Dodaj do ulubionych

naprawa spłuczki-stary typ

10.03.13, 19:16
potrzebuję kogoś do naprawy spłuczki za przysłowiowe piwo, nie mam pojęcia jak to zrobić, to przerasta kobiece zdolności, nawet nie wiem co kupić-jak te części się nazywają, chodzi o to że przy spłukiwaniu coś tam bardzo buczy głośno przy miejscu gdzie wlewa się woda do pojemnika, musiałam tą część zakleić taśmą bo za bardzo woda leciała
Obserwuj wątek
    • Gość: znajoma Re: naprawa spłuczki-stary typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.13, 19:42
      Witam, bardzo Was proszę o pomoc dla tej kobiety. Może ktoś z Was zna się na tym? Mam na strychu jakieś spłuczki, wymienialiśmy już kilka razy, ale nie wiem, czy będą pasować. To dobra dziewczyna:-) Pozdrawiam, wybieram się do Ciebie jak sójka za morze:-)
      • Gość: szperacz Re: naprawa spłuczki-stary typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.13, 22:09
        zadzwon
        panoramafirm.pl/hydrauliczne_us%C5%82ugi/tarnobrzeg?s_kwcid=TC|21517|hydraulik%20tarnobrzeg||S|e|13913920249&gclid=CPLbmISH87UCFcVb3godFjgAnA
        moze ktos ma chwile wolna i pomoze
      • enieznajoma Re: naprawa spłuczki-stary typ 11.03.13, 20:46
        dziekuje znajoma-nieznajoma:)
      • Gość: Do Wieśka Re: naprawa spłuczki-stary typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 20:59
        Wiesiu, nie znasz się na spłuczkach? Może Ty byś naprawił? Ja zawsze zakręcam zawór doprowadzający wodę, jak coś cieknie, tylko ja mam dwie łazienki:-) Kibelka na polu nie mam, nie dorobiłam się jeszcze:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka