Gość: Monika IP: *.smsiarkowiec.pl 10.11.13, 12:13 Gdzie w Kielcach jest kolorowe ksero i w miarę tanie?Bo mam bardzo dużo do skserowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ccc Re: Kolorowe ksero IP: *.tbg.edge.wdm.pl 10.11.13, 12:45 Siarkowiec w Kielcach.... poszukaj na necie lub popytaj studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
s0pran0 Re: Kolorowe ksero 10.11.13, 14:54 Najprościej zapytać na forum Kielce a nie Tarnobrzeg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Kolorowe ksero IP: *.smsiarkowiec.pl 10.11.13, 20:14 Chodzi mi oczywiście o Tarnobrzeg. Odpowiedz Link Zgłoś
w.r.1 Re: Kolorowe ksero 10.11.13, 20:26 Tanie ksero w Tarnobrzegu i to w dodatku kolorowe, nie ma szans u nas za czarno białe liczą sobie trzy razy tyle co w Rzeszowie. Tam znam parę kser ale za kolor i tak trzeba sporo płacić. Ja już dawno rozwiązałem problem kserówek książek i artykuły. Biorę ze sobą aparat i po prostu fotografuje potrzebne mi teksty, które potem na spokojnie w domu na komputerze lub tablecie czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kolorowe ksero IP: *.wdm.pl 10.11.13, 21:09 kup sobie urządzenie BROTHER DCP-J125 lub podobne tanie i zamienniki jak kupujesz tusze po10 czy 20 sztuk taniocha i spora wydajność. allegro.pl/brother-dcp-j125-i3689191450.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupia pi... Re: Kolorowe ksero IP: *.wdm.pl 11.11.13, 10:05 Po co pytasz w Kielcach skoro szukasz w Tbg ? www.inter.tarnobrzeg.pl/content/cenniki drogawo www.alg.net.pl/ksero-i-druk-ekspres tarnobrzeg.freecf.pl/fax-uslugi-faks-tarnobrzeg-ksero-xero-kolorowe-a3-i-a4_a81463 2zł, popytaj tam gdzie drukują plakaty Pozdrawiam inspektor gadżet, weź tabletkę na ból zwany google. Odpowiedz Link Zgłoś