IP: *.play-internet.pl 05.02.13, 20:31
Mam do was forumowiczow pytanie!
po ile może wiecie chodzi ar ziemi rolnej lub budowlanej w Zakrzowie albo Wielowsi bo sprawdzałam w różnych firmach i różnie mówią jedni chcą zarobić na głupiej blondynce a drudzy od razu zarabiają na wejściu z pytaniem!
Pytam bo może stać mnie by było kupić jakieś 5-6 ar na domek ten jedyny i wymarzony
Wiem że najlepiej tak mi kumpel polecił zapytać u ludzi tam mieszkających więc pytam!
Obserwuj wątek
    • Gość: zalewacz Re: po ile ? IP: *.tktelekom.pl 07.02.13, 09:52
      To są tereny zalewowe. Ja nie budowałbym się tam.
      • Gość: Też marzyłem Popełniłem ten błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.13, 10:14
        Jeżeli marzysz i chcesz być szczęśliwa.A domek jest twoim największym marzeniem to nie zniszcz tych marzeń i nie chciej by zamieniło się w przekleństwo.
        Znajdź sobie inny rejon tam gdzie nawet największa woda nie sięga.
        I wtedy realizuj swoje morzenie.Marzenie stanie się piękną rzeczywistością.
        • Gość: Zakrzów Re: Popełniłem ten błąd IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.02.13, 18:58
          Nie popadajmy w psychozę. Przecież całego Zakrzowa nie zalało, tam też są tereny bezpieczne. Wielowsi bym nie polecał.
          • Gość: michał Re: Popełniłem ten błąd IP: *.flash-net.pl 08.02.13, 19:43
            na własnie , Zakrzowa całego nie zalało. Nie zalało ulic Jędrala i Węgla, czyli pierwszego osiedla domków, które władze miasta jako pierwsze zaplanowane budownictwo jednorodzinne zaprojektowało gdzies tak w 1990 roku. Czy wtedy myślano o bezpieczeństwie ppowodziowym czy tak samo wyszło nie wiem. Na pewno jednak potem przestano sobie w magistracie głowę takim czymś zaprzątać, liczyła się tylko kasa, stąd osiedle na łąkach w Wielowsi, gdzie woda stała 4 miesiące.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka