lola187 28.06.12, 15:16 Który lokal polecacie na wesele? Z góry dziękuję za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tatuś Re: Amigo czy Złoty Dukat? IP: *.devs.futuro.pl 28.06.12, 15:53 robiłem pół roku temu z Złotym Dukacie...było super...polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złoty Dukat Tarnob Re: Amigo czy Złoty Dukat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 13:44 Byłam na weselu w Złotym Dukacie 7 lipca MASAKRA lokal ma klim e tylko z pozoru czyli na wejscie w trakcie wewsla nie zdaje egzaminu umieszczona nad orkiestra i nad barem a goscie weselni chłodzeni byli wiatrakiem elektrycznym wstyd .Przy takich upałach nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek Re: Amigo czy Złoty Dukat? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.06.12, 19:03 Amigo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: Amigo czy Złoty Dukat? IP: *.smsiarkowiec.pl 28.06.12, 21:36 Oczywiście że Amigo! Podają tam o wiele lepsze posiłki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzanek Re: Amigo czy Złoty Dukat? 29.06.12, 11:02 Jeśli wesele tak do 120 osób to Złoty Dukat będzie bardzo dobrym wyborem. Byłem tam na 3-4 weselach i organizowałem swoje wesele i poprawiny. A w za tydzień będę tam na kolejnym weselu :D Na temat Amigo opinie nie mam opinii. Pozdrawiam, dzanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bibi Re: Amigo czy Złoty Dukat? IP: *.flash-net.pl 29.06.12, 22:04 karczma jorgula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to jest tyle blekitna laguna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.12, 00:07 hmm syrenka czy maluch ?wieprzowina czy wolowina?smietana czy jogurt?czarne czy biale?byc albo nie byc oto jest pytanie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: blekitna laguna IP: *.sandomierz.pilicka.pl 01.09.12, 12:52 hej ,byłem ostatnio na weselichu w rezydencji sandomierskiej , zajebista knajpa, wesele wypasione, na wysokim poziomie, trochę byłem w szoku, bo u nas w okolicy nie ma takich wypasów ,jakieś stoły szwedzkie ze słodkościami itd, powiem wam ,jestem pod wrażeniem,warto polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smisa Re: blekitna laguna IP: *.tktelekom.pl 01.09.12, 15:26 Złoty Dukat ..zdecydowanie !!! byłam też w Amigo polecam jednak Dukata :) Odpowiedz Link Zgłoś
rider85 Re: Amigo czy Złoty Dukat? 01.09.12, 16:08 ...byle nie Dukat - próbowałem się z gościem dogadać co do swojego wesela i widocznie nie zależy mu na klientach, bo straszny cwaniak z niego, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLUS I MINUS Re: Amigo czy Złoty Dukat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.12, 19:30 Byłam w obu. Zdecydowanie amigo, dużo smaczniejsze jedzenie i wystrój. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
moolech Re: Amigo czy Złoty Dukat? 22.06.15, 21:04 Moze sie ktos wypowiedziec kto byl w ostatnim czasie na weselu w AMIGO, czy prawdą jest ze serwuja stare jedzenie, bo takie ploty chodzą, a wesele tam mam zarezerwowane i się boję :( Odpowiedz Link Zgłoś