kasiulek 13.10.02, 21:28 Dostalam ostatnio probki szamponu Exceptionally Clean i odzywki Quick Detangle Clinique, ale jeszcze ich nie zdazylam wyprobowac. Czy ktoras z Was uzywa kosmetykow do wlosow Clinique i jakie macie na ich temat zdanie? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blum Re: Clinique do wlosow IP: *.no.powertech.net 14.10.02, 14:06 no wlasnie tez jestem ciekawa!mam wlosy bardzo cienkie i delikatne i zastanawiam sie ,czy maja cos dla mnie? pozdrawiam! b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda Re: Clinique do wlosow IP: *.oho.com.pl 14.10.02, 14:19 ja kupiłam ten nawilżający szampon i odzywkę ( nie pamiętam jak dokładnie nazywał), kolor fioletowy do włosów suchych. I szczerze mówiąc badziewie; włosy ciezko się rozczesują , są jakieś takie ciężkie. szkoda w sumie 110 zł. Okropnie żałuję i nadal szukam dobrego szamponu i odżywki jesli ktoś zna niech da znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Clinique do wlosow 20.10.02, 21:45 No i wyprobowalam wreszcie! Ta seria, ktora mam - jak sie zdazylam w miedzyczasie zorientowac - jest do wlosow przetluszczajacych sie i zawiera miedzy innymi rozmaryn i zielona herbate. Po umyciu wlosy sprawiaja wrazenie bardzo czystych, dokladnie umytych i lekkich, a odzywka faktycznie bardzo ulatwia rozczesywanie (mam dosc dlugie, bardzo proste wlosy) i rowniez nie obciaza wlosow. Zostalo mi teraz czekac, jak dlugo te efekty beda sie trzymac na glowie... Pozdrawiam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: Clinique do wlosow IP: proxy / *.w.club-internet.fr 20.10.02, 22:19 mnie niestety bardzo rozczarowala seria fioletowa : wlosy sie szybko przetluszczaja i po umyciu nie wygladaja najswiezej... Odpowiedz Link Zgłoś