Gość: tele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.12, 04:19 Wielki Prezesie prosimy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beeeee Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.12, 06:39 a po co zeby facjate msciwego ogladac ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.tktelekom.pl 06.09.12, 08:35 Możecie sobie prosić jak Pan każe sługa musi ...Wy wszyscy z TSM jesteście jak barany Baca pędzi kierdel na wypas a wy idziecie pokornie jak baranki. Baca miał kaprys i pozbawił pół Tarnobrzega Miejskiej Telewizji ..hahahahahaaaa bo nie podoba się mu Prezydent i strach pomyślić co będzie jak Bacy zbrzydnie Dyrekcja Zakładów Energetycznych hahahaaa pół Tarnobrzegu znowu będzie błądzić po omacku ...a co pan może a sługa musi... Qrna ludzie gdzie wy żyjecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.12, 09:01 ...100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samozwaniec zjedzą nas szczury i rozdziobią kruki i wrony. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.09.12, 07:43 obraził się na ASE dobrze ,że jest Santa Eco,a co będzie jak obrazi się na s. eco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuuu Re: zjedzą nas szczury i rozdziobią kruki i wron IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.09.12, 08:35 samozwaniec co ty za pierdy piszesz ???? chcesz zatrudnij sobie spolke ASA i plac ... Nie wiem czy jakbys mial wlasny dom i do wyboru dwie podobne firmy (bo ASA raczej niczym pozytywnym az tak sie nie wyroznia) to czy placilbys wiecej (tylko po co). A po drugie idac Twoim chorym tokiem rozumowania to wlasnie ASA powinna swiadczyc uslugi TSM-owi bo przeciez Janek D. korzystal wlasnie z uslug tej a nie innej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: zjedzą nas szczury i rozdziobią kruki i wron IP: *.tktelekom.pl 07.09.12, 08:54 do buuuuu ... to ,że Janek D korzystał wcale nie znaczy ,że ma korzystać z usług tej firmy Tomek L... i tu jest zasadnicza różnica !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuuu Re: zjedzą nas szczury i rozdziobią kruki i wron IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.09.12, 09:06 to po co to cale szczekanie o ASA - tego wlasnie zrozumiec nie moge. Jest zle bo TSM wybral korzystniejsza oferte ???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władzia Re: zjedzą nas szczury i rozdziobią kruki i wron IP: 94.142.139.* 07.09.12, 13:13 Panie lis a wcale, że nie bo tylko Nasz Umiłowany Prezes, niezłomny i charyzmatyczny, prawie-Prezydent Tomasz wie co dla nas spółdzielców jest najlepsze i skoro uznał, że MTvT nie może być nadawana w naszej kablówce to widocznie miał ku temu wystarczające powody. Być może programy nadawane w MTvT nie były przeznaczone dla nas i mogły trwale uszkodzić naszą psychikę i co by wtedy było ? A tak Nasz Umiłowany Prezes, niezłomny i charyzmatyczny, prawie-Prezydent Tomasz uchronił nas przed niechybną próbą manipulowania przez wiadome siły polityczne, za co Mu z całego serca dziękujemy. Jednocześnie apelujemy o powołanie do życia Naszej własnej Spóldzielczej TV, która to będzie pokazywała tylko to co życzy sobie Nasz Umiłowany Prezes, niezłomny i charyzmatyczny, prawie-Prezydent Tomasz a my napewno będziemy z tego zadowoleni i widome siły polityczne nie będą w podstępny sposób próbowały nami sterować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psl Re: zjedzą nas szczury i rozdziobią kruki i wron IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.09.12, 08:00 Nie ma miejskiej telewizji, ale za to w ofercie jest program rolniczy aferzysty Sarafina RTV hehe. To chyba ukłon Lenarda w stronę Tadzia Ślizgacza Gospodarczyka przywódcy ruchu ludowego na ziemi tarnobrzeskiej buahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: zjedzą nas szczury i rozdziobią kruki i wron IP: *.smsiarkowiec.pl 10.09.12, 07:27 wczoraj można było oglądac STO-KLATKĘ z jakiegoś meczu ot cała mtvt ciekawe czy pani prezes z cudowną dyrekcja wiedzą co emitowali w tv za czym mieszkańcy TSM mają więc tęsknić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oglądacz mtvt = dno IP: *.smsiarkowiec.pl 10.09.12, 07:30 no fakt jest jeszcze ta "stopklatka" a jest poniedziałek hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A_pacze Patrząc z boku IP: *.sunnyvision.com 10.09.12, 13:01 @tele zapomnij o powrocie. MTvT podobnie jak poprzednio ASA stały się narzędziami walki polityczne "Phlebodii" z Prezydentem. Dopóki grodem rządził Dziubiński te firmy były "cacy" bo byli tam "swoi"ludzie i wszystko było OK a nawet lepiej niż OK rączka rączkę myła itd. (przypomnę beziteresowną pomoc TSM ASIE w trakcie wyborczej zimy)Po wyborach "swoi" zaczęli "opuszczać" spółki i te stały się w oczach przegranych "be"- więc TSM, o przepraszam pan prezes jako członek "Phlebodii"mając realne możliwości dowalenia Mastalerzowi ( ograniczenie kasy spółkom = w oczach tejże problem Mastalerza ) uczynił co uczynił mając tak w jednym jak i drugim przypadku ludzi głęboko w doopie a to wszytko oczywiście dla dobra spółdzielców (czysta hipikryzja). W niedługim czasie po wcześniejszej "zmasowanej" akcji dyskredytującej MTvT na forach zostaniemy poinformowani o powstaniu oficjalnie własnej, lepszej oczywiście niezależnej TV TSM, a w rzeczywistości tuby do zmagań politycznych w przyszłości. Ot taka "wielka" polityka małych tarnobrzeskich polytykierów. I na koniec pytanie raczej z tych retorycznych - Gdzie znajdę "swoich" którzy musieli "odejść" z wspomnianych firm ? :-) PS. @buuuuu - tańsza ofreta nie bądź smieszny/a :-) bo albo goowno wiesz albo idiotę/kę udajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hauhau Re: Patrząc z boku IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.09.12, 17:05 A_pacze to ty pierdzielisz jakies dyrdymaly mastalerzowskie - kto sie powolywal na dobro miszkancow wzgledem braku sygnalu MTVT - masz kolego juz jakas manie przesladowcza. A TSM wczesniej wspolpracowal i z ASA i Santa-eko. Skoro ASA jest tansza to dlaczego wiekszosc mieszkancow posiadajacych swoje domy podpisuje umowy z Santa-Eko a nie z ASA ???!!! Ja tam wiem ze Santa-Eko ma lepsza oferte pod wzgledem finansowym. Rusz cztery litery i sprawdz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miał miał Re: Patrząc z boku IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.09.12, 07:30 Jakoś wczesniej Wielki Prezes nie dostrzegał" lepszosci" oferty Santa Eco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Patrząc z boku IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.09.12, 18:12 miał miał czytaj ze zrozumieniem w poscie wyzej jak byk: "A TSM wczesniej wspolpracowal i z ASA i Santa-eko." Nie potrafisz wyciągnąć wniosków z prostego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Patrząc z boku IP: *.static.privatedns.com 11.09.12, 19:57 Czyli jeżeli dobrze rozumuję (wyciągam wnioski) to TSM wcześniej współpracowało z Santa-eko a potem z ASA i teraz znów z Santa-eko. To co było powodem zmiany Santa-eko na ASA bo później to chyba kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Patrząc z boku IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.09.12, 20:19 Sylwia to byla wspolpraca rownoczesna. No i pewnie zostal lepszy na placu boju. Zadna tajemnica nie jest, ze ASA jest droższa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cuto Re: Patrząc z boku IP: *.szybszyinternet.pl 11.09.12, 20:36 IP: *.sunnyvision.com - to IP kancelarii UM. Ale ograniczeni jesteście ... się tak wystawiać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuch Re: Patrząc z boku IP: 67.221.255.* 12.09.12, 08:14 @Cuto - dziękujemy za merytoryczny głos w dyskusji @widz popraw jeżeli coś mi w pamięci umknęło - ASA i Santa-Eko razem współpracowały z TSM, potem tania oferta Santa-Eko okazała się tak tania, że TSM nie mogła z niej skorzystać i wypowiedziała Santa-Eko umowę na rzecz ASA, po to by później wypowiedzieć drogą umowę ASA na rzecz taniej umowy Santa-Eko.Rzeczywiście dość karkołomna konstrukcja tylko czym podyktowana?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz1 Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.smsiarkowiec.pl 25.11.12, 10:23 "Wy wszyscy z TSM jesteście jak barany Baca pędzi kierdel na wypas a wy idziecie pokornie jak baranki. Baca miał kaprys i pozbawił pół Tarnobrzega Miejskiej Telewizji" wyciągnałem ten cytat ponieważ chcę udowodnić, że prawdziwe barany!!! to są w SM Siarkowiec prezes płaci za tzw. program, który nonstop zawieszony!!! wczoraj i dziś na jednej planszy!!! nie można oglądać ani plansz a chciałem sprawdzić aptekę dyżurną, ani programu!!! o merytorycznej stronie sie nie wypowiem....po prostu programu nie ma więc za co Zarząd TSM miał płacić???? myślę, że mieszkańcy TSM podziękują prezesowi że podjął odważną decyzję i na tak żenująco niski poziom przestał wydawać pieniądze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.smsiarkowiec.pl 25.11.12, 14:00 właśnie włączyłem tv tarnobrzeg i baaarrdzo!!! ciekawy program hi jakichś dwóch facetów w objęciach "zamrożonych" program zawieszony i nikt tego nie nadzoruje!!! a zaglądnąłem na stronę mtvt w zakładkę załoga zostało trzech panów i dwie zarządzające ... p. Daniel Mazur zniknał?! czyżby jako Dyrektor nie sprawdził się??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: 94.42.173.* 25.11.12, 19:07 te dwie "baby" niszczą dorobek tylu ludzi nie mają pojęcia a zabawiają się za nasze pieniądze czas z tym skończyć prezes SM Siarkowiec marnuje nasze pieniądze czy nie wie jak wygląda program mtvt???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.smsiarkowiec.pl 25.11.12, 22:16 Nic dodać, nic ująć, po prostu pieniądze wyrzucone w błoto. A co na to szanowna Rada Nadzorcza SM "Siarkowiec" - obudźcie się Panowie, chyba że działacie poprzez milczące poparcie "jedynie słusznej linii w mieście" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rondel Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.11.12, 22:47 nie widomo która jest słuszna? zależy kogo słuchasz? a MTvt będzie w kablówce TSM jak Mańce h-j stanie.od nowego roku będzie TV TSM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.smsiarkowiec.pl 26.11.12, 17:03 rondel zainwestuj w korepetycje z języka ojczystego i zasad interpunkcji, bo nawet wulgaryzmów nie potrafisz poprawnie napisać:-) Jakbyś był bystry to byś poszukał gdzie trzeba. Ale gdybyś za bardzo nie chciał się przemęczać umysłowo to Ci ułatwię: forum.ebiznesy.pl/slownik-poprawnej-polszczyzny/ch...-czy-h...-trzeba-to-wiedziec-t2084.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rondel Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.11.12, 19:02 Ludwiku! Jak pójdziemy razem na pisanie dyktanda, to skorzystam z twojej bogatej wiedzy i będę zobowiązany.A wynik jest rzeczą otwartą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.11.12, 19:39 wydaje mi się, żę głównym wątkiem jest sprawa tv lokalnej więc chcę napisać, iż byłem w weekend u mamy na os. siarkowiec i co???? program nonstop zatrzymany ani w sobotę (sta ło na jednej planszy) ani w niedzielę ...któś "popchnął od środka bez składu i ładu a później to już do wieczora był kadr z MMA beznadzieja i o czym to dyskutować?! i za czym tęsknić?! mam nadzieję, że Nowa TV Lokalna będzie na odpowiednim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.11.12, 19:45 HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortograf Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.11.12, 19:43 Ludwiku co prawda nie do rondla, ale popatrz sobie na to:so.pwn.pl/zasady.php?id=665 Każdy popełnia błedy, tak jak ty niepoprawnie wkleiłes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrus Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.smsiarkowiec.pl 07.01.14, 23:03 www.facebook.com/photo.php?fbid=630274447009714&set=a.630272773676548.1073741887.432474013456426&type=1&theater Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuba tv :-) Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.01.14, 20:28 a co masz w tej tv kurwda to mastalerzowa tv tarnobrzeg sądząc po skrócie wszyscy znajomi spoza tbg-a (pokazywałem im ich stronkę) ryli mówiąc że to czysta propaganda tv władzy, nic poza samorządem tam nie ma- nic, nie pierdziel, że jej nie oglądasz masz ich stronkę, nawet za komuny nie było tyle propagandy i lansu władzy co tam,ja jej w kablówce nie chcę mieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spółdzielca Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.14, 22:04 a tv tomasz z cobrą wsadź sobie w hemoroida, jeszcze was za to rozliczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.smsiarkowiec.pl 27.11.12, 12:14 my na siarkowcu mamy a cze wy nie macie to juz zapytajcie prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awas Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.santrex.net 27.11.12, 13:30 Stężenie odoru zsiadłego mleka w wątku ostatnio nadmiernie wzrasta więc niechybnie zbliża się inauguracja Phebodia TV (W zamyśle czopkowej sekty główne narzędzie powrotu do władzy) A mnie intryguje parę spraw: 1. Ile jako spółdzielca TSM płaciłem za odbiór MTvT (cena za gniazdko)? 2. Ile będę płacił za nową TV TSM (cena za gniazdko)? 3. Ile kosztował zakup sprzętu do produkcji programów TV TSM ? 4. Ile kosztowało ponowne urządzenie studia w wieżowcu na Sienkiewicza dla potrzeb TV TSM ? 5. Ile kosztowało zdobycie koncesji na nadawanie TV TSM ? 6. Ile osób dodatkowo zostanie zatrudnionych w TSM do odsługi TV i kto to ? 7. Jakie będą koszty utrzymania pracowników TV TSM ? 8. Ile będą mnie kosztowały procesy sądowe w związku z zerwaniem umowy z MTvT ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noico Re: Kiedy TSM przywróci mtvt w kablówce? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.01.14, 01:33 Była mowa o kablówce a skończyło się na śmieciach, ale Wy jesteście jebniEci Odpowiedz Link Zgłoś