Dodaj do ulubionych

komp na komunie

IP: *.laz.fiberway.pl 22.04.12, 22:56
Czy macie jakieś propozycje komputera na komunie tak max do 2 tyś.? Nie będzie przeznaczony do gier. Z kartą grafiki na płycie i dyskiem max 500GB. Jedyne do musi mieć do 22calowy ekran.
Proszę o pomoc przy konfiguracji.
Obserwuj wątek
    • s0pran0 Re: komp na komunie 22.04.12, 23:04
      Najlepiej polecą CI w sklepie. Dobiorą części, spokojnie zmieścisz się w tej cenie. Polecam Komputronik albo Viacom chłopaki znają się na rzeczy.
      • Gość: komunista Re: komp na komunie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.12, 04:36
        ja dostalem na komunie zegarek marki poljot ! tbylem wniebowziety!!!teraz widze ponizej laptopa nie schodzi !!! a moze od razu jakas kawarelke ??
        • Gość: gość Re: komp na komunie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.04.12, 09:59
          Ej tam, kawalerkę? Kup mu samolot nie dziaduj z kompem.
          500 mega to teraz bida, teraz grafika ma 1 giga a monitor 22" do gier to też bida.

...a za rok będzie sobie można to w buty wsadzić, bo sprzęt wyżyłowany i z byle czego skonfigurowany, na mobo kondziory popuchną, a grafika się spoci.
          • s0pran0 Re: komp na komunie 23.04.12, 23:28
            Czytaj ze zrozumieniem, nie pij jak piszesz. 500GB to pojemność dysku nie pamięci grafiki. Jasno pisze w pierwszym poscie że komp nie do gier więc nie próbuj cwaniaczyć. Kolego gardan nie próbuj nigdy zasięgać opinii na tym forum w żadnej dziedzinie bo tylko karmisz trollów. To forum dzieciaków oderwanych granatem od pługa. Tak to jest jak Internet trafia pod strzechy.
            • Gość: gość Re: komp na komunie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.04.12, 12:28
              Zanim odpiszesz sam czytaj ze zrozumieniem palancie. Ekspertów twojego pokroju jest na pęczki i nie pisz o strzechach, bo twoja matka pewnie za stodołę latała jak ja komputerami zacząłem się zajmować. Nick też masz niczego sobie... Napinacz mi się znalazł, powiatowy gangster :))))
      • Gość: gardan Re: komp na komunie IP: *.laz.fiberway.pl 28.04.12, 17:27
        Dzięki wielkie. Właśnie zamówiłem w Viacomie. Bez problemu zmieściłem się w cenie. Dorzucę jeszcze jakąś widnę 7 i myślę, że chłopak będzie zadowolony.
        • Gość: :) Re: komp na komunie IP: *.smsiarkowiec.pl 28.04.12, 20:32
          jakby nie chciał, to nie martw się, ja wezmę chętnie :))
        • Gość: pawel Re: komp na komunie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.04.12, 22:59
          tak z ciekawości - jak nie do gier to do czego ?
          • Gość: gardan Re: komp na komunie IP: *.laz.fiberway.pl 10.05.12, 22:28
            Widzę kolego, że komp według Ciebie nie ma innego zastosowania niż do gier. Jest jeszcze internet, można coś napisać w jakimś edytorze, przygotować wystąpienie, pracę, napisać jakiś program itd itp. Stać mnie na komputer nawet za 20tyś tylko pytanie po co?? Żeby chłopak grał w Starcrafta albo quake na maksymalnej rozdzielczości a nie wiedział jak się pracuje w wordzie??
    • Gość: ff Re: komp na komunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 11:32
      Hej,. Ja kupilem kompa Samsunga w T-Mobile z netem - sobie zostawilem neta a miesięcznie płace 89 zł . Polecam dla osób ktore niechcą kasy wydac jednorazowo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka