Dodaj do ulubionych

Giełda sandomierz

IP: 109.232.241.* 09.08.13, 10:37
O której jechać na giełdę, żeby sprzedać samochód i jaki jest koszt takiej przyjemności
Obserwuj wątek
    • Gość: inspektor gadżet Re: Giełda sandomierz IP: *.wdm.pl 09.08.13, 10:49
      Tak po obiedzie, przy okazji zimioka też możesz sprzedać, ceny nie znam, za auto to coś koło 65gr za kilogram.
      • Gość: Ja Re: Giełda sandomierz IP: 109.232.241.* 09.08.13, 11:10
        Nie no brawo, widzę, że błysnąłeś inteligencją a rodzice musza być z Ciebie dumni
        • Gość: hehe Re: Giełda sandomierz IP: *.wdm.pl 09.08.13, 13:04
          oczywiście że są w końcu mam poloneza w gazie kupionego na giełdzie w sandomierzu po cenie 65gr za kilogram
    • Gość: ola Re: Giełda sandomierz IP: *.mtm-info.pl 09.08.13, 23:24
      Przepraszam,
      czy na giełdę z warzywami można wjechać samochodem osobowym i gdzie znajduje się wjazd ?
      • Gość: znajoma Re: Giełda sandomierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.13, 23:45
        Są dwa parkingi, jadąc od strony Tarnobrzegu za mostem na Wiśle skręć w prawo, gdy zjedziesz z górki to jakieś 200m, z lewej strony. Owszem, wpuszczają za drobna opłatą ( na pierwszym) a potem trzeba się nakręcić by znaleźć miejsce. Tuż za nim jest drugi, ale czasem nie ma tam miejsc. Jest tez parking pod galerią, troszkę dalej, z prawej strony, blisko na giełdę, trzeba przejść tylko przez ulicę. Poszukaj na mapce, dobranoc. Można też zaparkować przy drodze, po prawej stronie, też pobierają opłatę.
        • Gość: grubas Re: Giełda sandomierz IP: *.wdm.pl 10.08.13, 08:20
          Znajoma tam zawsze głąby kapuściane kupuje dla rodziny na obiad to znakomicie zorientowana.
        • Gość: ola Re: Giełda sandomierz IP: *.mtm-info.pl 11.08.13, 14:42
          Dziękuję. Na zakupy ogórkowe się wybieram :)
    • Gość: R.R.R. Re: Giełda sandomierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 10:57
      Samochody stoją tam od 6-7 już, na wjazd trzeba czekać w kolejce do szlabanu, jak przyjedziesz za późno to nie ma sensu, bo już będzie tabun samochodów i zostaną tylko kiepskie miejsca,
      najlepiej przyjechać przed 6, ceny nie znam, ale podejrzewam, że między 20-40zł,
      sam parking przy giełdzie kosztuje 4 zł,
      • Gość: Ja Re: Giełda sandomierz IP: 109.232.241.* 10.08.13, 13:18
        Wreszcie normalna odpowiedź. Zastanawiam się dlaczego tylu idiotów się tutaj spotyka, dlaczego wszyscy krytykują Znajomą a pewnie nawet jej nie znają....ale miło wiedzieć, ze sa jeszcze tacy, którzy faktycznie "pomogą" Pozdrawiam
        • Gość: marek Re: Giełda sandomierz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.08.13, 22:05
          Ta gielda to straszna lipa sami handlarze i ogladajacy bez kasy 2 razy tam bylem i nastepny nie pojade. Najlepiej to kartka na szybach darmowe ogloszenie w tarnobrzeg info i allegro.
          • Gość: Ja Re: Giełda sandomierz IP: 109.232.241.* 11.08.13, 09:30
            Kartka w szybie jest tylko ja autem nie jeżdżę, więc średnio się sprawdza, na stronach jest ogłoszenie, nad allegro się zastanawiałam tylko nie wiem jak wygląda prowizja od sprzedaży, która liczona jest od kwoty:(
            • Gość: R.R.R. Re: Giełda sandomierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.13, 12:49
              Na allegro wystawiasz ogłoszenie o sprzedaży samochodu chyba też kosztuje 25 złotych, w ogłoszeniu piszesz, że sprzedaż auta tylko po oglądnięciu osobistym i podajesz numer telefonu, zainteresowani dzwonią, pytają i sprzedajesz na miejscu. Na allegro dajesz tylko ogłoszenie , bo zgodnie z regulaminem "Transakcje w kategorii "Motoryzacja", w podkategoriach "Samochody", "Motocykle", "Maszyny budowlane", "Maszyny rolnicze", „Przyczepy, naczepy”, „Wózki widłowe” oraz "Inne pojazdy i łodzie" nie są objęte prowizją od sprzedaży."
              Można dać na otomoto, ale zasad nie znam.
              • Gość: Ja Re: Giełda sandomierz IP: 109.232.241.* 11.08.13, 15:28
                O proszę nawet nie wiedziałam, jak to niewiedza boli. Na otomoto wystawiłam, koszt to niecałe 15 zł, ważne chyba na 2 mies, ale każda zmiana w ogłoszeniu skraca jego okres wyświetlania. Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź:)
                • Gość: marek Re: Giełda sandomierz IP: *.ip.netia.com.pl 12.08.13, 12:31
                  a mi się przypomniało, że można 2 w jednym chyba jak się da na otomoto to jest też na allegro lub odwrotnie sprawdź sobie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka