palacz67 19.12.12, 13:56 Dwa samotne serduszka poszukują trzeciego, by się przytulić do niego. Serduszko musi być dobre, odpowiedzialne i bić już ok 30- 45 lat:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ronin Re: kącik samotnych serc IP: *.tktelekom.pl 19.12.12, 16:06 sexi siostry szukają sexi brata ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: kącik samotnych serc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 17:22 Pudło:-) Moja siostra jest samotna, ale nie chce żadnego faceta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kącik samotnych serc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.12.12, 11:38 Chyba raczej sexi "bracia" szukają facecika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: kącik samotnych serc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.12, 14:48 Wątek do usunięcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofija Re: kącik samotnych serc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.12.12, 22:35 Ożesz! Trójkacik Ci się marzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: kącik samotnych serc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.12, 22:41 Pudło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem! Re: kącik samotnych serc IP: *.smsiarkowiec.pl 25.12.12, 00:02 kobieta w ciąży poszukuje tatusia? płeć wg standardów unijnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: kącik samotnych serc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.12, 01:32 Pudło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dla znajomej IP: *.inowroclaw.mm.pl 25.12.12, 15:32 Dziękuję za życzenia na Tubie :-) www.youtube.com/watch?v=829zhglIKsU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dla znajomej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.12, 23:18 Dziękuję za ładną piosenkę i życzenia., pożegnałam niedawno rodzeństwo i sprzątając zderzyłam się czołowo ze "służącą" mam siniaka na nodze a drugiego nabiłam przed świętami w garderobie na głowie. Goście dopisali, chciałam im powydawać trochę jedzenia, ale powiedzieli, "żebym nie robiła wiochy". Dostałam ładne skórzane rękawiczki od braciszka, reszta domowników też, ale niestety na mnie za ciasne, córcia się ucieszyła, będzie mieć dwie pary. Pośpiewaliśmy kolędy i powspominaliśmy dzieciństwo. Kocham święta i rodzinne spotkania. Mieszkamy blisko siebie (Mielec,Tarnobrzeg i moje włości) ale w takim składzie spotykamy się tylko dwa razy do roku. Dziękuję za ciepłe słowa forumowa Perełko, dobranoc, miłych snów:-) ŚCISKAM CIĘ MOCNO PRZY ŚWIĘTACH, MIŁO, ŻE O MNIE PAMIĘTASZ:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dla Perełki:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.12, 13:12 www.youtube.com/watch?v=0lL_4bxLpe4 Pozdrawiam cieplutko, miłego świętowania, idę za chwilę do teściowej na placki nowe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dla Perełki:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 20:16 www.youtube.com/watch?v=ugzbuLcteJg Dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dla Perełki:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 19:58 Córa tak pilnie się uczy i to mi przysłała na gg:-) W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża. Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba, że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi, więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża. Na pierwszym piętrze wisi tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę" - To juz coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej. Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej. Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała ? ale wyżej, to musi być już zajebiście. Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej. Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku"- No niesamowite, wręcz cudownie- pomyślała kobieta ? ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?! Na szóstym piętrze BARDZOzdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym piętrze nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam babom za nic nie można dogodzić. Dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościnka Re: kącik samotnych serc IP: 80.50.63.* 27.04.14, 13:19 ależ tu się nic od dawna nie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: kącik samotnych serc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.04.14, 13:26 jeszcze nic ale może się dziać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Gościnki Re: kącik samotnych serc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.14, 16:32 Witaj, chodziło mi o drugi wątek, pod tym samym tytułem, masz tam wpis ode mnie, pozdrawiam:-) znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: kącik samotnych serc 27.04.14, 21:54 odkopany wątek i efektu brak.A ja mam pomysł,a może by tak zacząć od prostych wpisów i zwykłych spotkań,a nie od razu randki,trójkąciki itd? Naprawdę nie da się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: kącik samotnych serc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.14, 22:05 E- ftalo, nie marudź , na razie mamy czworokąt, mam nadzieję, że do wakacji dojdziemy do ośmiokąta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: kącik samotnych serc 28.04.14, 13:54 Hehe, biedny @ftalo, przecież on za bardzo nie wie co i jak w duecie a ty mu tu o ośmiokącie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: kącik samotnych serc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.14, 14:19 Oj Ty, Ty, masz poczucie humoru, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: kącik samotnych serc 28.04.14, 14:43 może i nie wiem-a dla kogo jest ten wątek? Dlatego proponuję coś od podstaw,niekoniecznie mam siebie na myśli,ale inni też byliby zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: kącik samotnych serc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.14, 15:46 E- ftalo, przekazuję Ci pałeczkę w tym wątku, mam drugi pod tym samym tytułem:-) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
k-a-s-i-a31 Re: kącik samotnych serc 03.05.14, 19:34 de Mono - jeśli kochasz . De Mono - jeśli kochasz . Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: kącik samotnych serc 03.05.14, 21:28 dzięki za odświeżenie.No ja mogę mieć problem z utrzymaniem tego wątku przy życiu.Ci którzy dużo piszą,często wzbudzają zwątpienie w to co piszą. A z drugiej strony siedzenie cicho też nic nie przyniesie.Ech. Generalnie jest tak że i tak w większości jesteśmy skazani na samotność a tylko szczęściarze znajdują drugą połówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorelei Re: kącik samotnych serc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.05.14, 18:38 Maj nastał łączmy się więc w pary. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś