07.08.12, 19:14
poszukuję dobrego mechanika silników diesla 1,9 dti
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: auto IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.08.12, 22:46
      aha
      • Gość: ronin Re: auto IP: *.tktelekom.pl 07.08.12, 23:33
        to poszukuj dalej, nie będziemy Ci przeszkadzać

PS
        kilka dni temu był temat o podobnej treści, z okolic kamionki jakiś tam chłop był chwalony, ale akurat o pojemności nikt nie pisał nic, ogólnie od diesla to mógłbym kilku polecić, jak 1,9 od renówki też może też, a jak musi być konkretnie od innej marki ale spec od 1,9 to ciężko
    • Gość: 2.4 Re: auto IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.12, 23:46
      Na Kopernika obok warsztatów szkolnych
      • Gość: ronin Re: auto IP: *.tktelekom.pl 07.08.12, 23:54
        no gdzieś tamte okolice jest kilku, ale może nie są specami od 1,9 a tylko ogólnie się dieslami zajmują ....
        • Gość: gość Re: auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 06:45
          Jasiu Smaroń bez kompa ale jest dobry
    • Gość: audik Re: auto IP: *.play-internet.pl 08.08.12, 08:04
      Tak się nazywa a warsztat ma w pierwszym rzędzie garaży na kamionce od ogródków działkowych ma takiego czerwonego cieniasa jak zobaczysz taki koło garaży to właśnie on -wiem że w tablicy ma numery 15 chyba początkowe -potwierdzam jest dobry w tamtym roku robił mi audicę na dieslu i do dziś jestem zadowolony -jeden minus jest drogi!!!!
      • majdan79 Re: auto 08.08.12, 21:20
        Jezdzi seicento czerwonym i pracowal na kolumnie. Podobno jest dobry a czy drogi to nnie wiem. Zawsze tam pelno aut u niego stoi.
        • Gość: ja Re: auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 22:19
          wiem że w Rozwadowie jest warsztat samochodowy specjalizujący sie tylko w silnikach Disla niestety nie znam bliższych namiarów
    • nom73 Re: auto 08.08.12, 21:58
      dzikow88 napisał:

> poszukuję dobrego mechanika silników diesla 1,9 dti

Mogę Ci podać kontakt, ale w Sandomierzu, naprawia silniki Diesela od małych 1,9tdi po takie w ciężarówkach. :-)
      Ma urządzenia do diagnostyki komputerowej.
      • Gość: bgt Re: auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 22:18
        ten z kamionki jest tak drogi jak conajmniej autoryzowany serwis!!!!a czy naprawde tak dobry ????
        • nom73 Re: auto 08.08.12, 22:28
          Gość portalu: bgt napisał(a):

> ten z kamionki jest tak drogi jak conajmniej autoryzowany serwis!!!!a czy napra
          > wde tak dobry ????

A czy kamionka jest w Sandomierzu? ;-)
          Jeżeli jesteś dobry, ludzie pchają się do Ciebie, żebyś im naprawił silnik to normalne jest, że podnosisz cenę usługi. Czas jest bezcenny a nie będziesz pracował 24h/dobę. ;-)
      • majdan79 Re: auto 09.08.12, 08:50
        > Mogę Ci podać kontakt, ale w Sandomierzu,
        Jesli ci chodzi o miejscowosc kobierniki kolo sandomierza to powiem ci tak; Robilem u nich regulacje pompy wtryskowej bo auto nie mialo kopa. Zainkasowali 100zl i w sumie auto chodzi tak jak przedtem. stalo tydzien i nawet nie dzwonili ze gotowe. Taka regulacje boosterem na pompie wtryskowej to mozna sobie samemu wykonac tylko wystarczy poszukac w sieci informacji do tego. Ogolnie zaklad podobno dobry.
        • Gość: ronin Re: auto IP: *.tktelekom.pl 09.08.12, 09:40
          no faktycznie dobry gość, ale droga do niego trochę wąska i kręta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka