Dodaj do ulubionych

Nadgorliwość w pracy

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.07.13, 13:48
Jak to u was jest moim mili. Powiedzmy jestem pracownicą magazyny. Do moich obowiązków należy codzienne przyjmowanie towarów, obsługa maszyn itp. Jednak zdarza się dzień w którym nie ma dostaw, jest mało zamówień a ja nie mogę usiedzieć w miejscu. W takich wypadkach szukam sobie zajęcia chociażby sprzątanie na półkach, mycie maszyn i urządzeń w pracy. Robię tak ponieważ denerwuje mnie taki syf pozostawiana przez współpracowników.
Jednak moje poczynania nie są uznawane za innych za pozytywne. Co chwile tylko słyszę że jestem nadgorliwa i że jak szef nie kazał to usiądz sobie i odpoczywaj bo każe nam wszystkim to robić. Jestem przyzwyczajona do lekkiej jak i ciężkiej pracy i niestety nie potrafię usiedzieć w miejscu i stwierdzam że ta praca nie wymaga odemnie jak i innych pracowników nawet średniego wysiłku.

Czy ja jestem nadgorliwa? Czy może współpracownicy to nieroby? (sory jeśli jakiegoś nieroba obraziłam)
Proszę o kulturalne odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: n-l Re: Nadgorliwość w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 14:19
      Powiem tak, musisz wypośrodkować. Współpracownicy zapewne mają trochę racji. Wykonuję w pracy czynności nie należące do moich obowiązków. W czerwcu umyłam usrane przez ptaki okno, bo paniom sprzątaczkom to nie przeszkadzało. Na godzinie wychowawczej. Miałam lecieć do dyrekcji i zgłosić? Zbieram papierki, butelki, kamienie. Gdy np. dziecko zwymiotuje na korytarzu, to nie lecę po panią sprzątaczkę, tylko sama to sprzątam, by jakiś dzieciak się na tym nie przewrócił.
    • Gość: doświadczenie Re: Nadgorliwość w pracy IP: *.smsiarkowiec.pl 23.07.13, 17:14
      doradzam: weź ze sobą do pracy jakąś dłubankę typu haft richelieu czy inne koronki, jak nie będzie ruchu to wydłubiesz sobie piękny obrus, a inni pracownicy nie będą na ciebie krzywo patrzeć. Życie pokazuje zresztą, że na takiego nadgorliwca krzywo patrzy też szef (po co on to robi?????????), a w najlepszym przypadku lekceważy nawiedzonego
    • Gość: inspektor gadżet Re: Nadgorliwość w pracy IP: *.tbg.edge.wdm.pl 23.07.13, 17:37
      Chłopa Ci brak, zainwestuj w wibrator to będzie najlepsze rozwiązanie, zajęcie w dodatku miłe.
      • ja-tarzan Re: Nadgorliwość w pracy 23.07.13, 22:40
        > Chłopa Ci brak, zainwestuj w wibrator to będzie najlepsze rozwiązanie, zajęcie
        > w dodatku miłe.

Czytać ze zrozumieniem onanisto nie umiesz?

Pani grzecznie poprosiła o kulturalne wypowiedzi, a ty srochu jeden będziesz się tu brędzlował takimi tekstami?

Staje ci jak to piszesz?

Uprawiaj jakiś sport zamiast masturbacji gnoju, bo będziesz miał problemy z erekcją przez całe życie szczylu.

• Gość: gość Re: Nadgorliwość w pracy IP: *.inowroclaw.mm.pl 23.07.13, 19:32
      Ludzie są przyzwyczajeni do dookólnego brudu i niechlujstwa a wystarczy tylko po sobie pozostawić porządek czyli postawić przysłowiową kropkę nad " i ". Nie tam jest porządek gdzie dużo sprzątających tylko tam gdzie mało brudzących.
      I tak jesteś w dobrej sytuacji że jeszcze nie nazwali Cię osobą konfliktową!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka