Dodaj do ulubionych

Kasjer sklep Majster

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.12, 09:38
Pani Kasjer zakatarzona smarkająca co chwilę w chusteczkę dotykająca kart klientów i wydająca resztę coś chyba nie tak.
Właśnie ta kasjerka nie policzyła klientowi jednej rzeczy. Ten okazał się uczciwy co się rzadko spotyka i po kilku minutach wrócił do kasy z wiadomością , nie nabiła Pani tego na paragon jest to niezapłacone!!!! Pani zamiast podziękować za uczciwość nagrodziła Pana słowami skąd Pan to wziął.
Ps. Czas oczekiwania w kasie bije wszelkie rekordy!!!
Pozdrawiam powolne i niekulturalne kasjerki z Majstra
Obserwuj wątek
    • Gość: k00tasinski Re: Kasjer sklep Majster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 17:51
      bo zamiast isc do normalnego sklepu zakupic towar to sie co nie ktorym marketow zachcialo
    • Gość: no właśnie Re: Kasjer sklep Majster IP: *.smsiarkowiec.pl 28.04.12, 17:55
      fakt, że w powolnym obsługiwaniu biją tam wszelkie rekordy, a tego pana oduczyły uczciwości na pewno
      • Gość: kupujacy Re: Kasjer sklep Majster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 19:53
        najgorsza obsługa sklepu doprosić sie tam o coś to graniczy z cudem wielka łaska ....nie polecam tego sklepu
        • Gość: klocek Re: Kasjer sklep Majster IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.12, 08:11
          sklep nieporozumienie !!!!!ceny na polkach nie adekwatne do towaru !!!!kasjerki porazka! !!!na moich oczach widzialem jak drukowala fakture 10 min !!a jesli chodzi o obsluge ktora udaje ze nas nie widzi, albo swiadomie jak juz ci cos powiedza to i tak tak tego nie znajdziesz ,ewentualnie stary numer-no wie pan ja nie z tego dzialu !i czas oczekiwania w kolejce to powiem wam ze omijam ten sklep z daleka i koncze juz bo mnie juz krew zalewa na sama mysl o tym czyms!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: bry Re: Kasjer sklep Majster IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.04.12, 09:41
      zgadza sie. straszna porazka.
      • Gość: ktoś Re: Kasjer sklep Majster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 15:21
        to po co tam idziesz jesli ci sie niepodoba , masz tyle sklepów do wyboru
        • s0pran0 Re: Kasjer sklep Majster 13.05.12, 17:15
          Musi być ten pierwszy raz. Drugi raz nikt już nie popełni tego błędu.
          • Gość: tbg Re: Kasjer sklep Majster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 09:03
            Sklep jedna wielka Porażka! jest tam tylko jedna Pani, która pomoże odszukać towar ( na elektrycznym - Pozdrawiam) reszta załogi głównie młodzi, to tylko patrzy jak spieprzyc przed klientem zeby nie zawracał dupy!
            Te dwie kasy, które tam mają z przestarzałym systemem to juz czysta kpina.
            Kierownictwo sklepu ma takie samo podejscie do klienta, jak sprzeawcy, więc szkoda dalej sobie strzepić języka.
            Lepiej pojechac do Myszki, Polarisu, lub sklepów ogrodniczych, oświetleniowychw tbg też nie brakuje. Ceny takie same lub nawet niższe i mozna negocjować cenę w każdym sklepie.
            MAJSTER to badziewie! olać ten sklep.
            • Gość: karina Re: Kasjer sklep Majster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 15:34
              Myszka ma ceny z kosmosu , ale obsługa jest miła.
              Natomiast w Majstrze kupiłam drzwi, dowieziono je, nie było elementów do montażu, jak poszłam po brakujące części Pan z obsługi zbywał mnie z 20 minut, żebym czekała na jego kolegę, bo on się nie zajmuje tym działem. Niedokładność i opieszałość w obsłudze - nie polecam.
              • Gość: gornik z machowa Re: Kasjer sklep Majster IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.12, 19:13
                o jery to wszystko to prawda !!!!!!!!nie chodze tam bo jak widze tych ludzi z obslugi czekanie przy kasie gdzie niby nie ma kolejki duzej ale swoje trzeba odstac i wiele wiele innych o czym juz pisaliscie na forum to wole nie kupic nic lub tez jechac do myszki fiszki szczura itp sklepow byle tylko nie tam !!!!!!!sklep nieporozumienie
                • tomaszek255 Re: Kasjer sklep Majster 27.06.13, 03:02
                  Z punktu widzenia byłego pracownika widać to tak: tomasz255.blog.onet.pl/2009/02/20/m-jak-market/
                  Pozdrawiam
    • e-ftalo Re: Kasjer sklep Majster 15.05.12, 20:00
      o który majster chodzi?Ten w Tarnobrzegu?
      Z dotykaniem karty to jedno jest pewne że pieniądze nie śmierdzą. A z nagrodzeniem,to widać pomyślała że klient jest czarodziejem i wyjął to z kapelusza
      • Gość: piertek Re: Kasjer sklep Majster IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.06.13, 08:46
        majster??choćbym bez botów chodził to tam nie pójdę!!!!najlepsze jest to ze kierownicy wiedza o tym całym burdelu jaki tam panuje czyli totalny chaos nic nic nie wie kolejki przy kasach nawet jak nie ma ludzi personel nie kumaty , a dlaczego to już wam powiem bo boja sie o własną dupę i nie pucują się właścicielowi a ten myśli ze jest wszystko cacy !!!
        • lechowski51 Re: Kasjer sklep Majster 27.06.13, 09:08
          Kiedyś, taka pisanina jak wyżej,nazywana była donosami i każdy normalny Polak tym pogardzał.Dzisiaj, w nowomowie współczesnych czasów nazywa się to rozmową na forum zatroskanych klientów.Szkoda gadać!
          • Gość: c Re: Kasjer sklep Majster IP: *.183.214.96.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.06.13, 09:23
            a co być chciał jeśli załoga z orzeczeniami...
    • Gość: gość Re: Kasjer sklep Majster IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.06.13, 12:37
      To i pewnie ta z Mokrzyszowa, co nie umie jeździć autem.
      • Gość: dryblas Re: Kasjer sklep Majster IP: *.smsiarkowiec.pl 27.06.13, 14:52
        A która to jest?
        • Gość: ja Re: Kasjer sklep Majster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 14:59
          Zeby szlak trafił ten cały burdel!
          Rozbudowali sklep dodali towaru a kasy dalej dwie, krew człowieka może zalać!
          Jak coś takiego moze funkcjonować!
          Jakies prehistoryczne programy rozliczeniowe, nie daj satanie jak ktoś przyjdzie coś zwrócić..
          Zbojkotować to badziewie! dopóki nie otworza na stałe minimalnie 3 kas.
    • Gość: mar Re: Kasjer sklep Majster IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.06.13, 15:02
      jak była chora to nie powinna byc w pracy i miec zastepstwo, a jak go nie ma to kierownika obowiazek by to ogarnąć
      • Gość: Xars Re: Kasjer sklep Majster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 10:03
        Jeżeli chodzi o dobry sklep internetowy to ja osobiście wybieram: lepsze-zgrzewanie.pl to naprawdę dobry sklep dla majsterkowiczów.
        • Gość: kutasinski Re: Kasjer sklep Majster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 12:58
          idz sie jebnij
    • Gość: majster Re: Kasjer sklep Majster IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.03.14, 19:13
      widziałem juz są szyldy Mrówki na bazie PKS, zobaczymy co tam będzie, bo to chyba najwieksza powierzchnia w Tarnobrzegu.
      • Gość: stała klientka Re: Kasjer sklep Majster IP: *.free.aero2.net.pl 05.03.14, 17:08
        a ja ten sklep lubię i bardzo czesto tam kupuję,nawet 3 razy w miesiacu:)
        uwielbiam zwłascza wyposazenie wnetrz na pieterku.
        bogaty ciekawy i taanii asortyment,przeroznorodne dzialy...dosc niskie ceny,wszystko super zorganizowane,poukladane,niczym sie nigdy nei zraziłam .
        I nic mnie nie zraża to ze sa tylko 2 kasy,ze sie zstoi 5 minut i ze kasjerka ma katar i nikt omnie nie caluje po rekach za zakup!:P
        podoba mi siei cos biorę z polki i kupuję,nie potrzbuje wcale rad sprzedawcy (choc przyznaje w kwestii "budowlanej "najelpiej wolac starszego niskiego pana z wąsem,lub taka niezbyt piękną panią kolo 40 stki,bo te mlode to faktycznie tylko sie po dupie drapią)

Najgorzej chyba w niedzielę tam kupowac, bo sa całorodzinne rozentuzjazmowane wycieczki ludzi ze wsi.Ochroniarza widzialam pierwszy raz w zyciu tam tydzin temu.(stary emeryt?) Jest mega wiesniakiem,krzykaczem,prostakiem,cwaniakuje i robi szol na caly sklep.(przez komorkę krzyczal do kogoś zeby se cos kupil to on mu zalatwi taniej,),a potem byla dyskusja komu sie krowa ocielila.

Ps.Pani KASJERKA sie mowi a nie kasjer:P
    • Gość: kasjer Re: Kasjer sklep Majster IP: *.wdm.pl 06.03.14, 13:06
      Może jeszcze loda Panu zrobić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka