Dodaj do ulubionych

Hydraulik/montaż instalacji co

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.13, 20:14
Jak w temacie. Poszukuje rzetelnego, sprawdzonego fachowca.
dzięki za namiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: zadowolona Re: Hydraulik/montaż instalacji co IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.13, 17:12
      Pan Andrzej Jaskot zam.Wydrza k.Grębowa.Super wykonawca,rzetelny.perfekcyjny.
      • Gość: d Re: Hydraulik/montaż instalacji co IP: *.205.93.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.10.13, 17:49
        Pan Jurek Osemlak i jego pracownicy. Tel: 502 508 889
        • Gość: zły Re: Hydraulik/montaż instalacji co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 20:23
          Tylko nie pan Jurek!!!To co odwalił(bo inaczej nie mogę określić ) u mojego brata to po prostu żenada.Ja bym go nie wzioł!
          Osobiście wszedłbym na google i wpisał hydraulik tbg i zawsze kogoś dobrego znajdziesz.
    • Gość: z Re: Hydraulik/montaż instalacji co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 19:57
      U nas robi Skura z Majdanu Królewskiego, konkretnie i dokładnie, bez rozwlekania, my wzielismy go z polecenia .
      • Gość: zimny Re: Hydraulik/montaż instalacji co IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.13, 22:13
        nie polecam Hydrogazu. potrafia spieprzyc najprostrza robote a kasowac potrafia za to dobrze.
    • Gość: Tarnobrzeg!!! Re: Hydraulik/montaż instalacji co IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.13, 22:10
      Dajcie zarobić tarnobrzeżanom. Ten z Wydrzy, ten z Padwi, jeszcze inny z Majdanu.
      To w Tarnobrzegu nie ma już hydraulików? A jak coś będzie nie tak, to łatwiej o serwis z Majdanu, czy u sąsiada?
      • Gość: d Re: Hydraulik/montaż instalacji co IP: *.30.2.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.10.13, 17:31
        napisz na email iwonka0001@op.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka