Gość: krena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.13, 20:14 Jak w temacie. Poszukuje rzetelnego, sprawdzonego fachowca. dzięki za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zadowolona Re: Hydraulik/montaż instalacji co IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.13, 17:12 Pan Andrzej Jaskot zam.Wydrza k.Grębowa.Super wykonawca,rzetelny.perfekcyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Hydraulik/montaż instalacji co IP: *.205.93.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.10.13, 17:49 Pan Jurek Osemlak i jego pracownicy. Tel: 502 508 889 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: Hydraulik/montaż instalacji co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 20:23 Tylko nie pan Jurek!!!To co odwalił(bo inaczej nie mogę określić ) u mojego brata to po prostu żenada.Ja bym go nie wzioł! Osobiście wszedłbym na google i wpisał hydraulik tbg i zawsze kogoś dobrego znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Hydraulik/montaż instalacji co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 19:57 U nas robi Skura z Majdanu Królewskiego, konkretnie i dokładnie, bez rozwlekania, my wzielismy go z polecenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimny Re: Hydraulik/montaż instalacji co IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.13, 22:13 nie polecam Hydrogazu. potrafia spieprzyc najprostrza robote a kasowac potrafia za to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarnobrzeg!!! Re: Hydraulik/montaż instalacji co IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.13, 22:10 Dajcie zarobić tarnobrzeżanom. Ten z Wydrzy, ten z Padwi, jeszcze inny z Majdanu. To w Tarnobrzegu nie ma już hydraulików? A jak coś będzie nie tak, to łatwiej o serwis z Majdanu, czy u sąsiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Hydraulik/montaż instalacji co IP: *.30.2.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.10.13, 17:31 napisz na email iwonka0001@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś