Gość: ktoś IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.13, 16:26 ...i kto będzie tam zasiadał? Może tak obecnie zasiadający, bo już niedługo zasiadał będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onufry Re: Kiedy w Tarnobrzegu wybudują publiczny szalet IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.13, 17:21 jest jeden, przy stacji benzynowej lotos. nawet coś tam do jedzenia podobno podają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spermakus Wywalić kibelek TOITOI przed ratuszem i będzie GIT IP: *.tktelekom.pl 21.04.13, 18:11 W domu kibla nie masz że za obesranymi i oblanymi przez różne warstwy społeczne i podspołeczne latasz ? jak chcesz iść kloca walnąć w publicznym kiblu to najpierw d... w domu wymyj. Jak przyciśnie to ładuj się na chama do jakiegoś lokalu lub szukaj gdzie stoi TOITOI (okolice budowy zazwyczaj), ale trochę w takim kibelku pachnie. sites.google.com/site/oislamie/ksiega-oczyszczenia/2-toaleta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Wywalić kibelek TOITOI przed ratuszem i będzi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.13, 18:43 Świat to już dawno wymyślił. W takiej np. Łodzi masz prawo wejść do każdego lokalu gastronomicznego i zrobić co potrzebujesz. Jeśli ktoś zażąda od ciebie opłaty i poskarżysz się w Urzędzie Miasta, to lokalowi zostanie odebrane prawo do sprzedaży alkoholu. Proste i genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Kiedy w Tarnobrzegu wybudują publiczny szalet 21.04.13, 19:05 nawet toi toi nie ma ,więc co dopiero marzyć o szalecie.Wczoraj się przekonałem czekając godzinę na autobus jak to jest bez szaletu. No ale wszystko trzeba znieść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibel Re: Kiedy w Tarnobrzegu wybudują publiczny szalet IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.13, 20:43 e-ftalku! toi toi stoi przy ulicy Pilsuckiego. A jak masz problemy z utrzymaniem stolca, to najlepiej jak założysz w domu pampersa i kłopot z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Kiedy w Tarnobrzegu wybudują publiczny szalet 21.04.13, 20:49 ale na dworcu w sobotę i niedzielę nie ma.To ja mam zapier..ć pół miasta aby znaleźć ukryty toi toi ?No tak,ale ok,niech tak będzie.Mi się tylko przytrafiła pechowa sytuacja,a co z ludźmi chorymi faktycznie nie mogących utrzymać? Ich samorząd ma głęboko w d... niech się męczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibel Re: Kiedy w Tarnobrzegu wybudują publiczny szalet IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.13, 21:35 Z dworca do lasku bolońskiego nie daleko. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruba do dino IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.04.13, 08:14 Coś ci się chyba pomyliło .Jaki ma związek odebranie koncesji na alkohol z korzystaniem z kibla. Sprzedający alkohol musi go udostępnić pijącym w jego lokalu, ale nie spacerującym i biegającym po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: do dino IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.04.13, 12:32 Debile nawet nie wiedzą o czym piszą. Odpowiedz Link Zgłoś