IP: 193.111.166.* 07.11.13, 12:38
Nic nie mam do jej działalności ani właścicieli - nawet ich znam. ALE DLACZEGO K___WA MAM CO WIECZÓR PRZECISKAĆ SIĘ MIEDZY SAMOCHODAMI? CZY SZANOWNE PANIE BIZNESWOMAN NIE MOGĄ RUSZYĆ DUPY I ZAPARKOWAĆ POD KAUFLANDEM? CO NA TO POLICJA - PARKOWANIE NA SKRZYŻOWANIU!!!!!!!!! CZASAMI W SOBOTĘ NIE DA SIĘ DOJECHAĆ SIĘ DO ŚWIATEŁ BO OBIE STRONY ZASTAWIONE!!!!!!!!! NAJLEPEZA JAST BIAŁA TERENÓWKA KTÓRA BLOKUJE CAŁY CHODNIK KOŁO GARAŻY A TY FRUWAJ KOŁO TEGO GÓWNA.
Obserwuj wątek
    • Gość: okoliczna Re: Fitneska IP: *.free.aero2.net.pl 07.11.13, 13:13
      otóż to!
      chodze tamtedy co wieczor ...i naprawdę nie raz trudno przejsc.Świete krowy
      mogą zaparkowac za rogiem 50m-pod kauflandem.
      nie wiem moze sie tam kąpią czy tak pocą ze z obaw o zdrowie muszą oszczedzic sobie te 30 sekund spaceru?
    • Gość: mieszkaniec Re: Fitneska IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.11.13, 13:48
      Ja mieszkam w bloku obok ile już razy interweniowałem w sprawie głośno grającej muzyki. Ja przychodząc z pracy potrzebuję chwilę spokoju a tu otwieram okno a tam dawaj muzyka na całego. A właściciele zachowują się jak święte krowy i nic sobie z tego nie robią. A jeśli chodzi o parkowanie samochodów to macie rację stawiają jak chcą. Jak sobie zbudowali lokal to nie do cholery zapewnią parking dla klientów a nie blokują Kurasia i nam przed blokiem miejsca na parkingu.
    • Gość: gosc Re: Fitneska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.13, 14:34
      niestety tak w polsce dziala [policja ale moze dzwoncie jak bedzie wiele skarg to sie beda musieli tym zainteresowac
    • Gość: okoliczna Re: Fitneska IP: *.free.aero2.net.pl 07.11.13, 15:33
      proponuję zostawić im jakąs "milą" karteczkę na szybie :)
      • Gość: ewa Re: Fitneska IP: *.szybszyinternet.pl 11.11.13, 00:31
        A był ktoś z Was u właścicieli z info że Wam przeszkadzają?Lekko mnie irytuje takie żalenie się w sieci.
        Jak będą parkować pod Kaufim zaraz pojawią sie głosy, że to prywatny parking itp.
    • Gość: gość Re: Fitneska IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.11.13, 10:05
      Dzwonienie na policję czy straż miejską nic nie daje,pewnie chodzą tam ich żony,matki i kochanki więc swoich nie będą karać.SM potrafi tylko dawać wezwania jak staniesz na trawniku bo nie ma miejsca na parkingu,zaś tam gdzie istnieje faktycznie utrudnienie w ruchu tego nie widzą lub nie chcą widzieć.Rozmowa z właścicielem? szkoda słów.
    • nom73 Re: Fitneska 11.11.13, 20:24
      Gość portalu: okoliczny napisał(a):

> BLOKUJE CAŁY CHODNIK KOŁO GARAŻY A TY FRUWAJ KOŁO TEGO GÓWNA.

Zadzwoń do Straży Miejskiej tel. 15 823 49 98, a jak nie pomogą to są fajne naklejki na alledrogo.
      • Gość: kaziuk66 Re: Fitneska IP: *.tbg.edge.wdm.pl 11.11.13, 20:55
        Zamim zadzwonisz na Policję czy Straz Miejską zauważ,że odcinek drogi łaczacy ul Kurasia i Parking Kauflandu nie jest droga publiczna ani nie jest w strefie zamieszkania czy strefie ruchu. Jak juz to wiesz to z uwagą i ze zrozumieniem przeczytaj art 1 Kodeksu Drogowego. Inaczej mówiac dowiesz sie z niego gdzie stosujemy przepisy tam zawarte.Moim skromnym zdaniem tylko znak drogowy zakaz zatrzymywania lub znak zakaz postoju skutecznie moze rozwiazać problem z parkowaniem tam pojazdów dając przy okazji nie budzący sporu argument prawny dla policjanta czy straznika
    • Gość: gosc Re: Fitneska IP: *.183.208.208.dsl.dynamic.t-mobile.pl 11.11.13, 21:25
      a kto mi doradzi co zrobic z chamem ktory tygodniami parkuje swojego grata ( wogole nigdy nim nie jezdzi) utrudniajac mi wyjazd z garazu Robi to zlosliwie bo wielokrotnie mial zwracana uwage A moze grata trzymac na terenie swojej posesji
      • Gość: naklejkę... Re: Fitneska IP: *.centertel.pl 11.11.13, 21:50
        ...mu naklej allegro.pl/ShowItem2.php?item=3630519476
        :-)
    • Gość: gość Re: Fitneska IP: *.free.aero2.net.pl 11.11.13, 21:35
      Pan panie w..k, obok próbujesz ciągle wynająć te lokale, nie sr.j na wynajmujących i konkurencję to może też zarobisz, pazerność bez granic !
      • Gość: phi Re: Fitneska IP: *.free.aero2.net.pl 11.11.13, 21:53
        straż nasza miejska...o dziwo codziennie wieczorem widze patrol!!! CZY TO na dąbrowskiej,zwierzynieckiej,czy Sienkeiwicza...powinna podjac tam interwencję:)
        te ich wielkei szpanerskie samochody tych fitnesek czesto zajmuja caaly chodnik na POCZATKU KURASIA..(tu nnawet nei chodzi o tą boczną wąską uliczkę do kauflanda ,czy na garaze -jak ktos mowi ).Wkurzylabym sie na mIEJSCU wlasciciela bialego domku naprzeciw...co wieczor ma auto przed bramą.Nawet na jedną tam szofer czeka.
        a te Swiete, zagadane krowy wychodzą tlumnie nawet z tego fitnesu i chyba ze 3 razy ktoras sie ze mną zderzyla...mysląc chyba, ze ja im zejdę z mojej polowy chodnika!!!

a co im przeszkadza zaparkowac na godzinę na parkingu dla klientow marketu???
        jest niemal pusciutki w godzinach 17-21 ,ktos kiedys sprawdzil kierowce czy ma paragon z marketu???

• Gość: dr.szkło Re: Fitneska IP: *.speed-burst.com 12.11.13, 19:32
          czy w pobliżu niema tam wulkanizatora ? nauczy , a i jakąś kasę pouczy ! powodzenia dla praktykantów .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka