Dodaj do ulubionych

odśnieżanie

IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.14, 18:08
Kto mi odpowie gdzie można zadzwonić w sprawie odśnieżania drogi na Wisłostradzie.Dziekuję.
Obserwuj wątek
    • ja-tarzan Re: odśnieżanie 29.01.14, 19:07
      > Kto mi odpowie gdzie można zadzwonić w sprawie odśnieżania drogi na Wisłostradz
      > ie.Dziekuję.

A ile jeszcze wątków o tym odśnieżaniu będzie? Czy każdy, kto potrzebuje numeru telefonu będzie nowy wątek zakładał.

CZY KTOŚ MOŻE TEN NUMER "POWIESIĆ" NA PIERWSZEJ STRONIE FORUM???!!! ;)

• Gość: uuu Re: odśnieżanie IP: 5.172.252.* 29.01.14, 19:52
        Nie wolno nigdzie dzwonić bo jest pięknie tak jak obiecał Prezydent. Wszystko odśnieżone jak talala. Po co więc podawać nr tel.
      • Gość: kierowca. Re: odśnieżanie IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.14, 19:53
        Ty - tarzan jak ci coś nie pasi to nie czytaj, tylko bierz się za odśnieżanie.Na nadmiar głupoty weź się do roboty.
        • ja-tarzan Re: odśnieżanie 29.01.14, 20:10
          > Ty - tarzan jak ci coś nie pasi to nie czytaj, tylko bierz się za odśnieżanie.N
          > a nadmiar głupoty weź się do roboty.

Ty, kierowca, a żeby o czymś czytać to potrzebujesz 5 wątków o tym samym?

Z Bogiem:)
          • Gość: ...... Re: odśnieżanie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.01.14, 05:27
            Wisłostrada jest piękna ,biała :)nie musicie gnac 100km/h przecież. Nie tylko w naszym mieście są białe drogi , bywa lepiej ,gorzej, tak samo.
            • Gość: gość Re: odśnieżanie IP: *.flash-net.pl 30.01.14, 14:28
              Może Wisłostrada jest ładna ale aby zjechać lub wyjechać na nowy pas rozjazdowy do Machowa i z Machowa to masakra.To także należy do drogi.
              • Gość: gość Re: odśnieżanie IP: 74.63.112.* 30.01.14, 15:52
                Nie mogą odśnieżać bo na to trzeba kasy a kasa pójdzie na nagrody z tytułu oszczędności.
            • Gość: proboszcz Re: odśnieżanie IP: *.ip.netia.com.pl 30.01.14, 14:53
              Zadziwiające jest to, ze w gminie Tarnobrzeg może i sypią sola i piaskiem, ale z odśnieżaniem dróg bym tego nie wiązał. Czarne drogi zaczynają się np zaraz za Ocicami albo za Nagnajowem czy w Stalach. Wystarczy wjechać na drogę powiatową i czarno od marginesu do marginesu.
      • Gość: gość Re: odśnieżanie IP: 74.63.112.* 30.01.14, 15:50
        Tarzan musisz zrozumieć człowieka. Może nie wchodzi na forum codziennie, może nie ma czasu szukać wątków.
        Największy problem ludzkości to głód, religie, partie polityczne i egoizm czyli rozumienie tylko siebie.
        • Gość: . Re: odśnieżanie IP: *.flash-net.pl 30.01.14, 18:52
          bo tu polska a palmy są ha ha bum
        • ja-tarzan Re: odśnieżanie 30.01.14, 19:40
          > Tarzan musisz zrozumieć człowieka. Może nie wchodzi na forum codziennie, może n
          > ie ma czasu szukać wątków.

Może i masz rację, nie zauważył, przeoczył ... no ale skoro nie ma moderacji, to co mamy zrobić? Wchodzić na forum i cedzić te 7 wątków o odśnieżaniu, 15 o stołkach za wstąpienie do PiS i 5 o lokalnym prawniku, bo akurat 5 osób nie ma czasy czytać, a chce zadać to samo pytanie? ;)

Ale jak piszesz, nie jest jakiś straszliwy problem oczywiście, ot przyszło mi do głowy, by zwrócic uwagę, nie żeby kopie kruszyć. Pozdrawiam:)

• Gość: ;) Re: odśnieżanie IP: 46.77.124.* 31.01.14, 07:17
            Tarnobrzeg jest jednym z niewielu miast w Polsce gdzie przy odśnieżaniu płaci się za opieprzanie więc jak ma być dobrze. Firma dostaje ryczałt. Im mniej robi tym więcej kasy zostaje... Każdy wyjazd i każda wysypana tona soli zmniejsza zysk wykonawcy. Gdyby było płacone za wykonaną robotę np za godzinę pracy odśnieżania to wykonawcy by zależało żeby pracować jak najwięcej, a nie jak najmniej. To cała zagadka :) Na drogach krajowych mają płacone za godzinę pracy i tam nikt soli nie żałuje bo cały czas drogi muszą być czarne tylko, że jest na to duża kasa.
            • Gość: ja Re: odśnieżanie IP: *.flash-net.pl 31.01.14, 12:26
              Wczoraj Wisłostradą jechał pług i miał łyżkę podciągniętą do góry.Gdzie tu logika.Na paliwie oszczędza?
    • Gość: ekonomicznie Re: odśnieżanie IP: *.183.internet.malbork.pl 25.04.14, 19:45
      Witam, polecam firmę odśnieżającą Multi-Projekt. To specjaliści w branży odśnieżania, istnieją od wielu lat na rynku. Profesjonalnie i solidnie realizują zlecenia. Gwarantowane zadowolenie po realizacji zlecenia. Polecam usługi Multi-Projekt, wejdź na stronę odsniezaniewarszawa24.pl/
      • bredzislaw_0 Re: odśnieżanie 26.04.14, 08:03
        no faktycznie reklama idealnie trafiona w czas,siedz sobie lepiej w tej saranej warszawce w cieplutkim pokoiku i nie truj
        • Gość: inspektor gadżet Re: odśnieżanie IP: *.wdm.pl 26.04.14, 09:35
          Polecam zareklamować swoje usługi pingwinom na biegunie ewentualnie arabom w Arabii.
    • Gość: ktos Re: odśnieżanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.14, 11:16
      Wlasnie jechalem wislostrada cala zasypana a pług sam sie zakopał na poboczu masakra
      • Gość: Brunetka Re: odśnieżanie IP: *.proxnetwork.com 26.04.14, 11:52
        to z dedykacją dla "znajoma"
        Blondynka zatrzymuje się na światłach koło ciężarówki:
        - Dzień dobry! Mam na imię Ania, gubi pan swój ładunek!
        Facet nie przejmując się blondynką jedzie dalej. Na następnym skrzyżowaniu akcja powtarza się.
        Na kolejnym skrzyżowaniu zdenerwowana blondynka jeszcze raz próbuje:
        - Dzień dobry, mam na imię Ania. Powtarzam panu, gubi pan swój ładunek!
        Tym razem zdenerwowany kierowca odpowiada:
        - Dzień dobry, mam na imię Rysiek, jest zima, a ja sypię sól na jezdnię!
    • Gość: keep Re: odśnieżanie IP: *.183.internet.malbork.pl 08.05.14, 13:52
      Do odśnieżania mogę polecić sprawdzoną firmę, z której usług korzystam od lat. Multi Projekt to bardzo profesjonalna firma, która perfekcyjnie i szybko wykonuje zlecenia. Zachęcam powierzyć im swoje dachy, place, boiska i nie martwić się więcej nieodśnieżonym terenem. Jeśli chcesz być tak zadowolony jak ja, wejdź na stronę odsniezaniewarszawa24.pl/oferta.php i zapoznaj się z oferowanymi usługami.
      • Gość: pogodynka Re: odśnieżanie IP: *.free.aero2.net.pl 08.05.14, 13:57
        u nas dzisiaj rano było tak zasypane że szook...
        40 minut mahania łopatą zeby do samochodu wejsc.
        • Gość: Jorge Pepino Re: odśnieżanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.14, 09:23
          @pogodynka Przydałoby ci się jeszcze 40 minut wkuwania zasad ortografii. Też na śniegu i z gołą dupą. Żeby zwiększyć prawdopodobieństwo dotarcia wiedzy do mózgu. Uwierz, że warto. Nawet od dupy strony.
          • e-ftalo Re: odśnieżanie 10.05.14, 01:25
            moja lodówka pilnie potrzebuje odśnieżenia.Liczę na wasz profesjonalizm podczas wykonania tego zadania
    • dulinek33 Re: odśnieżanie 27.04.15, 10:49
      spokojnie możesz skorzystać z oferty firmy odsniezaniewarszawa24.pl/ jeśli jestes z Warszawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka