Dodaj do ulubionych

Gdzie ta dziewczyna

IP: *.toya.net.pl 25.07.04, 20:50
proponuję wysłać gościa na obserwację ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Clark Gable Re: Gdzie ta dziewczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 20:59
      Nie przesadzaj. Zakochał się, a w takim stanie robimy rozne rzeczy. Komuś, kogo
      to bezposrednio nie dotyczy, wydaje się czesto od razu głupie. Jak mowi ten
      gość - to jest wlasnie esencja życia. Walczy o nia, więc trzeba go zrozumieć.
      Brawa za odwagę, ze nie wstydzi się o tym mówic. Trzymam kciuki za niego.
      Powodzenia!!!
      • Gość: blq Re: Gdzie ta dziewczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 21:30
        Musze przyznać że też w pociągu spotkałem dwie niesamowite dziewczyny. Jedną w
        1997r, w sumie dziewczynką wtedy była. Teraz już nie. Sama rozpoczęła ze mną
        znajomośc, rysując sobie mój portret. Była prześliczna i bardzo inteligentna
        jak na 12latke. Pamiętam miała na imie Ania i była z Budziszewic, czy jakoś tak.

Druga też była niesamowita. Był rok 1999 może, a ona z 16 lat. Wsiadała, albo
        wysiadała w Krzyżu. Imienia nie poznałem, a szkoda. Patrzyła się, jakby chciała
        mnie zjeść. Ja chyba też tak na nią patrzyłem.

Ale Anię to bym chętnie znalazł teraz. Chociaż by z nią pogadać i przekonać
        się, na jaką wspaniałą 19-latkę wyrosła. Ciekawe, gdzie poszła na studia...
    • michael00 Brukowiec (?) 25.07.04, 22:51
      Z radością po tym artykule wyczekuję kolejnej wypowiedzi jakiegoś miłośnika GWŁ potępiającego poziom innych lokalnych gazet.
      • Gość: radio gaga Re: Brukowiec (?) IP: *.toya.net.pl 26.07.04, 01:18
        Czepiasz się. Gazety sa po to by opisywac wszystko to co sie dziej wokol nas.
        Pisza o dziurach w drogach, zakupach w sklepie, sprawach w sadzie itd.. Ludzie
        przychodza z problemami i sami napedzaja te machine. Jednym z obowiazkow
        dziennikarzy jest sluzyc czytelnikom. Ten koles mogl miec np. uciazliwgo
        sasiada, ktory go zalewa, albo grzyb na scianie. Dziennikarz musi go wysluchac
        i jezeli uzna za stosowne napisac.
        Koles probuje odszukac dziewczyne. Czemu maja mu nie pomoc? Gazeta jest w koncu
        dla ludzi. Zauważ, ze to idealny temat na wakacje, okres kiedy ludzie czesciej
        sie zakochuja. Wiecej luzu michael00 i tolerancji. Chyba ze sam sypiesz kilkoma
        esejami dziennie. W takim razie powiedz gdzie Cie drukuja?
        • Gość: J.S. otóż sratadrata IP: *.pai.net.pl 26.07.04, 01:33
          sezon ogorkowy w pelni, c.b.d.u.
        • dziadek72 Re: Brukowiec (?) 26.07.04, 01:37
          Pomóżcie!!! Zginęła mi wiewiórka!!! Każdemu chętnemu do pomocy wyślę zdjęcie!!!
        • Gość: 2x2=5 Brukowiec IP: *.toya.net.pl 26.07.04, 22:05
          brukowiec do kwadratu.
    • Gość: xXx Pierdoła IP: 217.8.186.* 28.07.04, 16:31
      Nie dość że miał czas zagadać na dworcu to jeszcze mógł się przysiąść w pociągu
      i zagadać. Ale pewnie nie ma śmiałości do kobiet i zrejterował. Sam jest sobie
      winien. Trza było podejść najwyżej by cię olała (chyba że boisz się odrzucenia)
      • Gość: ktoś Re: Pierdoła IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 00:18
        a co jest złego w tym ze ktos boi sie odrzucenia? chyba raczej nic.heh kazdy
        jest inny, jendi sa smiali podchodza, gadka szmatka i Dziewczyna jest Jego a
        inni sa niesmiali, wolą poznak Kobiete inaczej niz w pociagu czy na ulicy..jest
        tyle miejsc...
        Pozdrawiam
    • Gość: boliek Re: Gdzie ta dziewczyna IP: *.lodz-dabrowa.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 09:30
      Gościu jest DUPA do kwadratu. W takich sytuacjach, trzeba działac NATYCHMIAST a
      nie się czaić i zastanawiać jak podejść i co powiedzieć. Na miejscu tej laski,
      jeśli skojarzyła sytuację na dworcu (chociaż wątpie - bo dlaczego miałaby
      pamiętać) trzymałbym się teraz od tego gościa z dala. Tacy zakochani napaleńcy
      są najgorsi - życ nie da, w domu w pokoju zamknie, a po ślubie będzie tłuc do
      nieprzytomności.
      • Gość: amrita Re: Gdzie ta dziewczyna IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 30.07.04, 14:43
        widzę, że masz spore doświadczenie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka