Dodaj do ulubionych

wypadek obok majstra

IP: 80.51.96.* 11.08.13, 22:37
Ktoś wie co stało dziś wieczorem obok Majstra/Statoila? Na drodze leżał człowiek, miał kask na głowie i kombinezon - motor leżał obok... ludzie stali wkoło i nikt nic nie robił... pogotowia ani policji jeszcze nie było. mam nadzieję, że wyjdzie z tego cało!
Obserwuj wątek
    • s0pran0 Re: wypadek obok majstra 11.08.13, 22:56
      "ludzie stali wkoło i nikt nic nie robił..."

Ty też nic? Trzeba było zareagować może?
      • Gość: annnn Re: wypadek obok majstra IP: 80.51.96.* 11.08.13, 23:02
        jechałam samochodem z dwójką małych dzieci... jeśli jechałabym sama to co innego.
        • Gość: eee Re: wypadek obok majstra IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.08.13, 00:25
          też tam byłam z dziećmi, ale na rowerze. Z tego co wiem, to samochód osobowy zderzył się z motorem, podobno auto wymusiło pierwszeństwo na motorze i podobno zginął młody człowiek jadący z ojcem na motorze. Piszę "podobno" bo przejeżdżałam tamtędy gdy karetka odjeżdżała. a nie chciałam się zatrzymywać żeby dzieci nie wystraszyć, tyle słyszałam. przykre
          • Gość: ja Re: wypadek obok majstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 09:13
            Jeżdzą barany za szybko potem jest za mało czasu na reakcje jak coś pójdzie nie tak..
            Drogówka gdzieś pracuje ale gdzie, wszyscy dobrze wiedzą że zawsze wieczorem zapie...ja przez Sienkiewicza na tych motorach ile wejdzie ale policji jakoś tam nie widać, jakby do czasu do czasu i ujebali paru tarnobrzeskich motocyklistów to byłoby na pewno bezpieczniej i ciszej..
            • Gość: wh5 Re: wypadek obok majstra IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.08.13, 09:30
              Ty,żeby tobie łba nie ujebało mendo jedna.
            • Gość: fafik Re: wypadek obok majstra IP: 80.50.63.* 12.08.13, 10:51
              po pierwsze sam jesteś baran a po drugie nie pakuj wszystkich motocyklistów do jednego worka a po trzecie poczytaj statystyki - więcej motocyklistów ginie z winy kierowców aut. I to z różnych przyczyn. Zgadzam się, ze są totalnie powaleni, którzy aby coś poczuć muszą przynajmniej to 150 po mieście pociskać, ale są i tacy, którzy mają więcej oleju w głowie. z tego co wiem to w tym przypadku to kierowca auta wymusił, podobnie jak około tydzień temu na dąbrowskiej c- też sie auto wje... "bo to skuter to zdąże taki jestem sprytny" ehh żal
              • Gość: gbur0 Re: wypadek obok majstra IP: 80.51.96.* 12.08.13, 10:57
                Jeżeli jeździsz samochodem to zauważysz, że kierowcy na skuterech są bardzo słabo widoczni i to szczególnie w ciągu dnia. Niska pochylona i zgarbiona sylwetka powoduje, że jest on zdecydowanie gorzej widoczny od rowerzysty.
              • Gość: Gość Re: wypadek obok majstra IP: *.180.43.152.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.08.13, 12:00
                Widziałeś uszkodzenia samochodu. Motor musiał jechać bardzo szybko. Czyja to wina to się dopiero okaże. Być może kierowca samochodu nie miał zbyt wiele szans na dostrzeżenie motocykla.
    • Gość: gbur0 Re: wypadek obok majstra IP: 80.51.96.* 12.08.13, 10:16
      W tym miejscu widziałem wczoraj dwóch przygłupów na skuterze. Pierwszy kierował i ledwo nogami tykał podestu, drugi za nim majtał kapciami po asfalcie.
    • Gość: jaa Re: wypadek obok majstra IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.08.13, 15:04
      Czy wie ktos moze kim byl motocyklista? Niestety jazda motorem nie nalezy do bezpiecznych. Zazwyczaj winni wypadku sa kierowcy aut. Szkoda tylko, ze rzadko udaje sie motocykliście wyjść calo ;(
      • Gość: ja Re: wypadek obok majstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 15:57
        Jebać równo po kieszeni wszystkich na tzw. ścigaczach bezmózgi na dwóch kółkach!
        Powinien się sypać mandat za mandatem!
    • Gość: jaa Re: wypadek obok majstra IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.13, 10:26
      Czy ktos mi odpowie? Jakiekolwiek informacje. Chociaz jaki motor? Nigdzie nie ma informacji na temat wypadku.
      • Gość: Gość Re: wypadek obok majstra IP: *.180.43.152.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.08.13, 12:03
        litrowa yamaha, jechał sam, ma złamaną nogę - tyle widziałem
        • Gość: jaa Re: wypadek obok majstra IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.13, 21:40
          Dziekuje za odpowiedz.
          • Gość: dffd Re: wypadek obok majstra IP: 109.232.241.* 14.08.13, 08:10
            dziewczyna z dziecmu wysiadla z auta, motor jechaz zbyt szybko i gdyby auto stalo inaczej nie wiadomo jak zakonczylo by sie to dla niej jedno dziecko malutkie
            • Gość: dx Re: wypadek obok majstra IP: *.federalmogul.com 14.08.13, 14:40
              do DFDD
              Masz coś psychiką czy brak Ci zainteresowania swoją osobą?
              zbyt szybko to Ty dochodzisz do absurdalnych wniosków nie mając pojęcia o zdarzeniu!
              facet jechał motorem, kobieta chciała wjechać do majstra, przepuściła samochód i pierwszy motor, drugiego nie widziała, ruszyła prosto w niego, nie mógł nic zrobić, chciał uciec na parking ale nie było czasu i miejsca. miała dziecko w samochodzie ale samochod znalazł się na niewłaściwym pasie w niewłaściwym momencie.
              gość ma złamaną prawą nogę
              • Gość: aaaa Re: wypadek obok majstra IP: *.federalmogul.com 14.08.13, 21:29
                do dx
                Brawo! Wreszcie ktoś napisał jakie są fakty.
                Co do gościa dffd to oprócz problemu z własną osobą to ma jeszcze problem z jaką kolwiek próba logicznego myślenia. Jak masz tak pisać dffd to może lepiej poświęć czas na walenie cały dzień głową o ściane, może wtedy coś do ciebie dotrze choć bardzo w to nie wierze. Za same tak głupie wypowiedzi opierajace sie na debilnych skojarzeniach powinni ludzie dostawać wpier... a ty na samym poczatku dla przykładu. Nie znasz faktów nie wypowiadaj sie. Kobieta kierująca samochodem miała szczęscie ze motyklista zdąrzył jeszcze odbić w prawo bo jeśli uderzył by w środek samochodu tylni pasażerowie napewno by ucierpieli czyli dzieci. To ona wymusiła pierszeństwo i to gościu jest fakt. Naucz sie myśleć!!!!!!
                • Gość: Gruba Re: wypadek obok majstra IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.08.13, 00:06
                  A ty może nauczyłbyś się pisać , bo wstyd. Ciężko czytać.
                • Gość: fafik Re: wypadek obok majstra IP: 80.50.63.* 16.08.13, 02:51
                  Jeżdżę autem i wiem, że czasem ciężko ich dostrzec, ale nie o to do końca mi chodziło. Wkurza fakt, że ktos ma ścisk dupy że ktoś inny jeździ motorem i obsmarowuje wszystkich motocyklistów, a bo to oni tak szaleją itd. otóż własnie nie wszyscy i prosiłabym aby nie wrzucać wszystkich do jednego wora, a fakt, ze to kierowcy aut są w większości winni wypadków z motocyklistami to jako dodatek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka