Dodaj do ulubionych

Akademia fitness

17.09.13, 15:36
w Tarnobrzegu funkcjonuje Akademia fitness. Ktoś wie co to takiego? Kto, gdzie i jakiego rodzaju zajęcia prowadzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: prezes internetu Re: Akademia fitness IP: *.wdm.pl 17.09.13, 15:46
      Było ostatnio wałkowane fitnesy, zumby i inne takie w kilku tematach
    • Gość: asiulaaa Re: Akademia fitness IP: *.181.186.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.09.13, 15:51
      hmm,a czy to nie jest "to" na ulicy Kurasia/ skrzyzowanie z Sienkiewicza?Taki niski budyneczek w podworku.Tam sa chyba rozne zajecia (pilates,step,trampoliny,gimnastyka kregoslupa?).
      Dietetyczkę i fryzjerkę chyba tam tez mają.Zawsze wieczorami jest głosno i kolorowo:)

• Gość: hj Re: Akademia fitness IP: 109.232.240.* 19.09.13, 19:49
      Akademia Fitness mieści się w Gimnazjum nr 2 na Kopernika 18. Na facebooku znajdziesz ich profil. Generalnie fajne zajęcia, fajni instruktorzy. Wreszcie odmiana od fitneski ;)
      • Gość: Dora Re: Akademia fitness IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.09.13, 01:21
        to chyba to www.facebook.com/klubakademiafitness
        • Gość: aa Re: Akademia fitness IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.09.13, 21:53
          tak to ta strona na facebooku
          zajęcia odbywają się w gimnazjum nr 2
          duży wybór różnorodnych zajęć w zależności od upodobań
          zajęcia odbywają się w małych grupach
          chodzę od stycznia albo lutego (ale wcześniej było w osirze) i szczerze polecam, instruktorki zawsze służą poradą i zajęcia starają się prowadzić do potrzeb i możliwości grupy
          • Gość: drwal Re: Akademia fitness IP: *.wdm.pl 26.09.13, 08:24
            www.youtube.com/watch?v=f-RJE6e5kSY tak wyglądają zajęcia ?
      • Gość: fit Re: Akademia fitness IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.13, 12:54
        No właśnie - Miła odmiana od Fitnesski! Miałam już dość tych tłumów w Fitnessce a tu zajęcia na dużej sali, bez obijania się łokciami o siebie.. Super instruktorki i fajne, urozmaicone zajęcia.
        • Gość: ALA Re: Akademia fitness IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.11.13, 23:22
          Jaka odmiana zajęcia na sali w szkole to ma być fitness klub jak narazie róźnorodność zajęć oraz instruktorzy którzy cały czas się szkolą bardziej do mnie przemawiają zerknijcie na harmonogramy zajęć nic więcej pisać nie trzeba
    • Gość: marzenka Re: Akademia fitness IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.11.13, 23:50
      Jest jeszcze jedno bardzo fajne miejsce w Tarnobrzegu. Tam też można spalić mnóstwo kalorii i porządnie się wypocić. Szczególnie jeśli ktoś tak jak ja nie lubi ćwiczyć w zatłoczonych salach. Teraz jeszcze wyposażyli je w nowe urządzenia, które naprawde dają bardzo fajne efekty. Polecam
      www.facebook.com/StudioModelowaniaSylwetkiVacuActivTarnobrzeg
      • Gość: Ale Lipa ;) Re: Akademia fitness IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.13, 00:34
        Przestańcie się reklamować i tak wszyscy wiedzą kto tutaj pisze nie Kasia nie Basia tylko Ty biedny właścicielu po co to wszystko. Dajcie sobie spokój z obgadywaniem idźcie na zajęcia zobaczcie jak jest wybierajcie sami i nie czytajcie tych bzdur BEZNADZIEJNA
        • Gość: Gość Re: Akademia fitness IP: *.centertel.pl 27.11.13, 23:12
          Beznadzieja? Dziewczyno!Widać,że nie odwiedziłaś tego klubu ani raz.Tutaj jest bardzo zgrana grupa,nikt nie wpada i nie wypada ot tak.Ja chodzę tam od początku jego istnienia,jeszcze na mosirze i jestem bardzo zadowolona.A co do instruktorów...Moja droga,drugiej takiej Moni nie ma w tym mieście.Nie każdy biegał by w maratonach i to z sukcesami na koncie,nie każdy pracował w największych Klubach Fitness w Trójmieście i szkolił się pod okiem najlepszych w tym kraju.Nie ocenia się książki po okładce.Nie ma tu tak wszechstonnego instruktora,który i wymiata dancehall na parkiecie,i kładzie się w szpagacie na jodze,daje taki wycisk na Pumpie,a w sztukach walki czuje się jak ryba w wodzie.Żal mi takich ludzi co ich zazdrość zżera.Rusz dupę i zacznij ćwiczyć,to będziesz miała o czym pisać.
          • Gość: olpi Re: Akademia fitness IP: *.play-internet.pl 28.11.13, 07:49
            Napisz jakis numer kontaktowy zeby mozna bylo sie zapisac.moze jakis grafik maja czy strone internetowa? Nie kazdy sledzi facebooka .Bardzo chetnie bym poszla ale nawet nie wiem jak mozna sie zapisac
            • Gość: Baboo Re: Akademia fitness IP: *.centertel.pl 08.12.13, 20:48
              www.facebook.com/klubakademiafitness?ref=hl
              Z tego co wiem,od stycznia ma być na mosirze,więc trzeba śledzić ten profil:)
          • Gość: Ale .sciema Re: Akademia fitness IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.01.14, 15:59
            Niezla samo reklama dobrze znasz ta instruktorke a tak nawiasem bylam rozmawiałam opryskliwa wpadła w samo uwielbinie ciekawe pewnie jest po jakims kiepskim kursie fitnesowym poproscie o dyplomy ...
          • Gość: Gość Re: Akademia fitness IP: *.centertel.pl 14.01.14, 23:42
            To ty jesteś beznadziejna dziewczyno.Znam instruktorkę,może i jest dobra,ale bez przesady...Pisząc w ten sposób robisz jej raczej antyreklamę,konkurencja jak widać nie śpi,a tłumaczą się tylko winni.Żałosne to wszystko...I po co tu się tak nakręcać? Ojojoj...
    • Gość: Życzę sukcesów Re: Akademia fitness IP: *.ip.netia.com.pl 05.01.14, 19:30
      Żenująco trąci auto-reklamą. Na przyszłość uprasza się o nieco więcej inwencji.
      Mimo wszystko (naprawdę) ŻYCZĘ SUKCESÓW ! Ruch to podstawa!
    • Gość: gosc Re: Akademia fitness IP: *.183.211.34.dsl.dynamic.t-mobile.pl 06.01.14, 19:56
      Kto pomoze mi znalezc jakies informacje o zajeciach fitnes w budynku gimnazjum nr 2
      • Gość: awert Re: Akademia fitness IP: *.play-internet.pl 06.01.14, 20:39
        Ja nie wiem gdzie teraz oni maja zajecia bo na fejsa dostalam wiadomosc ze nazywaja sie akademia fitnes mosir.nie ma numeru telefonu a w grafiku hest pilowa zajec mniej .beznadziejna komunikacja zw spoleczenstwem
    • Gość: Ruchy Re: Akademia fitness IP: *.ip.netia.com.pl 06.01.14, 21:11
      Grubasy zobaczcie się w lustrze ,,,, i RUCHY na FITNESS !!!
      • Gość: GGGGG Re: Akademia fitness IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.01.14, 12:55
        /www.facebook.com/photo.php?fbid=493133090805615&set=a.427930867325838.1073741827.427444194041172&type=1&theater
        • Gość: AGA Re: Akademia fitness IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.01.14, 22:49
          Jak ktoś jest do wszystkiego to jest do niczego Pani Moniko. Racja z tymi dyplomami jak chodzicie to macie prawo poprosić o kwalifikacje ...
          • Gość: Kami Re: Akademia fitness IP: *.centertel.pl 12.01.14, 08:03
            Ja jestem typową Zumbiarą,jedną z wielu fanek Marka w tym mieście i pamiętam panią Monikę jak prowadziła zajęcia Step i Dance w Fitnesce.Potem wróciła do Gdańska i słuch po niej zaginął.Ale to była bomba,stare klubowiczki zgodnie przyznają,iż nikt w Tbg nie potrafi tak metodycznie rozkładać stepu.Dziewczyny dajcie sobie spokój...,ja też jestem zakochana w Fitnesce od lat,ale instruktorka jest ok, ma szkolenia i wszystko:) To po prostu człowiek z pasją i tyle.Bo jak się trenuje karate,to i przecież kopać się umie,a jak się kocha taniec,to i tańczyć się chce.Pozdrawiam:)
          • Gość: Kami Re: Akademia fitness IP: *.centertel.pl 12.01.14, 10:08
            Hej,hej..Wystarczy wygooglować instruktora w necie, jakiś klub z gdańska się wyświetla,jakieś osiągnięcia sportowe...Reprezentantka Tarnobrzega w Vitarade Maraton? Lepiej sobie sprawdzić,nim zacząć pisać cokolwiek :)))
            • Gość: ZYTA Re: Akademia fitness IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.01.14, 23:09
              Nie wiem o co wam chodzi akademia czy fitneska każdy niech idzie tam gdzie mu pasuje. Ja wolę sprawdzić gdzie i do kogo chodzę jeden maraton o niczym nie świadczy poza tym nijak się ma do fitnessu. Instruktor który zaraża nie jest arogancki i ma też doświadczenie poparte kwalifikacjami szkoleniami to chyba 100 procent sukcesu. A tu jakaś autoreklama śmieszne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka