Dodaj do ulubionych

W`Stalowej Woli

03.09.12, 09:27
mial spotkanie Korwin-Mikke.Polityk kontrowersyjny a dla mnie ciekawy.Jego Najwyzszy Czas czytam od lat i wszystkim ludziom polskiej prawicy polecam.Jaki te jego przemyslenia;

Jesteście państwo na spotkaniu z przedstawicielem prawicy, czyli człowiekiem, który myśli inaczej niż cała obecna klasa polityczna. Raz na cztery lata macie prawo głosu i możecie wybrać właściciela niewolników. To jest bardzo ważne z punktu widzenia niewolnika, czy jest dobry czy zły pan. Jeden pan np. karze chodzić na cztery godziny religii w szkole, inny zabroni chodzić w ogóle.

Mówimy innym językiem, nie ma być w ogóle pana. My sami mamy decydować czy nasze dzieci chodzą do szkoły gdzie jest religia czy nie ma. My chcemy zlikwidować ustrój niewolniczy a nie być lepszym panem - kontynuował Korwin-Mikke. Jak dodał klasa niewolników, która rządzi obecnie całą Europą, patrzy na nas z nienawiścią, gdyż chcemy im odebrać niektóre przywileje. W ustroju niewolniczym można powiedzieć „Słuchaj niewolniku, musisz się zapinać pasami w samochodzie, bo ja za ciebie zapłaciłem i ja decyduje". W ustroju normalnym to rodzice decydują o losie dziecka.
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MxlA8WVii0Y
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: W`Stalowej Woli 03.09.12, 09:29
      Pelniejsza relacja tutaj;
      www.rst24.pl/kategoria-wydarzenia/wydarzeniatop/1645-korwinmikke-yjemy-w-epoce-kompletnego-upadku-kultury-i-nauki.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka