Dodaj do ulubionych

Kiedy TV Republika w kablówce TSM ?

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.04.13, 17:46
Czy są jakieś wiadomości na temat obecności TV Republika w kablówce TSM. W kablówce "Siarkowca" podobno już jest. Oglądanie w internecie jest kłopotliwe. Zacina się. Pewnie dlatego, że mam tylko pakiet "Brązowy".
Obserwuj wątek
    • Gość: proboszcz Re: Kiedy TV Republika w kablówce TSM ? IP: *.ip.netia.com.pl 25.04.13, 08:45
      Po co wam ten klon TV TRWAM?

O superstację lepiej powalczyć. Dużo ciekawsze to jest.
      • Gość: @proboszcz Re: Kiedy TV Republika w kablówce TSM ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.04.13, 08:46
        Ty chcesz Superstację a Ja TV Republika. Ja jestem za demokracją i wolnością słowa a TY?
        • Gość: olo Re: Kiedy TV Republika w kablówce TSM ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.13, 20:22
          Demokracja i wolność słowa ma to do siebie, że daje możliwość wypowiedzi ludziom o różnych poglądach. TW republika i inne prawicowe gadzinówki takiej możliwości nie dają, a co za tym idzie nie mają nic wspólnego z demokracją i wolnością słowa.
          • Gość: dino Re: Kiedy TV Republika w kablówce TSM ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.04.13, 21:50
            olo ma rację. w życiu żadna Trwam (a pewnie tez Republika) nie daje możliwości dopuszczenia innych głosów niż "maciarewiczowe". Na cholere mi taka tv. Ale jeśli będzie za darmo, to nie mam nic przeciwko. Mam opcje "pomiń" w moim tv.
    • Gość: bekalosz Re: Kiedy TV Republika w kablówce TSM ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.04.13, 20:26
      Mam nadzieje ze od 6 maja!
      • Gość: Gadającegłowy Re: Kiedy TV Republika w kablówce TSM ? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 29.04.13, 21:38
        Szkoda, że to tylko gadające głowy! I to juz od 6 maja! Też mam nadzieję! Bo gadające!
    • Gość: abonent Re: Kiedy TV Republika w kablówce TSM ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.04.13, 22:00
      Wydaje mi się, że abonenci nie zgodzą się płacić 5 zł więcej za TV Republika.
      • Gość: teleferekuku Re: Kiedy TV Republika w kablówce TSM ? IP: *.tktelekom.pl 28.04.13, 23:01
        za tą telewizję Erewań dodatkowe opłaty ? ktoś się mocno pierdyknoł w czambuł bu ha ha ((((.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka