.

• Gość: pancerna brzoza Re: Zamach udowodniony! IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.12, 00:26
            I co na to Bekającykalosz?
            • Gość: Bekającykalosz Re: Zamach udowodniony! IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.12, 17:40
              Prof. Binienda pokazał fotografię jak niżej i zastanawiał się jak to możliwe, że ta straszna brzoza urwała samolotowi skrzydło, a nie zdołała uszkodzić nawet jego przedniej krawędzi?

Chlastała dopiero od środka skrzydła i owinęła się wokół jak liana i urwała to skrzydełko szarpnięciem?

farm8.staticflickr.com/7100/7251392704_ed00a43aec.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka