Gość: głodnytbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.01.13, 11:58 Witam. Jakie Wasze opinie na temat nowo otwartej restauracji Małgośka, co polecacie :) Często w pracy zamawiamy jedzonko na wynos i myślimy coś spróbować z tej "Małgośki" Proszę także o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.01.13, 12:04 To tam na pawilonach, ten były chiński bar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodnytbg Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.01.13, 10:45 tak na wyspiańskiego 19 No tanio mają 11zł obiad dnia z dowozem w dowolne miejsce w tbg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tktelekom.pl 30.01.13, 22:55 Jedzonko dobre !!! A chyba to jest najważniejsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 15:24 Zdarza mi się tam zjeść obiad dnia i powiem,że smacznie gotują.Nie jest najdrożej.Jedyny mankament to dziewczyna za barem.Niesympatyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QWE Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.01.13, 15:20 gesslerowa to to nie jest ale z braku laku za takie pieniadxza smialo na cialo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.pppoe.sistbg.net 23.01.13, 17:56 Bylem z kolegami z pracy ze względu na barmankę był to nasz ostatni raz. AFEEEE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gessslerek Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.iq.pl 23.01.13, 18:02 Jak ma na imię i co ona takiego robi że narzekają na nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.01.13, 18:41 To za barem szybciej córka, raczej na 100%. Powiem tak, towarzystwo niespecjalne jeśli chodzi o wywiązywanie się z umów... Tak wypada w skrócie napisać, co do jedzenia to nie wiem, jadam w domu, nie wiem co można za 11zł z dowozem zjeść, makaron z serem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysik Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.13, 07:51 Jesli chodzi o coreczke wlascicieli to rzeczywiscie, ze tak powiem mało uprzejma. Zamiast stac za barem najczesciej siedzi ze swym menem w salce imienia Dziubińskiego i Stasiaka. (Wtajemniczeni wiedza skad taka nazwa :) I z wydaniem reszty tez ma kłopoty. /potrafi sie "pomylic" - zawsze na niekorzysc klienta/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.13, 19:53 ale nie wiem czego ty chcesz ja tam chodze jem i wychodze a barmanka mnie nie obchodzi tylko to co na talerzu a ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzielny gość Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.14, 13:43 Potwierdzam. Ta lalunia jest tak zajęta swoim chłopakiem, że nie dostrzega wchodzących gości- nielicznych zresztą i pewnie dlatego uśpiona czujność. Mało uprzejma a i dwa razy wysyłała mnie do sklepów abym rozmienił pieniądze, bo nie miała jak wydać reszty- masakra. Poza tym jak się wejdzie do tej "restauracji" to smród mieszaniny zapachów kuchennych i przypalenizny- po wyjściu ciuchy tylko do prania się nadają. Nie mają wyciągów w kuchni?? Na szybie na zewnątrz reklamowali jakąś zupę- chyba zupę szefa. Wszedłem, poprosiłem i słyszę od laluni: tej zupy nie w ofercie. Pytam: to po co ta reklama na zewnątrz? Brak odpowiedzi, Brak profesjonalnej obsługi i mają to co mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.14, 16:04 A może śmierdzą odpady i resztki składane wewnątrz lokaku. Taki "lokal" i nie stać ich na pojemnik. Ciekawe co na to Straż Miejska i Sanepid. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.13, 20:12 a czy widziles kiedys pedalow ktorym podoba sie barmanka musicie zmienic lokal ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żarłok Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 06:32 z ciekawości aż tam zaglądnę kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodnytbg Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.01.13, 13:19 A my dziś postanowiliśmy zamówić do pracy. Dzis w obiedzie dnia zupa pomidorowa+pulpety+surówki+kompot i to wszystko za 11zł z dowozem. Zupa taka sobie, obiad bardzo dobry, za tą cene warto. Nie miła sprzedająca nas nie obchodzi, zamawiamy tylko z dowozem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.01.13, 20:27 Córka odziedziczyła charakter po mamuni.Jabłko od jabłoni daleko nie pada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tktelekom.pl 24.01.13, 21:41 poprzednie barmanki były dość miłe i sympatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.13, 20:06 bardzo dobre jedzenie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.01.13, 22:48 Hi hi ! Tam był lokal "Sajgon" to różnie o nim mówili- hau hau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadłem dziś Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.01.13, 23:07 Dziś jadłem tzw. obiad dnia pierwszy raz w tym lokalu. Za 10 zł zjadłem zupę jarzynową, mielonego z ziemniakami i surówką oraz kompot. Pominę kompot natomiast reszta była smaczna i świeżo przyrządzone. Obsługa i sposób podania bez zarzutu. Widziałem gościa i 2 panie. Oceniam obsługę jako miłą. Nie rozumiem wypowiedzi o niemiłej obsłudze. W rękę nie całują? Stołują się od kilkudziesięciu lat w różnych miejscach Polski i nie tylko ale za takie pieniądze nigdzie nie zjadłem tak smacznego obiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy pan Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.13, 23:27 potwerdzam mialem dzis tam impreze i bardzo chwalili koledzy sobie ze milo fajny lokal i smacznie czytajac reszte opini to niezgadzam sie bo do baru idzie sie smacznie zjesc a nie zeby ktos mi sie usmiechal bo od tego usmiechu sie nie najem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadłem dziś Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.01.13, 07:33 Potwierdzam, że jak tam byłem i jadłem to w głównej sali było zebranie i sądząc z odgłosów było miło. Nie wiem kto był ale sądząc z wieku mogli być to emerytowani pracownicy instytucji, która kiedyś się tam stołowała i lokal się nazywał Konsumy czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.flash-net.pl 03.02.13, 17:13 Ta restauracja to jest dla 60+. Byłem tam jako 45 latek i byłem tam chyba najmłodszy. Same dziadki i emerytki albo rozwódki. Muzyka w stylu Czerwone i bure. Nie ma opcji zamówienia jakiegoś kawałka bo klijentka co tam gra to ma tylko same polskie kawałki które grało się ze 30 lat temu na weselach. Ta młoda obsługująca dziewczyna to strasznie nieprzyjemna. Ogólnie kicha więcej tam już nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
exkol Re: Restauracja małgośka opinie 03.02.13, 17:26 Jadłem tam kilka dni temu i obsługiwała mnie własnie ta młoda dziewczyna, która tu jest oczerniana. Nie wiem o co chodzi uczestnikowi bo chyba nie o jedzenie. Ja zjadłem obiad i już. Dziewczyna była uprzejma i szybka w działaniu. W stosunku do mnie była miła bo i ja traktowałem ją uprzejmie. Muzyka chyba jakaś była ale nie drażniła moich uszu. Pisanie pogardliwie o osobach 60+ uważam za chamstwo i nie dziwię się, że taki osobnik źle się czuje w "Małgośce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Girl Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.13, 07:56 Uważam że jedzenie mają bardzo dobre. Naleśniki z serem - pierwsza klasa. Tak samo kluski śląski z sosem. Wszystko mają bardzo dobre i świeże co najważniejsze. Polecam gorąco. A co do dziewczyn to uważam że są bardzo miłe. Niewiem dlaczego ludzi tak bardzo bawi smarowanie i szkalowanie kogoś kogo nie znają tak naprawdę. Dajcie sobie spokój. Jeśli chcecie dobrze zjeść to tylko Małgośka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.13, 09:57 jak ktoś chce zjeść inaczej to może na dworcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbek Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.02.13, 10:32 Pamiętacie tego pana ,który nie wpuszczał do małgośki wtedy konsumy,jeżdził wską w skorupie.Zyje ten ormowiec?Piszę o latach *) 80 piwo było tylko w małgośce,trochę im się urwało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariano Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.13, 11:14 To Józek ormowiec, niedawno go widziałem koło sezamu na 1-go maja. Chyba sie ma dobrze. No miał kask typu jajo węża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodnytbg Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.02.13, 13:14 Wczoraj był kapuśniaczek + naleśniki + kompot PYCHA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glodny Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.13, 19:50 przedwczoraj bylem na obiadku niesmakowal nam ale przynajmniej chyba to lecz nie wiem ale pani za baru i ta krotka spodniczka i co widac to smakowicie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>>>> Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tktelekom.pl 22.06.13, 20:31 Robiliśmy tam imprę w zeszłym roku i mamy zamiar teraz też tam zrobić . Fakt jedzenie bardzo dobre obsługa także .My byliśmy bardzo zadowoleni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.wdm.pl 02.07.13, 22:31 stare barmanki z przed kilku lat były lepsze, zwłaszcza Edyta, miła sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.07.13, 22:12 Mieszkam w bloku obok "Małgośki" - z uwagi na sąsiedztwo lokalu bywałem tam często (szczególnie na meczach w TV) - jedzenie smaczne (tatara polecam) ale córeczka właścicieli nie nadaje się do obsługi klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też sąsiad Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.08.13, 10:27 Mieszkam po sąsiedzku w bloku i w każdą sobotę o nocnej porze słyszę bardzo głośną muzykę, która wybudza mnie ze snu. Powtarza się sytuacja z przed kilku lat jaka była z restauracją Fantom, gdzie wówczas musiała interweniować policja.W moim przekonaniu takie zloty nie powinne być organizowane w osiedlach mieszkaniowych.Gdzie są organy które wydają takie zezwolenia i kontrolują.Wybieram się do prezydenta w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmierdziel Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tbg.edge.wdm.pl 02.08.13, 11:15 i śmierdzący potem wejdziesz do jego klimatyzowanego gabinetu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobaczymy Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.08.13, 11:43 Smierdzi chyba od ciebie lub z twego lokalu. Widzę że cię bodnęło. Uderz w stół a odezwą się norzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.09.13, 12:51 Byłem wczoraj w tej spelunie i stwierdziłem że załoga jest bardzo nieprzyjemna a to odraża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.09.13, 22:23 A ja byłem w sobotę, och jaki był ubaw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniwy Re: Restauracja małgośka opinie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.07.14, 21:00 Nie chciało mi się dziś gotować więc poszedłem do "Małgośki" by coś zjeść. Były różne rzeczy ale jestem tradycjonalistą więc zamówiłem schabowego z dodatkami i piwo. Schabowy był świeżo usmażony, ziemniaki i surówki doskonałe. Piwo miało właściwą temperaturę. Pani, która mnie obsłużyła była miła i bardzo sprawna. Jestem mile zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś