dzikow88 07.08.12, 19:14 poszukuję dobrego mechanika silników diesla 1,9 dti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ronin Re: auto IP: *.tktelekom.pl 07.08.12, 23:33 to poszukuj dalej, nie będziemy Ci przeszkadzać PS kilka dni temu był temat o podobnej treści, z okolic kamionki jakiś tam chłop był chwalony, ale akurat o pojemności nikt nie pisał nic, ogólnie od diesla to mógłbym kilku polecić, jak 1,9 od renówki też może też, a jak musi być konkretnie od innej marki ale spec od 1,9 to ciężko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2.4 Re: auto IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.12, 23:46 Na Kopernika obok warsztatów szkolnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: auto IP: *.tktelekom.pl 07.08.12, 23:54 no gdzieś tamte okolice jest kilku, ale może nie są specami od 1,9 a tylko ogólnie się dieslami zajmują .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 06:45 Jasiu Smaroń bez kompa ale jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audik Re: auto IP: *.play-internet.pl 08.08.12, 08:04 Tak się nazywa a warsztat ma w pierwszym rzędzie garaży na kamionce od ogródków działkowych ma takiego czerwonego cieniasa jak zobaczysz taki koło garaży to właśnie on -wiem że w tablicy ma numery 15 chyba początkowe -potwierdzam jest dobry w tamtym roku robił mi audicę na dieslu i do dziś jestem zadowolony -jeden minus jest drogi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majdan79 Re: auto 08.08.12, 21:20 Jezdzi seicento czerwonym i pracowal na kolumnie. Podobno jest dobry a czy drogi to nnie wiem. Zawsze tam pelno aut u niego stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 22:19 wiem że w Rozwadowie jest warsztat samochodowy specjalizujący sie tylko w silnikach Disla niestety nie znam bliższych namiarów Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: auto 08.08.12, 21:58 dzikow88 napisał: > poszukuję dobrego mechanika silników diesla 1,9 dti Mogę Ci podać kontakt, ale w Sandomierzu, naprawia silniki Diesela od małych 1,9tdi po takie w ciężarówkach. :-) Ma urządzenia do diagnostyki komputerowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgt Re: auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 22:18 ten z kamionki jest tak drogi jak conajmniej autoryzowany serwis!!!!a czy naprawde tak dobry ???? Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: auto 08.08.12, 22:28 Gość portalu: bgt napisał(a): > ten z kamionki jest tak drogi jak conajmniej autoryzowany serwis!!!!a czy napra > wde tak dobry ???? A czy kamionka jest w Sandomierzu? ;-) Jeżeli jesteś dobry, ludzie pchają się do Ciebie, żebyś im naprawił silnik to normalne jest, że podnosisz cenę usługi. Czas jest bezcenny a nie będziesz pracował 24h/dobę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
majdan79 Re: auto 09.08.12, 08:50 > Mogę Ci podać kontakt, ale w Sandomierzu, Jesli ci chodzi o miejscowosc kobierniki kolo sandomierza to powiem ci tak; Robilem u nich regulacje pompy wtryskowej bo auto nie mialo kopa. Zainkasowali 100zl i w sumie auto chodzi tak jak przedtem. stalo tydzien i nawet nie dzwonili ze gotowe. Taka regulacje boosterem na pompie wtryskowej to mozna sobie samemu wykonac tylko wystarczy poszukac w sieci informacji do tego. Ogolnie zaklad podobno dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: auto IP: *.tktelekom.pl 09.08.12, 09:40 no faktycznie dobry gość, ale droga do niego trochę wąska i kręta Odpowiedz Link Zgłoś