Dodaj do ulubionych

Dwór Belweder

IP: *.stalowa.pilicka.pl 25.08.13, 14:04
Czy ma ktos jakies opinie odnośnie tego dworu czy jest juz otwarty czy organizuja tam juz jakies przyjecia typu wesele a moze juz ktos był i bawił sie tam i czy warto zorganizowac tam np. wesele prosze o opinie dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Dwór Belweder IP: *.flash-net.pl 26.08.13, 09:19
      Witam!Czy chodzi Ci o dworek w Chmielowie?
    • Gość: gość Re: Dwór Belweder IP: *.flash-net.pl 26.08.13, 09:22
      Jeżeli chodzi Ci o ten dworek to w sobote odbyło się pierwsze wesele,w środku lokal jest przepiękny,jedzenie super.
      • Gość: zainteresowany Re: Dwór Belweder IP: *.stalowa.pilicka.pl 26.08.13, 19:14
        Tak chodzi mi o ten dworek w chmielowie jestem ciekaw jak tam jest widziałem tylko zdjecia ze strony ale nie wiem jaka atmosfera. planuje wesele i zastanawiam sie nad nim tez wiec piszcie co wiecie.czy godny polecenia czy tez nie :-)
        • Gość: gość Re: Dwór Belweder IP: *.flash-net.pl 27.08.13, 20:43
          Ja byłam na sylwestrze w małym dworku,jak dla mnie to impreza była super,w nowo wybudowanym na żadnej imprezie nie byłam,byłam tylko w środku przed otwarciem,jak kończyli go,w środku wygląd przepiękny,na sylwestrze obsługa była super,jedzenie bardzo fajne,wymyślne przystawki,obiad i reszta bardzo dobre.Tyle w tym temacie mam do powiedzenia,wiem że na wesela są terminy rezerwowane.Pozdrawiam.
          • Gość: gośc Re: Dwór Belweder IP: *.stalowa.pilicka.pl 01.09.13, 15:24
            Tylko ciekawa jestem ile sobie zycza za wesele za osobe np. w takim dworku napewno nie mało a i terminów pewnie tez mało:-)pozdrawiam.
            • skarbulek1991 Re: Dwór Belweder 21.11.13, 16:46
              Proszę o opinie na temat tego Dworku :)
              Pozdrawiam
              • Gość: gosc Re: Dwór Belweder IP: *.pppoe.sistbg.net 21.11.13, 23:46
                nie jest drogo, polecam ;)
                • skarbulek1991 Re: Dwór Belweder 23.11.13, 09:39
                  Jeszcze jakieś opinie? Jedzenie smaczne? obsługa?
                  • skarbulek1991 Re: Dwór Belweder 24.11.13, 18:47
                    Nikt nie był?
                    • Gość: kasia m Re: Dwór Belweder IP: *.sandomierz.pilicka.pl 26.11.13, 11:09
                      byliśmy z narzeczonym oglądać dworek, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na rezydencję sandomierską, dużo bardziej wytworny lokal. przyjęcie mamy w sierpniu 2014 roku, ktoś jeszcze ma tam swoje weselicho?
    • Gość: Jarek Re: Dwór Belweder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 15:08
      Jeśli ktoś jest zainteresowany Dworkiem belweder nie polecam ponieważ byłem tam na weselu lokal ładny ale ciasny jak na 120 osób drogo i jedzenie niedobre przede wszystkim nie świeże i małe porcje , placki zakalcowate , obsługa bardzo leziwowata, polecam Lokale mieszczące się w tbg takie jak kameleon itd..
    • Gość: Edward Re: Dwór Belweder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 15:27
      Byłem z narzeczoną oglądac ten lokal nam osobiscie nie przypadł do gustu , jest za mały i mało miejsca do tanczenia . Nie polecam bo opinie o tym lokalu są nie ciekawe mówią ci którzy tam bawili, przede wszystkim wysoka cena!!!
      • Gość: gość Re: Dwór Belweder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 16:28
        o widze że pan jarek i edward piszą z tego samego kompa i to pewnie z lokalnego domu weselnego hahaha
    • Gość: ?? Re: Dwór Belweder IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.13, 13:30
      był ktoś przetestować??
    • Gość: fdhfs Re: Dwór Belweder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.13, 20:31
      gdzie ten dwór się mieści
      • skarbulek1991 Re: Dwór Belweder 18.12.13, 18:48
        W Chmielowie.
    • rider85 Re: Dwór Belweder 18.12.13, 20:08
      ... ja byłem na weselu i jedzenie było super, niektóre dania jadłem pierwszy raz i w smaku super, polecam zupę Trójniak :)
      • Gość: nabiał Re: Dwór Belweder IP: *.dynamic.mm.pl 21.12.13, 14:35
        Najlepszą rekomendacją dla tego dworku jest to, że zaszczycił go swoją obecnością pan Norba Mastaha !!! (osobiście wraz z asystą). Wszystko było na piątkę tanio, smacznie i dyskretnie ale niestety był jeden mankament. Mianowicie pisuary w WC nie są dostosowane do małego ptaka pana Norby Mastaha.
    • Gość: moon dworek belweder IP: 176.107.38.* 29.12.13, 21:37
      byłem tam na weselu, osobiście nie polecam tego dworku, obsługa bardzo niedoświadczona, porcje bardzo małe, mięsa i sałatki na półmiskach jak brakło to nikt nie donosił dopiero po interwencji jednego z gości! bardzo ciasno, wesele do 100 osób ok powyżej na pewno nie, sam w sobie lokal bardzo piękny i teren fajnie zagospodarowany. I jeszcze z tego co rozmawiałem z parą młodą osoba zajmująca się całą organizacją bardzo nierzetelna.
      • Gość: igor Re: dworek belweder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 22:02
        bo tam nie mieliscie sie najesc jak wieprze tylko sie cieszyc i nasycic otoczeniem raczej z tego co wywnioskowalem z lektury komentarzy. a otoczenie moze i ladne teraz jest?
        • Gość: Dino Re: dworek belweder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 10:29
          Witam,

Kurcze co tu dużo pisac dupy to tam nic nie urywa byłem z moja dziewczyną na sylwka porazka tego jedzenia nie da sie tam jesc nie mam pojecia kto to tam gotuje ale jakis dramat to moja siostra w wieku 7 lat pewno by cos lepszego ugotowała...a obsługa to niech jedzie na jakies szkolenie bo to jakas pomyłka z nimi...
          • Gość: xxxx Re: dworek belweder IP: *.ip.netia.com.pl 09.01.14, 15:55
            też mam kilka uwag do właścicieli
            1 decydując sią na eksperymenty kulinarne u części gości wywołujecie niepotrzebną złość i frustrację
            2 myślę że dysponując taką kuchnią i miejscem możecie zrezygnować z częsci klienteli nazwijmy ich "ludzie którym du.. py nie urywa" :)
            3 może czas pomyśleć o wodzireju z prawdziwego zdarzenia
            4jezeli uporacie się z pnkt 2 możecie zostawić pkt 1
            osobiście jestem zadowolony może zrobicie coś wychylającego się ponad srednią ale bez specjalnej maniery
          • Gość: majk Re: dworek belweder IP: *.play-internet.pl 10.01.14, 11:03
            No ja tez tam bylem na sylestra i mam podobne opinie pierwsze danie poprostu szok twarde suche "cygaro" na drugie danie jak z puszki makaron z miesem a jak juz ludzie pijani to podaja kawaleczek łososia na podrażnienie zoladka chyba jedyne co smakowalo to żurek alr niewiem czy wszyscy doczekali bo byl o 4. Obsluga ludzie prosto ulicy nie majacy do czynienia nic z obsluga imprez dziewczyna ktora nas obsugiwala malo nie zasnęła ze zmęczenia wyglądała jakby miala zaraz zemdlec. jednym słowem 390złotych wyrzucone w błotobo orkiestra szalu nie robiła
            • Gość: xyz dworek belweder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 15:20
              WITAM
              Ja też byłam na Sylwestra w Dworek Belweder i czytając poprzednie wpisy zastanawiam się czy to ten sam sylwester :) jak dla mnie super ... oprawa muzyczna i jedzenie na 5.Pozdrowienia i na pewno jeszcze udam się na imprezy organizowane w Dworku.
    • Gość: be dworek belweder IP: *.flash-net.pl 02.02.14, 20:07
      jesli chodzi o dworek belweder w chmielowie to faktycznie w srodku jest przepieknie, co do rozmiarow sali (srednia) szczerze widzialam mniejsze w tbg np w Amigo gdzie bylam na weselu u kuzynki(goscie stali w drzwiach) a tu w dworku to raczej kwestia ustawienia stolow i reszty. Menagerka bardzo mila i pomocna. koszt na osobe to 150 zl na 2015 rok to czy tak duzo? w tym juz tort i ciasta , sami przystrajaja sale ale mlodzi moga od siebie tez przystroic, wlasciciele bardzo sa otwarci na pomysly z atrakcjami weselnymi np. pekajacy balon w trakcie pierwszego tanca, pokazy barmanskie, fotobudki itd. jedzenie ok, nie jest wszystko wykladane od razu zanim przyjda goscie a pozniej to lezy tak do rana.... tylko caly czas donoszone na stoly. dla mnie jak najbardziej OK., tym bardziej ze do okola jest duzy park gdzie mozna spokojnie wyjsc posiedziec w altance jest tez spory plac zabaw dla dzieci. POLECAM
    • Gość: abc Re: Dwór Belweder IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.02.14, 15:46
      byłam na weselu w październiku i było bardzo fajnie. rzeczywiście, jeżeli ktoś planuje duże wesele (120+) to miejsca może być nieco za mało. na weselu, na którym byłam było około 120 i 90% z tego tańczyło, więc momentami na parkiecie nie było zbyt wiele miejsca.
      jeśli chodzi o jedzenie to było bardzo smaczne. obsługa niedoświadczona, ale przynajmniej wtedy gdy ja byłam, bardzo się starali - widać, że to pewnie uczniowie z technikum dorabiający sobie w weekendy, ale jak mówię - starali się i na stołach niczego nie brakowało.
      jedyny minut to to, że zespół stał frontem do osób siedzących, więc jak zaczynali grać to o rozmowie można było zapomnieć.
    • Gość: malgos Re: Dwór Belweder IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.05.14, 19:48
      Miałam tam kameralne przyjecie weselne i polecam w 100 %! Obsługa miła i co chwila dogladala i dopytywala o podawanie. jedzenia mega duzo za male pieniążki i do tego bardzo dobre gratisy. Menadżerka mila i pomocna. Moim gościom i mnie osobiscie bardzo sie podobało i wszyscy byli zadowoleni! Za rok robie tam kolejna impreze na wiecej osób. Polecam!
    • Gość: ona dworek belweder chmielów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.14, 08:02
      byłam na chrzcinach niedawno, przecudowny dworek!
      obsługa bardzo fajna, jedzenie też.
      wszystko jak najlepiej, polecam szczerze :)
      • eskak Re: dworek belweder chmielów 13.07.15, 23:25
        Odświeżam temat. Od ostatniego wpisu minął rok, czy ktoś był tam może na weselu? Jakie macie opinie co do jedzenia/ obsługi itp. ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka