Dodaj do ulubionych

Wniosek o dofinansowanie projektu

IP: *.smsiarkowiec.pl 25.05.13, 08:28
Mam uzupełnić w formie elektronicznej na studia wniosek.Projekt ma dotyczyć Centrum Urody,chodzi mi głównie o Waszą pomoc w sporządzaniu budżetu i inne 'ciekawe' rzeczy o których nie mam pojęcia.Jeśli ktoś ma czas i wie jak się za to zabrać to proszę o kontakt.Za pomoc oczywiście dobra odpłatność :)Mam w sumie czas do końca czerwca.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Wniosek o dofinansowanie projektu IP: *.tktelekom.pl 25.05.13, 09:16
      Monika rusz głową, nikt za ciebie nie będzie w życiu podejmował decyzji .
      A jeśli już na starcie nie potrafisz ,to niestety cóż możesz oczekiwać od życia. Jesteś leniwa panno a wystarczy tylko poszukać w necie .
    • Gość: monik2234 Re: Wniosek o dofinansowanie projektu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.13, 18:02
      moj meil metryka01@wp.pl
      napisz dodladniej o co w tym projekcie chodzi, i czy ma byc pisany w generatorze?
      • Gość: gość Re: Wniosek o dofinansowanie projektu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.05.13, 08:58
        Jakie "studenty", taki "meil" ;)
        • Gość: Do Moniki Re: Wniosek o dofinansowanie projektu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.13, 10:19
          Skończyłam kurs w Warszawie "Jak pisać wnioski o dotację" Mam dużo materiałów na ten temat. Poszukaj w necie, to nie jest trudne.
        • Gość: . Re: Wniosek o dofinansowanie projektu IP: *.tktelekom.pl 26.05.13, 11:17
          hahahaha RACJA !!!
          • Gość: . Re: Wniosek o dofinansowanie projektu IP: *.tktelekom.pl 26.05.13, 11:18
            Jakie "studenty", taki "meil" ;)

hahaha RACJA !
      • Gość: Monika Re: Wniosek o dofinansowanie projektu IP: *.smsiarkowiec.pl 26.05.13, 11:45
        Jutro mam zajęcia z tym gościem od tego przedmiotu,wypytam dokładnie co i jak z tego co wiem to w generatorze trzeba.Bardzo Ci dziękuję,a tych co się tu mądrzą mi żal,oni myślą,że tot taka prosta sprawa,niech jeden z drugim siądzie i zacznie to robić.To wcale wbrew pozorom nie jest prosta sprawa.Mi najgorszą trudność przypuszczam sprawiłoby zrobienie tego budżetu w exelu.Odezwię się do Ciebie wkrótce na meila,gdy wszystko będę wiedzieć.
        • ja-tarzan Re: Wniosek o dofinansowanie projektu 26.05.13, 12:24
          Mądrzą się zamiast po prostu pomóc Moniko ... ale mają rację.

Napisanie wniosku nie powinno być problemem dla osoby, która ma za sobą min. 12 lat edukacji.
          Użycie Excela dla osoby, która miała zajęcia z informatyki przez przynajmniej kilka lat też.

I zanim napiszesz coś o beznadziejnej szkole i nauczycielach, to może zastanów się ile razy w życiu zamiast pomyśleć, wysilić się lub choćby samodzielnie poszukać gotowców, to rzucasz hasło "kto to za mnie zrobi?".

Obawiam się, że moment, gdy staniesz oko w oko z prawdziwym wyzwaniem i odpowiedzialnością oraz koniecznością samodzielnego podejmowania decyzji będzie dla Ciebie mocnym kopem w dupę.

Im szybciej tym lepiej, masz wtedy większe szanse na wyjście na prostą ...
          • Gość: Monika Re: Wniosek o dofinansowanie projektu IP: *.smsiarkowiec.pl 26.05.13, 17:32
            Wyobraź sobie,że nigdy nauczyciel informatyki mnie nie uczył na exelu robić.W gimnazjum robiliśmy wiecznie jakieś kartki na święta,w liceum coś miało być o robieniu stron internetowych,ale niestety nie było,jakieś zdjęcia przerabialiśmy a necie,a na studiach miałam rok informatyki i tylko na internecie wiecznie siedzieliśmy.Taka jest smutna prawda...
            • ja-tarzan Re: Wniosek o dofinansowanie projektu 26.05.13, 17:47
              > Wyobraź sobie,że nigdy nauczyciel informatyki mnie nie uczył na exelu robić.

gdy byłem w podstawówce, to o istnieniu komputerów się dowiedziałem z tv. W liceum widziałem jak niektórzy bawili się na jakichś commodorach w prymitywne graficznie strzelanki.
              Na studiach uczyłem się obsługiwać dyskietki.

Gdy poczułem potrzebę używania pakietu Office nauczyłem się.

Uwierz, że nauczenie się obsługi programów, reinstalacji systemu i paru pewnie jeszcze prostych niewymagających pomocy specjalisty rzeczy można się nauczyć. I to jest ta ... radosna prawda :)

... jest jeden warunek konieczny, chęć poradzenia sobie z problemem. Nieco trudniejszy od zawołania "zróbcie mi ..." to fakt, ale korzystniejszy w perspektywie. ;)

Życzę wytrwałości w zdobywaniu wiedzy ... nie zaliczeń takim, czy innym sposobem, bo dziś to jest jakieś zaliczenie, dostarczysz, zaliczysz, zapomnisz ... ale co jeśli trafi Ci się oferta pracy, w której wymagane są takie umiejętności, co jeśli trzeba będzie zweryfikować informacje zawarte w CV ... którego wzór pewnie dziś ktoś by musiał Ci szukać w internecie ;)

Pozdrawiam:)
            • Gość: gość Re: Wniosek o dofinansowanie projektu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.05.13, 19:39
              Moniko, nie tylko z informatyką masz problem, Ty masz problem z pisownią w ogóle. Po prostu nie umiesz poprawnie pisać a to jest zaledwie szkoła podstawowa.
      • Gość: Monika Re: Wniosek o dofinansowanie projektu IP: *.smsiarkowiec.pl 30.05.13, 16:53
        Napisałam Ci meila.Dzięki za pomoc.
    • Gość: . Re: Wniosek o dofinansowanie projektu IP: *.tktelekom.pl 26.05.13, 11:14
      I takim sposobem rośnie nam koryto pełne nieuków, które po skończeniu studiów chcą nami rządzić.............a sio do pracy, do kreatywnego myślenia a nie na mannę z nieba czekać i łapówki proponować za swoją nieudolność . Jeśli nie potrafisz to znaczy ,że się nadajesz do łopaty !
      • Gość: gość Re: Wniosek o dofinansowanie projektu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.05.13, 19:42
        Zapewniam cię, że do łopaty akurat nie każdy się nadaje...
        • Gość: wojtek Re: Wniosek o dofinansowanie projektu IP: *.tktelekom.pl 28.05.13, 23:39
          mail wojtek35l@wp.pl
    • Gość: wojtek Re: Wniosek o dofinansowanie projektu IP: *.tktelekom.pl 02.06.13, 22:54
      wypełnie wniosek w generatorze wraz ze szczególowym opisem całej procedury z zakresu strategii 6.2.
      zapraszam
      kontakt wojtek35l@wp.l
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka